MyPerisai - Aplikasi Terbaik Untuk Android dan iPhone

Aplikasi Terbaik Untuk iPhone dan Android Anda
http://el-ilmy.net/myperisai

Dapatkan aplikasi ini untuk kegunaan harian anda sebagai perisai diri, hanya di tangan anda.
Imbas kod QR atau terus ke http://el-ilmy.net/myperisai 

p/s: klik gambar untuk saiz sebenar yang lebih jelas 
Admin...

21 comments - "Aplikasi Terbaik Untuk Android dan iPhone"

Menarik ni ... tapi .. hmm tak ada telefon pintar .. tak boleh nak guna.

wahh best aplikasi nie :) thanks sharing :) acik nak download la

pha is delete icon 4:24 PG

hmm.. yg penting kena amalkan.. kalau download saja, x de makna.. hehehe

kakiblog delete icon 5:19 PG

belum pernah guna smarthone..

Jom baca entri terbaru :Kini Robot.txt Sudah Kembali

Samalah kita...hehe, promosi aplikasi yang di buat oleh rakan saya.

Cubalah...mungkin ianya memberi manfaat buat Acik

Itu sudah tentu, jika tidak sekadar memenuhkan memori hp jer...hehe

Saya pun sama, promosi hasil kerja kegigihan kawan yg berusaha memberi sesuatu yg bermanfaat buat umat islam

Zawiah delete icon 7:29 PG

termasuk dlm doa harian saya ... alhamdulillah . smartphone dah sampai hujung nyawa ... huhuhuuuu

ada jugak sy download utk doa-doa harian...tapi bagus jugak nie kan...

Perkongsian yg baik...:-)

S.K.A delete icon 9:30 PG

In.shaa.Allah =) boleh ushar2 aplikasi ni..

menarik ni , tq share yer

done sedekah nuffng yer !

bagus ni.setan dh nak keluar ni sure dorang nk balas dendam nyer so elok la ade perisai ni kan...ehehe (lawak jab)

Mizz Aiza delete icon 1:28 PTG

bagus aplikasi macam nikan? tetapi aiza tiada smartphone..

mama takde smartphone.. hihi

MaMa Rey delete icon 3:32 PG

menarik..tp sy tak pakai smartphone..

Macam2 aplikasi baru muncul..semuanya diperbaharui ke arah lebih baik..

hainom OKje delete icon 11:44 PG

OKje kalau bukan cik abang yg tolong masukkan mmg gitu jelah hp tu hehe

tak pakai smartphone..hehe

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap