Assalamualaikum...dan Salam Sejahtera,

Kini Relaks Minda berwajah baru, 
Dari semalam cuba menukar template dan bermain dengan coding, akhirnya inilah hasilnya.
Semoga anda suka akan penampilan baru ini sempena setahun usia Relaks Minda.
Hijau masih menjadi pilihan.

Template lama Relaks Minda


Mata melihat....dan hati pun berbicara.


Teruskan bersama Relaks Minda... 
Terima kasih diatas kunjungan Sahabat dan Tetamu...Tanpamu siapalah aku.


 p/s: entri ringkas, dah pening bermain koding & xsempat pun BW... Apa komen anda?
Admin...

66 comments - "A New Face...Relaks Minda"

Assalamualaikum. cantik sangat new face awak ni! warna fav sheila pulak tu. hihi. semoga terus berblogging ya :)

lebih relak dan menenangkan di relaks minda..cun bro BM...hu3

Cikgu Ariffin delete icon 12:07 PTG

Tuan tulisla berita panas minggu lalu. Sekali sekala minda perlu dikejutkan agar kita tersentak dalam lamunan .

cantik... sejuk mata memandang... semoga terus sukses dan menghasilkan karya yang memberi ketenangan..

Shark Kay delete icon 12:12 PTG

menghijau,
mmg bagus kaler hijau ni untk mata.

PakcikLie PCL delete icon 12:40 PTG

cantik dan memng relaks dgn tema hijau ..suka sy.

Bin Muhammad delete icon 12:48 PTG

Tak boleh tuan...xrelaks minda dibuatnyaaa haha!

aiza suka tengok template baru ni BM.. nampak lebih segar menenangkan.. hilang pening kepala semasa blogwalking bila tengok warna hijau.. :D

Terpaku saya masuk ke sini. BM, ajar saya. Dah lama saya nak ubah penampilan blog saya. Bagi saya RM, simple dan sangat mengujakan.

JunAina delete icon 2:18 PTG

Pemandangan segar...saya masih gagal dalam bab codding ini. Lama rasanya tak singgah ke sini.

ZazaMyMoon delete icon 2:36 PTG

more relax & tak serabut.. semua on 1 side.. kaler pun maintain dengan hijau2 gittew.. elok macam ni BM.. gud job..
tapi kenapa header tu rendah sangat?? macam terpenyek je.. hehe (sorry ini dari pandangan mata saya je) ;)

Waalaikumsalam...terima kasih krn menyukainya.

Terima kasih...anda tenang saya pening...huhu

Terima kasih diatas sokongan anda..

Ya...itulah matlamatnya, semoga tetamu ku tenang... :)

Bila dah berusia ni...kena guna warna2 yg boleh memberi ketenangan...
Thx PCL kerana sukakannya.

Terima kasih Aiza... Anda hilang pening, saya masih pening, huhu

Template percuma banyak ditawarkan (cari guna google), cikgu boleh pilih dan download jer. Lepas tu kena setting balik susunan dan adjustlah apa yg perlu. Bermain dgn coding tu yg agak memeningkan. Saya cuma trial and error je...hehe
Terima kasih cikgu krn sukakannya...

Saya pun bukan pandai sangat...guna kaedah cuba jaya, tu yg pening di buatnya. Terima kasih krn masih sudi singgah disini.

Saya pun rasa macam tu juga, dah cuba cari coding utk tinggikan header tu tapi xdapat. Dia bagi fix saiz itu... Nampaknya macam tu je lah...

Kakzakie delete icon 3:37 PTG

Renovation rumah mestilah tambah cantik. Kalau tak puas lagi biasa tuan rumah akan renovate lagi. Tapi yg dtg bertandang ni tengok pun dah puas hati, cantik, kemas dan mudah. Ketuk bagi salam tak sempat dah buka pintu - kan bagus tu:)

hijau..menyegarkan...cat baru sempena raya haji ni kut hehe

KA sangat suka ,, hijau lagi sejuk mata !

Hi relakssminda & friends.. salam perkenalan..
Jemput join contest kami di http://laishcloset4u.blogspot.com/p/vintage-contest.html ya..
Boleh dapat hadiah best!! Ajak rakan-rakan lain sekali tau. The more the merrier =)

Khir Khalid delete icon 4:55 PTG

Wah.. hijau tenang yang mendamaikan.. alhamdulillah. Tahniah saudara BM, semoga terus sukses!..:)

ALHAMDULILLAH, hijau memang sesuai dgn mata dan merelakskan minda. keep blogging :)

Hijau itu menenangkan.. dan ia memang terhasil.. :D

eehh buka smartphone tgk tulisan semua dah jadi kecik...terpaksa zoom..wow..dah berubah rupanya..baru sehari tak datang
.. xleh lama2..RINDU..hahah

wah... sangat cantik, hijau.. masuk pun tenang je. mama terpukau.. ecewah. laju loading... memang terbaik...

Ya, harapan memang begitulah...renovate sendiri, takut juga jadi syok sendiri je. Tapi kalau tetamu kata ok...lega jugalah, kalau tak...nak kena renovate balik...huhu

Yelah..kena pula sempena raya haji. :)

Warna kegemaran KA...kena sgtlah :)

Terima kasih menjemput... :)

Alhamdulillah...terima kasih Khir

Terima kasih Nurul, datanglah selalu utk relaks2...

Terima kasih kakizan...

Xde smartphone, xtau pula view nye lagu mano... Tengok mu dah renovate, mana buleh ketinggalan...hehe

Bahaya tu kalau sampai terpukau...hehe
Terima kasih Mama...letih/poning nak menyiapkannye

Yumida Huda delete icon 7:19 PTG

wah berpadanan dgn tema blog sgt sesuai template hijau ni
memberi kesegaran, ilham
yumida isi tabung Nuffnang sini...selamat menabung :)

Zawiah delete icon 8:00 PTG

ringkas tapi menarik . warna hijau yang mendamaikan serta sejuk mata memandang ...

Kathy Rbain delete icon 8:30 PTG

cantik dan kemas...

Nao Mei delete icon 8:48 PTG

hahaha....tukar sudah yang penting hijau putih dia..hahaha memang sebati dengan uncle kita nie

S.K.A delete icon 8:56 PTG

Ambe suka =) lagi kemas..warna hijau ttp dikekalkn..memang sgt tenang dan sejut je mata ni..yg pntg loading ok

Aku Penghibur delete icon 10:06 PTG

acik suka penampilan blog yang baru ini.. hijau je mamanjang :) sedap mata memandang :)

Ummi Kami delete icon 10:13 PTG

Assalamu'alaikum...datang bersinggah di waktu malam.. ^^

Menadah doa walau di mana,
Di mana surau Subuh menanti;
Indah jua kemilau rona,
Rona hijau sungguh berseri.

Teduh pulau lautan mati,
Ke mana rakit bergenang air.
Sungguh hijau pujaan hati,
Rona membangkit tenang berfikir.

wajah baru..cantik.knah juga suka hijau.sejuk mata memandang =)

Raudzah Z delete icon 10:34 PTG

I love the color BM...sesuai dengan tema Blog. And template pun ok..tak berat...Template ni design by whom ya...manalah tau kot-kot I nak try dekat my Blog..

hijau..sejuk mata memandang..sesuai dengan tema blog...

AUC delete icon 10:50 PTG

pertama kali masuk sini, hijau je, baru betul dengan namanya relekssminda :)

wahh..template blog baru! lama tak datang sini.Tapi, saya lebih suka header lama yang nampak klasik dan ada sentimental value..heee, ok.takpe.Hijau ni cantik juga dan blog nampak lebih kemas. Tahniah, kerani berani berubah!

kakiblog delete icon 11:54 PTG

sekarang saya betul-betul relaks..tahniah kerana thema yang menyenangkan

baru perasan....kemas...dan sejuk mata memandang BM...i loike..

simple dan yang penting hijau itu menenangkan.....ku lihat hijauuuuu...

MaMa Rey delete icon 2:45 PTG

lebih kemas dan menarik lah BM

hainom OKje delete icon 5:55 PTG

Okje tak suka hijau ni....hijau ni nampak pucat! ( Apa kes... suka hatilah janji jin suka! hehe...)

Terima kasih Yumida...

Sebati...hehe, lama tak dengar perkataan itu...

baby comel delete icon 8:09 PTG

Hijau adalah aura kekuatan saya, bila dgn hijau.... rasa saya hijau tu buat saya jadi melekat. Sejuk je

Teduh pulau memukat tunda,
Kemudi tegar ketepian jeti,
Sungguh hijau memikat minda,
Menjadi latar ketenangan hati.

Saya dapatkannya di sini : http://www.designrazzi.com/2013/free-blogger-templates/

Terima kasih kerana sudi berkunjung ke sini...

Nak guna header lama tapi warna tak matching dgn warna template.
Sesekali kena terima pendapat ramai...

Terima kasih diatas review anda yg membuka hati saya utk bertukar theme

Bisalah Okje...mana boleh bagi semua orang puas hati. Jaga2 OKje...kena sumpah dgn jin nanti...hehe

Jie Susanos delete icon 10:59 PTG

suka yg ni berbanding dulu..simple dan kemas..

Penting utk tahu..ada laman web yg kita boleh lihat blog kita kat pc, tab, dan smartphone..lupa pulak..tp bro HH ada buat entry pasal ni.

harus la kena baru BM..semangat pun baru.. Traffik juga makin meningkat..terbaikk

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap