Assalamua'laikum...

Wife or Wifi

iklan hotel salah eja-Free Hotel Facilities

Wordless Wednesday (WW) - Setiap hari rabu semua blogger menerbitkan entri gambar tanpa meletakkan apa-apa atau sedikit sahaja keterangan untuk menjelaskan gambar tersebut. Terpulang kepada pengunjung untuk buat intreprestasi dan komen mengenainya. Gambar yang hebat mampu memberi maksud dan menerangkan segalanya.



Admin...

16 comments - "Wordless W#2 : Free Hotel Facilities "

hahahaha free wife??
p/s : para sang2 suami diluar sana, sila jgn terpedaya ok hehehe :p

Anuar K delete icon 4:16 PTG

Kih! kih! kih!...
Hanya satu huruf membawa maksud yg berbeza!

Unknown delete icon 4:38 PTG

haha wife ??? ke wifi ? suke2 je free wife ye ~ :)

BinMuhammad delete icon 4:41 PTG

Itulah...kalau sihidung belang pasti xpikir dua kali.
TQ Zaza.

BinMuhammad delete icon 4:43 PTG

Betul lah....kesilapan sedikit membawa kpd maksud negatif.
Thx Anuar.

Unknown delete icon 5:18 PTG

aiyoo..ada juga itu mcm ka..
para suami jgn tergoda dgn iklan tu ya.hehehe

BinMuhammad delete icon 6:15 PTG

Entah le Mar, Salah eja atau xtau eja...
Kan dah lain jadinya.

BinMuhammad delete icon 6:17 PTG

Tak tahulah...Tak sengaja atau di sengajakan...Hmmm
TQ Mama...

Haziq Life delete icon 6:58 PTG

Alamak aku hampir nak terpedaya pergi ke sana..hehehehe

BinMuhammad delete icon 9:33 PTG

Ada no. telefon tu...
Cer call dulu, salah tulis ke memang ada...hehe

hahaha tidakkk ... free wife toooo maksud mendalam nie

BinMuhammad delete icon 10:07 PTG

Mendalam sangat tengoknye... Tengok salah huruf dah le.
Ooo...lupe, org bujang punya pandangan lain skit...hehe

umiawadah delete icon 11:41 PTG

boleh juga free wife buat yang bujang...hehehe

BinMuhammad delete icon 12:13 PG

Hahaha...untung sgt2 kalau ada yg free.

Raz delete icon 12:13 PTG

wow.. free

BinMuhammad delete icon 2:12 PTG

Terima kasih dtg singggah di Relaks Minda. :)

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap