Wordless Wednesday #26 
Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.

Terima Kasih Sahabat dan Tetamu Relaks Minda! Siapalah Aku Tanpa Dirimu...

Siapalah Aku Tanpa Dirimu - Terima kasih

T
E
R
I
M
A

K
A
S
I
H

Siapalah Aku Tanpa Dirimu - Trafik Blog

Siapalah Aku Tanpa Dirimu - Trafik Blog


p/s : sekadar berkongsi kegembiraan bersama anda yang telah membawa blog ini hingga sampai ke tahap ini... terima kasih yang tidak terhingga. Syukur...Alhamdulillah, Semoga pendakian ini semakin tinggi...
Admin...

69 comments - "Siapalah Aku Tanpa Dirimu..."

Sama2 ;)

Unknown delete icon 1:31 PTG

tahniah di atas pencapaian yang baik.. :D

Fais-SKA delete icon 2:50 PTG

he3..tahniah bro BM =) suka tgok kenaikan mendadak tu..bila la agak2 ambe nk jd cmni huk3

congratulation...

Tahniah BM!! ini tanda baik.
Mencanak naik terus nampaknya:)

ANIM delete icon 3:32 PTG

Menuju puncak tertinggi...
Entry bagus...sure orang terjah punya..
Congrats....

alhamdulilah :) tahniah

Unknown delete icon 5:37 PTG

tahniah ye.. :)

boni kacak delete icon 5:42 PTG

pergh... dasyat bro.. terbaik. naik mendadak tu. kalau kena cara, memang terbaik hasilnya :)

Unknown delete icon 5:52 PTG

tahniah BM. knah tumpang gembira.n3 yang penuh pengisian ilmu..sebab tu ramai yang singgah sini =)

Unknown delete icon 6:17 PTG

You are most welcome BM..Semoga terus berjaya k..

umiawadah delete icon 6:47 PTG

wow!besarnya number tu...semoga terus suksess..

BinMuhammad delete icon 6:49 PTG

Terima kasih Zaza :)

BinMuhammad delete icon 6:52 PTG

Terima kasih Mizz Aiza... :D

BinMuhammad delete icon 6:55 PTG

Terima kasih Fais, anda pun boleh...kenalah usaha, carilah ilmu.

BinMuhammad delete icon 6:56 PTG

Terima kasih cikgu Liza :)

BinMuhammad delete icon 6:57 PTG

Thank you, sir Shaiful :)

BinMuhammad delete icon 6:59 PTG

Terima kasih kakzakie...
semoga tidak lupa diri utk memandang kebawah

BinMuhammad delete icon 7:01 PTG

Takut juga mendaki tinggi...kalau jatuh, xde siapa yg nak sambut.
Terima kasih kak anim krn sentiasa memberi sokongan

BinMuhammad delete icon 7:14 PTG

Terima kasih Acik, sokongan anda amat dihargai!

BinMuhammad delete icon 7:16 PTG

Terima kasih mama... ;)

BinMuhammad delete icon 7:18 PTG

Naiknya mendadak...takut turunnya pun mendadak...
Untuk mengekalkan itu lebih sukar!

BinMuhammad delete icon 7:20 PTG

Terima kasih Kak Nah, sokongan akak amat saya hargai ;)

BinMuhammad delete icon 7:21 PTG

Terima kasih Raudzah krn sentiasa memberi sokongan, semoga anda juga berjaya!

BinMuhammad delete icon 7:23 PTG

Syukur Alhamdulillah...terima kasih Ummi ;)

Zawiah delete icon 8:48 PTG

Insha Allah ... bila kita mesra dengan orang , orang pun suka kat kita ...

kakiblog delete icon 11:46 PTG

terkagum saya bro..tahniah

Jom baca entri terbaru saya :Memburu Top Komentar Blogger 2013

Abang Menaip delete icon 11:55 PTG

wah, bnyaknya page views. Tahniah2x :)

BinMuhammad delete icon 12:21 PG

Terima kasih Vee, sokongan dari anda amat saya hargai :D

BinMuhammad delete icon 12:26 PG

Terima kasih MrHanafi.
Anda pun semakin tinggi mendaki, semoga berjaya!

BinMuhammad delete icon 12:27 PG

Terima kasih zaki, anda juga salah seorang penyumbangnya, amat2 saya hargai :)

Unknown delete icon 3:29 PG

naik mendadak..kagum...tahniah BM..:)

naomei delete icon 5:06 PG

wah tahniah bm...
bila agaknya cik akak boleh jadi cam BM nie...hihi...
Pageview...hari2 beribu2...cantik sangat...InsyaAllah cik akak sentiasa support di sini..:)

Aimacomel delete icon 5:47 PG

tahniah BM, awak memang berhak utk mendapat sebegini.. u r good :) semoga perjalanan awak dan blog selepas ni akan terus lancar hebat dan terbaik.. tahniah

Terima kasih mamarey :)
Siapalah saya tanpa sokongan mamarey

Terima kasih cik akak,
Cik akak sebenarnya mempunyai peluang yg besar utk dpt lebih dr ini krn rajin update dan ramai follower...cuma perlu belajar teknik2 blogging yg mesra SEO. Insyaallah...
Sokonngan dari cik akak amat2 saya hargai :)

Terima kasih BC,
Tanpa anda dan semua pengunjung lain...siapalah saya, kehadiran anda amat2 saya hargai!

Unknown delete icon 5:54 PG

Waauuu tinggi mendadak nmpknya tuu.. Siapalah saya tanpa dirimu jugak..hihi

sama-sama...kicit punya hal....siapalah aku tanpa mu...

JunAina delete icon 8:25 PG

Tahniah2...turunkan ilmu sikit.

Thanks Mieza... tanpa mu tiadalah pendakian ini.
Siapalah aku buat mu...sedangkan MrK disisimu...kihkihkih :)

Kicit bagi anda tapi busat bagi wa...hehe
Terima kasih, semoga terus bersama Relaks Minda, amat2 saya hargai

Terima kasih Jun,
Ilmu belum ada sgt...tapi sikit2 ada juga saya kongsikan, boleh lihat entri2 yg lepas atau cari di bawah kategori/label informasi atau peribadi. Yg penting entri mestilah berkualiti dan relevan utk carian dienjin pencari...
Pencari maklumat dari Google penyumbang terbesar trafik saya, hampir 80% dari sini.

Unknown delete icon 9:15 PG

nice..
congrat..
nyanyi lagu sahabat ler pasni :)

Unknown delete icon 9:35 PG

tahniah
tinggi mendaki tuu

Unknown delete icon 10:36 PG

fuyooooo ape rahsianya hehe

PCL delete icon 11:10 PG

sumbangan sy sikit saja utk blog BM nih, tahniah semakin meningkat PV...shabas kpd tuannya.

Unknown delete icon 11:36 PG

sama-sama Bin Muhammad.. :D

OKje delete icon 11:43 PG

Tajuk jiwang karat nampakkkkk.....hehe mcm merajuk ngan bini je...hahha

surihati delete icon 11:55 PG

wiii.. best nyer.. tahniah!!apa rahsianyer?.. >.<

Bunda_nora delete icon 2:31 PTG

selamat menuju puncak...Tahniah..

Awanama delete icon 3:17 PTG

tq juga terus support KA & tahniah yer !

Awanama delete icon 3:17 PTG

done clik2 nuffng juga !

BinMuhammad delete icon 3:37 PTG

Hihihi....Terima kasih shark ;)

BinMuhammad delete icon 3:48 PTG

Terima kasih Izan,
Takut mendaki tinggi sgt...gayat, hehe
Kalau jatuh gedebuk!!

BinMuhammad delete icon 3:51 PTG

Rahsia...tiada yg rahsia, hanya kena buat entri berkualiti dan mesra SEO...selebihnya, bergantung pada tuah dan rezeki. Alhamdulillah.

BinMuhammad delete icon 3:52 PTG

Setiap sumbangan yg sedikit itulah yg amat penting...dari sedikitlah menjadi bukit. Terima kasih pcl :)

BinMuhammad delete icon 3:54 PTG

Hehe...Jiwang dengan semua sahabat dan tetamu ku...terutama OKje!
Terima kasih ye :)

BinMuhammad delete icon 3:59 PTG

Tiada rahsia...setiap dari anda adalah penyumbangnya. Terima kasih Lilynn...
Buatlah artikel yang relaven dan mesra pembaca serta enjin pencari :)

BinMuhammad delete icon 4:01 PTG

Dimana puncaknya bunda...hehe
Terima kasih bunda...sentiasa menyokong. Bimbinglah saya...takut tergelincir atau pun terlupa memandang kebawah ye...

BinMuhammad delete icon 4:02 PTG

Sama-samalah kita...Terima kasih KA

BinMuhammad delete icon 4:02 PTG

Semoga murah rezeki...TQ :)

Nina Mads delete icon 9:42 PTG

tahniah.. semoga terus berkarya :)

Denaihati delete icon 3:03 PG

tahniah dan semoga terus sukses akan datang...

Insyaallah...terima kasih Amanina

Terima kasih DH,
Insyaallah jika masih diberi peluang ini...

Unknown delete icon 4:51 PTG

Tanam mengkudu rajin selalu,
Bertanam tulip saya tak dan;
Salam rindu di angin lalu,
Salam berkelip cahaya Ramadhan.. ^^,

Rasanya saya dah komen entri ni. Tpi, komen seklai lagi lah.

Tahniah! Memang terbaiklah. Peningkatan yang hebat. Semoga terus berjaya.

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap