Wordless Wednesday #34


Bila mata memandang.... Hati mula berbicara.



Admin...

39 comments - "Dari Mata Turun Ke Hati"

rasa nak duduk betul2 tempat nie

Haah...tgk gmba...trus bepikir...dimna kah pic ini...?

tapi rasa tenang bila melihat...rasa macam nak masuk dalam gambar jer BM... hu hu hu...

....hati mula berbicara 'kalau KhaNish kecik2 dulu nampak air ni diorang mintak nak mandi' hehehehe

Unknown delete icon 11:25 PG

teringat pula zaman sekolah dulu.
tempat cmni ler jadi port dating:)
konon-konon romantik dan tenang.
hehe..

Assalamualaikum. cantiknya! lama tak duduk tepi kolam camni. hehehe :)

Unknown delete icon 11:48 PG

menenangkan berada di sini.. :D

Unknown delete icon 11:49 PG

Berbicara tanpa kata.. :D

ZaridaIshak delete icon 11:56 PG

cantik water features tu... rasa nak letak kat rumah pulak :P

Unknown delete icon 12:14 PTG

Kalau dah berkenan, boleh letak depan rumah BM. Teringin jgk tp rumah liza xdak tanah. Hehe..

suka sangat....salam kenal.

Awanama delete icon 12:57 PTG

speechless..indah...

Khir Khalid delete icon 2:45 PTG

Mata tertarik, hati tenang.. Mata terpesona, Jiwa riang.. Salam Rabu :)

biarkan hati ini berbicara..he3

Awanama delete icon 4:12 PTG

wah cantik2 dan header baru yng cantik juga hehehehe KA suka !

Awanama delete icon 4:12 PTG

done nuffnang . ari ni satu je iklan nyer ye !

Unknown delete icon 5:28 PTG

cantik..knah suka, sejuk hati tengok..=)

Unknown delete icon 5:41 PTG

air pancut..cantik la..nampak hidup
suka berjuntai kaki kat situ
even org pelik memandang..hehe
yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

ANIM delete icon 7:16 PTG

bila baca ayat BM. nak tau tak, dulu, blog akak "Hatiku Bebicara". lepas tu akak tukar, cam skema je rasanya, haha.
payah tul nak cari tajuk yang bagus. Yang ada sekarang ni pun macam tak best, heee (apa yang kak melalut ni)

ANIM delete icon 7:16 PTG

baru perasan, header tukar lagi ya..

wahh ada air pancutlah :)

umiawadah delete icon 9:13 PTG

wah gambar bergerak tu...nampak real...hati pun memang tertanya-tanya dan mula berbicara...

Unknown delete icon 9:49 PTG

Kalau kita pandang then tak rasa nak kata apa-apa ok tak..

Zawiah delete icon 9:56 PTG

tak kira apa yg kita pandang , hati pasti akan mentafsir dan membuat andaian ... bersangka dan berfikir yg baik - baik saja ...

mselim3 delete icon 10:33 PTG

Assalammualikum... BM,

header dah tukar al hamdulilah.. dan air pancut yg menenangkan mata...

mselim3

jie susanos delete icon 11:23 PTG

smoga sntiase tnang...

ewanthology delete icon 11:23 PTG

hati bicara apa?

mrhanafi delete icon 12:49 PG

malam hari kalau letak lampu memang cantik...tempat macam tu..

Entri terkini saya Misi 'Do Or Die' Dalam Blogwalking

Fais-SKA delete icon 1:09 PG

Ambe terpandang blog ni..he3..dah lain =) lagi kemas..yang pntg hijau..sejuk mata memandang..

Unknown delete icon 9:39 PG

Kolam bercantum di petang hari,
Petang bernyawa berair tejun;
Assalamu'alaikum datang kemari,
Datang membawa secangkir pantun.

Limau purut masak seribu,
Beringin keladi bertimbun-timbun;
Kalau ku turut kelodak kalbu,
Ingin mandi di air terjun... ^^

Mervably delete icon 12:22 PTG

hehehehe...dalam maksud tu...
bila mata memandang blog ini...hati berkata...hijau itu ketenangan..

Unknown delete icon 12:25 PTG

Makin cantik blog BM, hijau rawan.......Ummi suka warna hijau, warna ketenangan...... ^^

Hati-hati ada yang memerhati.

Awanama delete icon 4:12 PTG

done sedekah nuffnang juga ye TQ

lizz delete icon 4:26 PTG

sejuk mata memandang...cantik...

Unknown delete icon 5:51 PTG

ni mesti gambar BM ambik sendirikan...

OKje delete icon 5:53 PTG

Setuju.....walau ditekap macamana pun 'hati' tu, dia tetap mahu berbicara bila mata sudah memandang... betullah kata orangkan dari mata turun ke hati....dari hati datangnya cinta,.... ohhh dalam hati sudah datang taman...hehe

Aimacomel delete icon 8:11 PTG

Bila hati dah suka, tak perlu diterjemah dgn kata2. Dua2 dapat merasainya. Kan. Eh

Unknown delete icon 10:24 PTG

BM ajar sikt camna buat pic bergerak tu..

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap