Wordless Wednesday #56

Terima kasih tetamu Relaks Minda... 

Dimana jua anda berada!


Kahadiran Yang Dihargai... Anda Dari Mana?
Data pengunjung Relaks Minda dibawakan oleh Google Analytics

Top 15 Pengunjung mengikut negara - Bulan Januari 2014
Kahadiran Yang Dihargai... Anda Dari Mana?

 Top 50 Pengunjung mengikut negeri/kawasan - Bulan Januari 2014
Kahadiran Yang Dihargai... Anda Dari Mana?

Kahadiran Yang Dihargai... Anda Dari Mana?

Anda dari mana?


p/s : Hari Rabu... enti kurang bicara untuk anda meluahkan kata-kata... :)
Author by Bin Muhammad

57 comments - "Kehadiran Yang Dihargai... Anda Dari Mana?"

Pha Is delete icon 3:53 PG

banyak betol pelawat dari jakarta.. kalah dari orang penang.. hehe

Wahh terbaik BM.. semoga terus sukses.. Salam Rabu.. :D

Maafkan saya BM, cuma tertanya yg tajuk tu mmg saja2 ditulis "kahadiran" ke atau tersalah yg sepatutnya kehadiran.. terperasan pulak takut2 typo..
Silalah padam komen ni ye.. no problemo.. :D

MaMa Rey delete icon 7:29 PG

Ramainya pengunjung..tahniah BM..^-^

kakiblog delete icon 7:41 PG

ada juga pelawat dari Sarawak..termasuk KB kot?

Assalammualaikum...BM,

ramainya pengunjung daripada pelbagai negara.

mselim3

Kesilapan yg tidak disedari...terima kasih Khir :)

wah! ramainya orang KL, Yb dari Perak nie... :D

meriahnya pengunjung blog ni.. merata ceruk dok mai jenguk..tahniah

Meriah!!
Sy dri n9...:)

Nao Mei delete icon 8:46 PG

Cik akak datang nie.
Cik akak datang dari mana ya.
Hihi aku anak jati sarawak uncle.

Ija Rased delete icon 8:49 PG

saya dari kuala lumpur :). salam hari rabu

Ohh..akak dari Putrajaya

mmg terbaiklah blog BM ni hehehe

Wah!!! mantap la.. tahniah... Keep it up!

Selangor.. op coz..:D

memang terbaik.. tahniah BM..

paridah delete icon 10:03 PG

RAMAI PEMINAT NI...TAHNIAH BM

Alamdamai delete icon 10:15 PG

Terbaik... ramai pengunjung dari luar juga... Tahniah, BM ^__^

UNTUK KAMU , TQ http://kesumaangsana.blogspot.com/2014/02/gamaknyer-blogger-lelaki-tak-minat-baca.html

Kakzakie delete icon 10:25 PG

Rating yg dari Johor dan Malaysia salah satunya mestilah kakak hihi...

Assalamualaikum.. taniah.. teruskan berblogging ya (",)

Salam singgah rabu yer!

Nao Mei delete icon 12:18 PTG

cik akak tak tau nak guna google nie uncle...ajari lah cik akak

❤Kamsiah❤ delete icon 12:44 PTG

akak dari kulim,kedah,malaysia haha..:)

Umi Nazrah delete icon 12:48 PTG

salam. dunia nyata dari Baling, Kedah. tapi dunia komputer di setting kat Kuala Lumpur :(

RDZ Z delete icon 12:56 PTG

You are most welcome...Salam Rabu BM!!!

kalo la google analytic boleh detect nama orang lagi best..hehe
bole r bg hadiah.

wah tahniah saya dari kedah la tu...

QZ92 delete icon 1:23 PTG

fuyooo..powernyer..
baru pasang Google Analytic nih. sikit je visitor haha. bounce rate tinggi bebenor. dalam 24-28% camtuh.

komferm guna linkwithin byk kott

cik tom delete icon 1:54 PTG

ciktom online dari pahang....
wah dr jordan pun ade ye..hebat2..serata dunia yg sggh ke blog BM..

yana yani delete icon 2:43 PTG

saya dari klang, selangor, malaysia =)
antara blog wajib saya kunjungi =)

saya dari indonesia selalu berpartisipasi di blog anda,salam

wahh semakin ramai pengunjung ^_^

tahniah BM

ANIM delete icon 4:58 PTG

kak layari Relaks Minda dari banyak tempat bm. bukan mesti kedah je no..huhu

Tahniah....

Yumida Huda delete icon 6:14 PTG

wah ramainye,..merata2 tempat...yumida pungunjung dri swak..
BM nak tanye yg media sosial share kat artikel yeo's BM tu, ambik dri mana? yumida pun nak ambik letak kat blog. senang. yg dipakai sekarang kengkdg dia muncul, kengkdg x. [yg de tulis SHARE THIS, FB SHARE, TWEET, GOOGLE+, EMAIL]
nak tanye 1 lg, yg google plus tu kan, kenapa dia x sama antara yg atas tu dgn kat bwh..

wahhh selangor tempat pertama,mz lah salah seorg
blog wajib singgah setiap hari :)

Media sosial share tu amik dari sini : http://www.sharethis.com/get-sharing-tools/#sthash.s6h2n0iI.dpbs
Oleh kerana berbeza pengendali (sharethis & blogger), maka jumlahnya adalah berbeza mengikut mana2 pengguna klik.

Zawiah delete icon 7:22 PTG

tahniah BM . saya drp selangor .

hebat lah BM ni, kongsi lah apa tips dengan mama... mama nak cedok ilmu banyak-banyak dari BM... nanti mama bagi kek sepotong...

Saya tak pandai buat tutorial...(belum pernah sekalipun buat entri tutorial) sebab takut orang xfaham). Tapi cik akak boleh belajar dari link ini (sgt jelas totorialnya) : http://www.mialiana.com/2013/02/tutorial-letak-google-analytics-id-di.html

tahniah BM, cemburu melihat pengunjung blog yang berbilang negeri dan negara..heheh..semoga terus membina kecemerlangan dalam berblog ya! CM singgah ni dari KL..:)

baby comel delete icon 3:07 PG

kita orang perak ler BM, mana lagi kan.. hehehee, Blog tuan BM kan hebat! Terbaaik dan mantoppp

Wah, satu analisis yang lengkap. Memang BM ni seorang yang teliti.

Waahhhh dari Selangor paling tinggi.. Terengganu sket je.. alaa

Fiza Rahman delete icon 10:02 PG

Tu dia. Ramainya visitor. Tapi saya dari selangor.

ct aman delete icon 11:17 PG

ramainye pngunjung blog ni..^_^ im from pahang.....

wah! ramainya pengunjung...tahniah BM..

Akif Imtiyaz delete icon 12:06 PTG

Wah ..TERBAIK la ... Lya dr Kuantan

wah2xx..ramainya..tahniah...:D

hamboi banyak bebenor rasanya. hihihi saya dari golongan sabah . hihi salam kenal.

Wecome BM. Johor mari.. :)

Assalam
Subhanallah. Ramainya pengunjung blog Tuan BM. Tahniah ya.

Saya dari Ledang.

Tahniah atas pencapaian. Saya datang dari Malaysia berkunjung ke sini. :)

hainom OKje delete icon 8:55 PTG

Dari Zimbaqwe.....( betul ke eja ni??) hehe

Bin Muhammad delete icon 10:00 PTG

Hahaha! memang tepat...tempat tumpah darah zirafah! :)

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap