Wordless Wednessday #72

Header Relaks Minda dari dulu hingga kini

Header ini merupakan header pertama blog Relaks Minda. Alam semulajadi yang terlihat diluar jendela menjadi perlambangan niche blog dimana anda disajikan dengan keindahan alam semulajadi dan ragam dunia untuk merealisasikan sebuah blog yang memberikan anda ketenangan hati dan jiwa.
Header Relaks Minda 1

Header kedua Relaks Minda ini juga menggambarkan isi blog yang lebih kepada mencintai alam semulajadi.
Header Relaks Minda 2

Header ketiga ini juga tidak banyak berbeza dari tema header sebelum ini. Ianya memperlihatkan skop pandangan yang lebih luas keseluruh alam semulajadi dan penghuninya.
Header Relaks Minda 3

Header keempat ini masih mengekalkan suasana keindahan alam cuma lebih kehijauan kerana ingin menepati dan sesuai dengan keseluruhan template yang berwarna hijau.
Header Relaks Minda 4

Header kelima Relaks Minda ini digunakan sekejap sahaja sebagai header sementara setelah pertukaran template baru blog. Rekabentuk header tidak lagi memanjang, mengikut perkembangan dan trend semasa header blog.
Header Relaks Minda 5

Header keenam Relaks Minda dan terkini.
Header Relaks Minda 6
Akhirnya terbuka hati untuk meletakkan gambar sendiri di header blog
Gambar recycle dari entri INI... bertepatan dengan niche. 
Jangan membazir! Kitar semula demi alam semulajadi hehe...

Terima kasih dan teruskan bersama Relaks Minda

Ditulis oleh :

49 comments - "Dari Dulu Hingga Kini - Relaks Minda"

Nao Mei delete icon 12:10 PTG

Alhamdulillah...akhirnya menjadi blog uncle...hihi..
wah uncle.....lama sangat peram gambar sendiri tu..haha

Cool

Akif Imtiyaz delete icon 12:30 PTG

Hehehe Nice pic ..
last2 sekali baru letak gambar sendiri ...
Ok la tu
Selamat maju jaya dan lebih maju dari sekaranguntuk BM ..

ZazaMyMoon delete icon 12:31 PTG

Cik Jah kenal blog rileks minda dari header nombor 2 hingga skrg yang menunjukkan gambar tuan empunya blog wpun gambar hanya samar bayangan.. hhehehee

yana yani delete icon 12:46 PTG

baru kenal tuan empunya blog ni =)

Zawiah delete icon 1:31 PTG

saya tak terfikir lak nak simpan header yg lepas utk kenangan ...

Peram sampai masak ranum barulah boleh di keluarkan...hehe

Terima kasih kerana sudi bersama Relaks Minda, amat2 dihargai :)

Samar bayangan...macam tajuk lagu, hehe
Thanks Cik Jah! :)

Baru kenal muka jer... Kalau selisih langgar bahu sekali pun belum tentu boleh cam, :)

Kebetulan pula ianya masih tersimpan...terus terfikir buat entri ww sebagai kenangan.

Welcome and Thank you Khamsi :)

header nombor 6 terbaeekk! rs mcm teringin pulak nk letak gambar sendiri kt hearder.

Rajin jugak BM bertukar-tukar header blog ni yer. Hehe.

Inilah rupa tuan punya blog ni ye..

sudah terang lagi bersuluh.. :D

ha..ha.. setuju..dgn niche jgn membazir..kita balik apa yg ada..
cantik header dari awal sampai skrg!

paling berkenan dan ingat yg kaler hijau tu..

very nice... KA suka tgk perkembangan blog ni dari dulu hingga kini.. mmg terbaik ! ..

paridah delete icon 4:34 PTG

wah handsome rupanya tuan blog relaks minda ni ya...

Nao Mei delete icon 4:37 PTG

Hahaha kasi mantap sikit blog kan uncle hahaha

Wahhh... belog dah baru laaa.... dah cantik.... kiter sukerrr... Tahniah BM...
nampak sangat aku dah lama tak BW kan... uhuk3x...

wah... dah keluar wajah sendiri walaupun masih kabur...
YB juga yang masih simpan wajah sendiri...

Ini sebenarnya dapat inspirasi dari blog Pakar SEO Malaysia le... Tuan HH :)

Refresh blog... Header berubah umpama tukar baju, haha! Tetamu bertandang pun tak lah jemu...

Itulah dia...macam manusia biasa yg lain juga... :)

Apa yg terang? Apa yg disuluh Kak Izan?

Tak boleh letak gambar lain...nanti byk gambar dlm google, heheh

Header dgn template tu paling lama digunakan. Ianya dah sinonim sgt tapi berat loadingnya... kenalah tukar...

Terima kasih KA yg sentiasa support dan bersama Relaks Minda dari dulu hingga kini!

Mana ada hensome lah akak... sebenarnya segan nak letak, tapi macam dipaksa2 pula sebab SEO punya pasallah... Kena masukkan gambar muka untuk blog author!

Yang dulu tak cantik ke? hehe... Tak kesahlah, asalkan acik idah masih sudi datang! Sentiasa dialu-alukan! :)

Masih malu dan segan sebenarnya...tapi terbaksa sebab akaun g+ dah kena letak gambar muka. Itu pun cuba juga dikaburkan... :) Berapa lama YB nak simpan?...hehe

Wah! terkena pula, semakin bijak dgn perkataan mantap! hahaha!

Fiza Rahman delete icon 5:37 PTG

Baru lah nampak jelas muka pemilik blig RM ni...hehehe...

Bahrain delete icon 7:50 PTG

Masih simpan lagi header-header yang dahulu.

Mudanya.....

wah.. BM awet muda laaa..

hensem la owner Relakssminda ni..

Pha Is delete icon 11:29 PTG

banyak perubahan. saya pun banyak jugak berevolusi sejak penubuhan blog tu.. heheh..

blogwalking sekali lagi...blog yang wonderful....

baby comel delete icon 4:54 PG

Okey, kenal dah dgn Tuan BM ni. Byk transfomasi blog ni. Dulu baik, skg terbaik dan makin hebat. Tahniah

Kadangkala hidup memang perlukan perubahan..err rasa macam nak tuker header jugaklah

Kakzakie delete icon 11:09 PG

Header pertama kakak tak kenal lagi
Masuk header ke2 kakak baru tahu..
Semuanya pun sedap di pandang mata

Nurul delete icon 11:15 PG

Haha... baru tau saper empunya RelakssMinda... :)

Khir Khalid delete icon 4:23 PTG

Cayalah BM hehee.. lepas ni ada peluang dpt berjumpa pulak hehee.. Semoga terus sukses!!.. :) :)

Tahniah, BM. Saya tak simpan pula header atau apa saja dokumentasi blog yang boleh dijadikan kenangan.

RDZ Z delete icon 11:04 PTG

oklah tu BM guna gambar sendiri..create your own identity k..

wah! akhirnya BM keluar juga..jadilah walaupun kabur2 sikit wajahnya...

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap