Wordless Wednesday #34


Bila mata memandang.... Hati mula berbicara.



Admin...

39 comments - "Dari Mata Turun Ke Hati"

rasa nak duduk betul2 tempat nie

Haah...tgk gmba...trus bepikir...dimna kah pic ini...?

tapi rasa tenang bila melihat...rasa macam nak masuk dalam gambar jer BM... hu hu hu...

ZazaMyMoon delete icon 11:10 PG

....hati mula berbicara 'kalau KhaNish kecik2 dulu nampak air ni diorang mintak nak mandi' hehehehe

Shark Kay delete icon 11:25 PG

teringat pula zaman sekolah dulu.
tempat cmni ler jadi port dating:)
konon-konon romantik dan tenang.
hehe..

Assalamualaikum. cantiknya! lama tak duduk tepi kolam camni. hehehe :)

menenangkan berada di sini.. :D

Berbicara tanpa kata.. :D

cantik water features tu... rasa nak letak kat rumah pulak :P

Liza Yati delete icon 12:14 PTG

Kalau dah berkenan, boleh letak depan rumah BM. Teringin jgk tp rumah liza xdak tanah. Hehe..

suka sangat....salam kenal.

Kathy Rbain delete icon 12:57 PTG

speechless..indah...

Khir Khalid delete icon 2:45 PTG

Mata tertarik, hati tenang.. Mata terpesona, Jiwa riang.. Salam Rabu :)

biarkan hati ini berbicara..he3

wah cantik2 dan header baru yng cantik juga hehehehe KA suka !

done nuffnang . ari ni satu je iklan nyer ye !

cantik..knah suka, sejuk hati tengok..=)

Yumida Huda delete icon 5:41 PTG

air pancut..cantik la..nampak hidup
suka berjuntai kaki kat situ
even org pelik memandang..hehe
yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

ANIM delete icon 7:16 PTG

bila baca ayat BM. nak tau tak, dulu, blog akak "Hatiku Bebicara". lepas tu akak tukar, cam skema je rasanya, haha.
payah tul nak cari tajuk yang bagus. Yang ada sekarang ni pun macam tak best, heee (apa yang kak melalut ni)

ANIM delete icon 7:16 PTG

baru perasan, header tukar lagi ya..

wahh ada air pancutlah :)

wah gambar bergerak tu...nampak real...hati pun memang tertanya-tanya dan mula berbicara...

Raudzah Z delete icon 9:49 PTG

Kalau kita pandang then tak rasa nak kata apa-apa ok tak..

Zawiah delete icon 9:56 PTG

tak kira apa yg kita pandang , hati pasti akan mentafsir dan membuat andaian ... bersangka dan berfikir yg baik - baik saja ...

Assalammualikum... BM,

header dah tukar al hamdulilah.. dan air pancut yg menenangkan mata...

mselim3

Jie Susanos delete icon 11:23 PTG

smoga sntiase tnang...

hati bicara apa?

mrhanafi delete icon 12:49 PG

malam hari kalau letak lampu memang cantik...tempat macam tu..

Entri terkini saya Misi 'Do Or Die' Dalam Blogwalking

S.K.A delete icon 1:09 PG

Ambe terpandang blog ni..he3..dah lain =) lagi kemas..yang pntg hijau..sejuk mata memandang..

Ummi Kami delete icon 9:39 PG

Kolam bercantum di petang hari,
Petang bernyawa berair tejun;
Assalamu'alaikum datang kemari,
Datang membawa secangkir pantun.

Limau purut masak seribu,
Beringin keladi bertimbun-timbun;
Kalau ku turut kelodak kalbu,
Ingin mandi di air terjun... ^^

Hanif Idrus delete icon 12:22 PTG

hehehehe...dalam maksud tu...
bila mata memandang blog ini...hati berkata...hijau itu ketenangan..

Ummi Kami delete icon 12:25 PTG

Makin cantik blog BM, hijau rawan.......Ummi suka warna hijau, warna ketenangan...... ^^

Hati-hati ada yang memerhati.

done sedekah nuffnang juga ye TQ

lizz delete icon 4:26 PTG

sejuk mata memandang...cantik...

ni mesti gambar BM ambik sendirikan...

hainom OKje delete icon 5:53 PTG

Setuju.....walau ditekap macamana pun 'hati' tu, dia tetap mahu berbicara bila mata sudah memandang... betullah kata orangkan dari mata turun ke hati....dari hati datangnya cinta,.... ohhh dalam hati sudah datang taman...hehe

baby comel delete icon 8:11 PTG

Bila hati dah suka, tak perlu diterjemah dgn kata2. Dua2 dapat merasainya. Kan. Eh

MaMa Rey delete icon 10:24 PTG

BM ajar sikt camna buat pic bergerak tu..

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap