Jangan Marah! Inilah Puncanya...Assalamualaikum...dan salam sejahtera. Selamat berhari minggu. Ada yang bercuti ada juga yang bekerja. Apa khabar sahabat semua, semoga dalam keadaan sihat dan ceria disamping insan-insan tersayang. 

Hari minggu hari tak dapat online. Maaf kerana tak dapat blogwalking dan beramah mesra bersama sahabat dihujung minggu ini. Tiada entri baru...dah malam baru dapat 'published post'.

Maafkan saya bukan sengaja...diharap alasan ini boleh diterima, nak buat macam mana....lihatlahhhh...apapapuntakbleh  :)

-----------------------------------------------------------------------

Jangan Marah! Inilah Puncanya...

Jangan Marah! Inilah Puncanya...

Jangan Marah! Inilah Puncanya...

Jangan Marah! Inilah Puncanya...

Jangan Marah! Inilah Puncanya...

Jangan Marah! Inilah Puncanya...

Jangan Marah! Inilah Puncanya...

Jangan Marah! Inilah Puncanya...

Terima kasih bersama Relaks Minda. Insyaallah... Esok saya akan terjah! :D


Author by Bin Muhammad

24 comments - "Jangan Marah! Inilah Puncanya..."

Nao Mei delete icon 9:45 PTG

Amboi..hahaha...miaw tu memang sporting btoi..hahaha..
Syukur umah cik akak tak de kucing nie....sebab faktornya...cik akak takut kucing..hahaha

Fizi Zaidi delete icon 10:22 PTG

bro pun tidur cam tu juga ke..heheh

Kathy R'bain delete icon 10:34 PTG

comeinyer..pandai pilih pot nak beradu..hehehehe..

Patutlah, bersantai-santai kucing tu kan.

Assalammualaikum...BM,

ziarah balik sini.. xper .. no hal punyer..

mselim3

KY Atie delete icon 12:27 PG

situasi apa ni? malas? letih? atau kedua2nya sekali

Wafi Remli delete icon 7:14 PG

Alololo...comey nyer dia...haha

paridah delete icon 7:16 PG

salahkan sy pulak...sy nk relek sat jer ....kata meow comel ni...

Hehee.. nak marah pun tak sampai hati.. :D :D

Ummi Kami delete icon 8:18 PG

Assalam BM, apa khabar pagi ni...semoga Isnin beroleh rezeki yang baik....amin.. ^^

Peti dacing dibuka diukur,
Tutup pinggan menjaja tahu;
Seperti kucing yang suka tidur,
Hidup segan kerja tak mahu.

Ummi Kami delete icon 8:21 PG

Pantun lagi... ^^


Buta direjam dibaham binatang,
Rusa terkenan tak tahu hala;
Mata terpejam ilham tak datang,
Rasa nak online tak mahu pula....hehe

Ummi Kami delete icon 8:24 PG

Kalau hari minggu mostly semua tak online, termasuk Ummi sebab banyak komitmen yang harus didahulukan.....jangan marah na, pantun gurau... ^^

comelnya..rasa tak tergamak nak alihkan tempat tido kucing tu hehe..(mcm takde tempat lain nak landing)

BUNDA delete icon 8:53 PG

Amboi! biasa dia...nakal...macam takder tempat lain nak lepak...

Potong mood jer...

haha..ini kes mintak perhatian ni..mesti tuan dia tak layan dia la ni..

haha......saya selalu kena cam nie.....tak leh keje dibuatnya......duk atas printing lak kekadang....

Kakzakie delete icon 10:22 PG

Kakak kalau hari minggu dari dulu hingga kini memang tak berblog apa lagi nak jengah blog kawan memang tak adalah...

Kakak bayangkan BM seharian melepek hihi...

acik idah delete icon 11:13 PG

Hehehe.. so sweettt!! :D

akak kalau cuti-cuti pun selalu dapat mood yg macam ni..hehehe

comelnya miaw tu tidur.. hihi.. hujung minggu pun aiza buat auto publish post je BM.. awal pagi, petang atau malam sikit ada masa baru blogwalking..

yana yani delete icon 2:05 PTG

saya pun tak online bila hari minggu
spend masa dengan keluarga tersayang

dulu saya suka kucing tapi mak tak kasi bela
mak kata kalau kita bela lagi seksa dia

Hehe....lepak benau le tu....
Nape?
Tahajjud yeh?

MaMa Rey delete icon 12:56 PTG

Alahai cumilnya meo..meo...geram tengok ank kucing tu..mcm tak smpi hati nk kejutkn

apa guna nak marah

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap