Assalamua'laikum... Segmen di anjurkan oleh Mialiana, blogger peramah dan populer ini sungguh mudah. Tak perlu perah otak dan bersusah payah menerbitkan entri. Hanya Copy Coding yang disediakan kemudian Paste ...dan Publish! Saya sudah...anda? Jom ler..

Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.

Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.

Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....


Admin...

73 comments - "Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com"

Yeop Maz delete icon 10:12 PTG

assalamuaikum...

singgah dari blog Mialiana.com. jgn lupa singgah balas ke blog sy :D

http://www.khairilmazri.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

BinMuhammad delete icon 10:20 PTG

Waa'laikumsalam,
Selamat bersegmen, good luck!

miss yatie delete icon 10:28 PTG

eemm...segmen ini, bagus jugakan bagi blogger baru mcm KY

BinMuhammad delete icon 10:56 PTG

Elok sesgt... Nak tambah kenalan memang bagus, tp kena rajin le singgah ke blog peserta.
Saya hanya bg sokongan jer, kalau ada yg nak berkenalan...apalah salahnya :)

selamat bersegmen...saya pun join jugak! ^_^

Nora Karim delete icon 3:12 PG

good luck... :D

TQ...Selamat bersegmen utk anda juga

Terima kasih diatas sokongan anda.

Unknown delete icon 11:50 PG

Salam manis-manis garam.. :)

Ummi nk join tapi entah betul entahkan tidak cara Ummi. Tolong beritahu Ummi kalau ada yang salah dalam entri yang baru diposkan tadi..ya :D

Awanama delete icon 12:15 PTG

gd luck yer

BinMuhammad delete icon 12:23 PTG

Waalaikumsalam Ummi,
Tahniah! dah berjaya. Mia dah senaraikan penyertaan anda (klik banner utk tgok)
Selamat bersegmen...

Sekarang ni saya dah xboleh lagi masuk ke Blog Mari Berpatun. Ianya hanya utk invited readers sahaja. Ummi dah ubah setting ke?

Unknown delete icon 12:48 PTG

Ummi dh betulkan...tadi ada sedikit gangguan....maaf na :D

BinMuhammad delete icon 1:06 PTG

Ok..ingatkan nak buat blog privasi pulak hehe

BinMuhammad delete icon 1:07 PTG

Terima kasih KA.. :)

ERAZ FADLI delete icon 2:31 PTG

Assalamualaikum w.b.t & Selamat Petang.. Eraz datang guling-guling ke sini melalui Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com.. [ http://www.erazfadli.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html ] Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com | ERAZ FADLI

selamat bersegmen.......=)

Cik Fie delete icon 9:25 PTG

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

BinMuhammad delete icon 9:28 PTG

Terima kasih, selamat bersegmen utk anda juga.

BinMuhammad delete icon 9:39 PTG

Selamat bersegmen!
Terima kasih di atas kunjungan anda Cik Fie

naomei delete icon 1:30 PG

datang membalas kunjungan :)

salam kenalan & relex sini jap :)

http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Unknown delete icon 4:18 PG

kila follow sini balik ye #99 :)

datang singgah sini

http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
done follow #100

Terima kasih sudi relex disini.

Terima kasih diatas kunjungan Kila

Terima kasih Ibu Amirul...
Selamat datang ke Relaks Minda

Assalamualaikum :)

Wani jalan-ii ziarah dekat sini , jom jenguk blog wani pulak . Follow sini

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

- balas kunjungan -

jom tukar bloglist...

BinMuhammad delete icon 2:13 PTG

Kunjungan anda amat saya hargai.
Terima kasih follow Relaks Minda, Blog anda akan berada di My Bloglist secepat mungkin. TQVM :)

Unknown delete icon 2:57 PTG

teringin juga join..tengok ramai yg join..

BinMuhammad delete icon 4:26 PTG

Hebat sekali sambutannya, baru beberapa hari, penyertaan dah seratus lebih. Jika mahukan ramai kenalan, sesuai sekali.
Tiada paksaan, tepuk dada tanya selera...

Unknown delete icon 12:44 PG

assalamualaikum.. saya datang dari segmen yang sama.. baru ada kesempatan nak jalan2.. ni pun dah termengah-mengah.. banyak betol rumah yang nak disinggah ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Thanks for coming XD done foollw

BinMuhammad delete icon 4:43 PTG

TQ Nurul

Mime MF delete icon 4:48 PTG

singgah dari segmen yang sama...:D

http://missflyfluffy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

BinMuhammad delete icon 7:12 PTG

Terima kasih berkunjung kesini :)

Unknown delete icon 11:28 PTG


Mempelam setangkai adalah sebulan,
Buah rendah dimakan geruda;
Salam ukhwah sudah perkenalan,
Singgah sini nak relakskan minda.
Salam gerimis selamat malam... :D

Biru terang dipakai gagah,
Indah Melayu bertanjak masyhur;
Baru sekarang selesai menyinggah,
Mata dah kuyu nampak kabur...hehe



BinMuhammad delete icon 11:26 PG

Waalaikumsalam...dah siang :)

Kami pulang singgah disini,
Tinggal jejak tidak bertanda,
Ummi datang singgah disini,
Semoga relaks hati dan minda.

Minyak dipunggah jelaga didalam,
Tersimbah kejalan bukan pantulan,
Banyak menyinggah hingga kemalam,
Bertambah kenalan rakan dan taulan.

BinMuhammad delete icon 3:17 PTG

Waalaikumsalam wbt,
Terima kasih berkunjung kesini, Selamat bersegmen buat anda juga

BinMuhammad delete icon 3:18 PTG

Waalaikumsalam,
Terima kasih ziarah kesini. Selamat bersegmen!

BinMuhammad delete icon 3:20 PTG

Waalaikumsalam,
Selamat datang ke Relaks Minda. Teruskan dgn ziarah anda.

Pha Is delete icon 7:36 PTG

datang singgah dan follwo sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Unknown delete icon 7:53 PTG

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

BinMuhammad delete icon 9:44 PTG

Terima kasih sudi singgah dan menjadi Sahabat Relaks Minda.
Selamat Bersegmen

BinMuhammad delete icon 9:48 PTG

Terima kasih sudi singgah ke sini,
Selamat bersegmen!

kunjugan balas:)

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Awanama delete icon 2:56 PTG

salam perkenalan..
ss datang dari segmen kak Mia..
:)

wana wazm delete icon 10:39 PTG

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

BinMuhammad delete icon 10:45 PTG

Terima kasih di atas kunjungan anda,
Selamat bersegmen :)

BinMuhammad delete icon 10:46 PTG

Terima kasih di atas kunjungan anda,
Selamat bersegmen :)

BinMuhammad delete icon 10:47 PTG

Salam perkenalan Shuhaida!
Terima kasih di atas kunjungan anda,
Selamat bersegmen :)

Unknown delete icon 1:12 PTG

hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #117..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

BinMuhammad delete icon 1:58 PTG

Terima kasih Azuria, Selamat bersegmen buat anda!

BinMuhammad delete icon 7:07 PTG

Terima kasih berkunjung kesini,
Selamat bersegmen!

Mia Liana delete icon 5:11 PTG

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

RamRamCute delete icon 6:00 PTG

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

BinMuhammad delete icon 6:00 PTG

Waalaikumsalam,
Kunjungan Mia paling dinanti...Terima kasih.

BinMuhammad delete icon 6:18 PTG

Waalaikumsalam...
Pasti sudah jauh berjalan, relex seketika lah disini...
Selamat bersegmen!

Shad delete icon 7:25 PTG

shad datang dari segmen yg sma, dtg sini relax2 minda,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
done follow sini..

BinMuhammad delete icon 9:45 PTG

Terima kasih berkunjung kesini dan menjadi Sahabat Relaks Minda.
Selamat bersegmen & Good Luck!

Unknown delete icon 2:57 PG

Singgah dari segen y sama..jmpot join ga saya...http://mardiyanhani.blogspot.com/2013/03/first-giveaway-by-miz-rizhani.html

Terima kasih Diyan...Selamat bersegmen

Mia Liana delete icon 2:22 PTG

tahniah ya....

http://www.mialiana.com/2013/03/pengumuman-pemenang-segmen-follow.html

jangan lupa berikan url entri terbaik dalam entri pengumuman pemenang ini.

BinMuhammad delete icon 8:38 PTG

Eh..macam xpercaya! Dari 172 peserta, Nombor saya yg naik..
Alhamdulillah...rezeki sungguh...
Terima kasih Mia!

kak gojes delete icon 4:16 PTG

singgah d sini dr segmen yg sama...salam kenalhttp://eryati.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

BinMuhammad delete icon 1:29 PTG

Terima kasih sudi singgah di Relaks Minda :)

Delimasari delete icon 2:57 PTG

dr segmen yg sama
http://hanimsain-delimasari.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

BinMuhammad delete icon 4:22 PTG

Terima kasih sudi singgah kesini...
Kunjungan anda amat saya hargai :)

mselim3 delete icon 4:37 PTG

Saya datang dari segmen yang sama, dah follow sini if u free follow me k..

http://mselim3.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

mselim3

BinMuhammad delete icon 7:06 PTG

Terima kasih M.Selim, kehadiran saudara amat saya hargai. Salam perkenalan :)

Unknown delete icon 4:14 PTG

singgah sini :)

BinMuhammad delete icon 10:56 PTG

Terima kasih Rezatul, Kunjungan anda amat2 saya hargai!

Unknown delete icon 3:14 PTG

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap