Assalamua'laikum...

Wife or Wifi

iklan hotel salah eja-Free Hotel Facilities

Wordless Wednesday (WW) - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan entri gambar tanpa meletakkan apa-apa atau sedikit sahaja keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang kepada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat mampu memberi maksud dan menerangkan segalanya.



Admin...

16 comments - "Wordless W#2 : Free Hotel Facilities "

ZazaMyMoon delete icon 4:02 PTG

hahahaha free wife??
p/s : para sang2 suami diluar sana, sila jgn terpedaya ok hehehe :p

Anuar K delete icon 4:16 PTG

Kih! kih! kih!...
Hanya satu huruf membawa maksud yg berbeza!

haha wife ??? ke wifi ? suke2 je free wife ye ~ :)

Itulah...kalau sihidung belang pasti xpikir dua kali.
TQ Zaza.

Betul lah....kesilapan sedikit membawa kpd maksud negatif.
Thx Anuar.

MaMa Rey delete icon 5:18 PTG

aiyoo..ada juga itu mcm ka..
para suami jgn tergoda dgn iklan tu ya.hehehe

Entah le Mar, Salah eja atau xtau eja...
Kan dah lain jadinya.

Tak tahulah...Tak sengaja atau di sengajakan...Hmmm
TQ Mama...

Hanif Idrus delete icon 6:58 PTG

Alamak aku hampir nak terpedaya pergi ke sana..hehehehe

Ada no. telefon tu...
Cer call dulu, salah tulis ke memang ada...hehe

hahaha tidakkk ... free wife toooo maksud mendalam nie

Bin Muhammad delete icon 10:07 PTG

Mendalam sangat tengoknye... Tengok salah huruf dah le.
Ooo...lupe, org bujang punya pandangan lain skit...hehe

boleh juga free wife buat yang bujang...hehehe

Hahaha...untung sgt2 kalau ada yg free.

Razfira delete icon 12:13 PTG

wow.. free

Terima kasih dtg singggah di Relaks Minda. :)

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap