Assalamualaikum...dan Salam Sejahtera. Hari Isnin yang cerah tanda permulaan baru yang sungguh indah. Bersyukur kerana dapat menikmati dan terus menjalani kehidupan ini. Jadikan saat yang telah berlalu itu dalam satu lipatan sejarah dan kenangan terindah buat pedoman dan panduan untuk masa yang mendatang. Semoga hari ini menjadi lebih baik dari semalam, menjadi minggu yang lebih cemerlang dari minggu lepas dan beroleh peningkatan dalam diri, kerjaya dan apa jua yang anda lakukan....Insyaallah 

hari ini dalam sejarah



Page View

Minggu ini merupakan minggu yang amat bermakna buat blog Relaks Minda. Pertama, hari ini Blog Relaks Minda mencatat satu lagi sejarah baru. Jika pada 28 Mac 2013 Blog ini mencatat 100,000 Page View (PV) dan kini, pada hari ini 9 Sept 2013, blog ini kini telah mencecah 500,000 PV. Ianya berjaya dicatat sehari sebelum usia blog ini genab setahun. Syukur kehadrat Ilahi, Alhamdulillah...

page view blog relaks minda
Terlepas print screen 500,000 terlebih satu pun kira Ok lah...

Terima Kasih

Jutaan Terima Kasih yang tidak terhingga kepada anda yang sudi menjadi sahabat dan tetamu, mengunjungi blog ini secara sengaja mahupun tidak sengaja. Kehadiran anda semua amat-amat saya hargai. Semoga anda beroleh maklumat dan manfaat dari kunjungan seketika disini. Tanpa sokongan dari anda semua, blog ini tidak akan sampai ketahap ini.

terima kasih

Ulang Tahun Pertama

Keduanya pula...Esok, 10 Sept 2013 akan genablah setahun usia blog ini. Pada tarikh yang sama pada tahun lepas dengan sebuah entri pengenalan, blog ini terpapar secara rasminya dunia maya ini. Ingin lihat entri tersebut... sila klik di SINI (ianya telah di update semula pada 19 Sept 2012). Semoga esok anda bersama saya menyambut ulang tahun pertama Blog Relaks Minda... 

Terima kasih sekali lagi kerana bersama Relaks Minda 

Admin...

64 comments - "Hari Ini Dalam Sejarah"

Nak jadi orang pertama wish!!! SELAMAT ULANG TAHUN BLOG RELAKSSMINDA!!

Wahh dah jauh meninggalkan saya dengan PV 500K..dahsyat!! memang laju.. Apapun semoga blog BM ni semakin dikenali dan semakin popular sebagai blog yang merelakskan minda..

tahniah....selamat ulang tahun untuk blog nie...happy blogging..dan teruskan jiwa blog dalam blog nie..hahaha...ayat merapu..

selamat ulang tahun pertama kepada blog relaks minda.. tahniah di atas pencapaian yang memberangsangkan.. semoga BM terus bersemangat untuk menulis dan berkongsi sesuatu yang bermanfaat untuk pembaca.. all the best BM.. :D

MaMa Rey delete icon 11:12 PG

selamat ulang tahun pertama buat Blog Relax Minda..tahniah BM..PV semakin bertambah..:)

Selamat Ulangtahun Relaks Minda. Tahniah BM.

Shark Kay delete icon 11:26 PG

tahniah BM.
usah yang berbaloi selama setahun,
besok shark singgah lg untk celebrate.

Selamat Ulangtahun Relakssminda.blogspot.com, juga pada tuan empunya BM, gud luck..tahniah...semoga maju sentiasa...:)

Kakzakie delete icon 11:28 PG

Barokallah... kalau baby dah mula nak belajar jalan atau kalau yg cepat dah bertatih.
Blog ini sebab empunya/admin nya dah matang cepat saja perjalanan begitu laju dan pantas pecutannya Tahniah dari kakak

ps: salah satu penyumbang pageview tu kakaklah.... (tak mahu kalah kakak ni kan hahaha...)

Hanif Idrus delete icon 12:32 PTG

Syukur alhamdulilah ...blog Rileks Minda semakin maju samada dari segi PV dan kontennya...

Semoga anda dan pembaca sentiasa memperolehi yang terbaik dari Rileks Minda....
Dan saya secara peribadi..memang suka melihat koleksi Rileks Minda yang pelbagaian

Hanif Idrus delete icon 12:32 PTG

Lupa saya...
Happy Birthday untuk Rileks Minda ....
ini ucapan untuk esok ..hahahaha

Raudzah Z delete icon 12:59 PTG

Tahniah BM and Alhamdulillah dah banyak tu..semoga terus cemerlang k..and Happy first year Anniversary in advance ya...

tahniah BM, banyak tu :) selamat hari lahir untuk blog BM,,semoga sukses selalu

Nao Mei delete icon 1:30 PTG

wah dah nak sambut Bday dah blog BM nie...cik akak masih lama...hihi

Tahniah....selamat menabung..

ANIM delete icon 2:33 PTG

tahniah BM..terus mantap dengan pengisian yang bermanfaat. insyaAllah.. bertambah ramai yang singgah

selamat ulang tahun dan tahniah dari mama, hebat sangat pencapaian blog ini ye, .. :)

Yes! U are 1st! Thank you Mieza.. :)

Tak de dasyatnye... UV lebih penting dr PV ni sebenarnya...
Apa pun ia juga satu penunjuk aras. Terima kasih Mieza! Anda pun hebat juga!

Terima kasih...anda juga adalah sebahagian dari statistik ini

Terima kasih Aiza kerana sentiasa support, amat2 saya hargai

Terima kasih Mamarey, sokongan dari Mama amat2 saya hargai

Terima kasih cikgu, anda juga penyumbang dalam statistik itu

Terima kasih, semoga bertemu esok hari...insyaallah

Terima kasih, amat2 saya hargai :)

Baru je nak melangkah, masih perlukan bimbingan dan sokongan dari Akak... Terima kasih kerana selalu bersama Relaks Minda, ya...akak juga penyumbang kepada statistik itu... :)

Alhamdulillah, sokongan dan pandangan dari sahabat amat2 saya hormati dan hargai, Terima kasih Tuan HI

Terima kasih Tuan...esok kembali lagi ya!

Terima kasih kerana selalu bersama RM...kehadiran RZ amat2 saya hargai. Blog anda juga cukup gah sekarang ini, tahniah!

Terima kasih Acik kerana sentiasa memberi sokongan. Masih jauh ketinggalan berbanding blog Acik...

Hampir sebaya juga blog cik akak tu... thx cik akak kerana sudi singgah walaupun cik akak dah bz...orang popular lah katakan :)

Terima kasih, kehadiran anda amat2 saya hargai

Kak Anim amat2 saya hormati...terima kasih kerana selalu menyokong blog ini.

Kehebatan sesebuah blog itu terlalu subjektif, terima kasih Mama, anda juga penyumbang kpd statistik ini.

tahniah yer moga blog terus mantap, BM rajin menerjah dan mmg berbaloi kan !

Done sedekah nuffnag2 juga yer

lizz delete icon 4:46 PTG

tahniah moga terus sukses yer,,,

Kathy Rbain delete icon 4:52 PTG

tahniah..blog ini memang bermanfaat..

Khir Khalid delete icon 4:57 PTG

Tahniah & Selamat menyambut ulang tahun Relakssminda. Semoga terus berjaya & diberkati.. amin.

cik tom delete icon 7:24 PTG

tahniah dah setahun usia blog.. semoga makin sukses dlm dunia blogging n blog ni bagi byk manfaat pd pembaca :)

Yumida Huda delete icon 7:40 PTG

wah...cecah 500k..tahniah BM
byk peminat tuuuu..hehe

Tahniah dan Selamat Ulang Tahun BM.semuga terus berjaya..insyaAllah xlama lg mencecah 1 juta =)

S.K.A delete icon 8:42 PTG

Alhamdulillah =) dah setahun blog ni..blog ambe dah 3thun pn mmg xleh tandingi dgn blog bro BM ni..he3 tahiah!!

Ya...memang berbaloi, kena rajin KA

Terima kasih KA

Terima kasih lizz, sokongan anda amat2 dihargai

Terima kasih Kathy, alhamdulillah...cuma berkongsi apa yg diketahui

Amiin...Terima kasih KK, terharu dengan sokongan dari anda...amat2 saya hargai

Terima kasih cik tom, lama tidak kemari...
Insyaallah....hanya berkongsi sekadar apa yang tahu.

Terima kasih Yumida, tapi tidak sepopular blog anda, follower pun sikit jer. Sokongan dari anda amat2 dihargai :)

Terima kasih kak nah, Insyaallah...semoga tercapai angka tu nanti.

Sekejap jer dah setahun, setiap blog ada keistimewaan dan kekuatannya, tidak boleh dibuat perbandingan...Blog Fais juga hebat!
Terima kasih kerana selalu memberi sokongan...amat saya hargai, terutama doodle tu :)

hainom OKje delete icon 9:50 PTG

Selamat Hari Ulangtahun pertama blog Relax Minda BM.... moga bertambah maju dan fofular....hehe
Satu permintaan boleh?.... Buat satu entri santai tentang awak dan isteri!...

Tahniah! Memang tak terkejar saya.

Blog ini punya keistimewaanya.

papa abah delete icon 10:31 PTG

tetiba bersemangat..baru berjinak2 dalam berblog..visit la ke blog sy jugak

Jie Susanos delete icon 11:01 PTG

tahniah bm..smoga trus maju lg..

Bin Muhammad delete icon 11:09 PTG

Terima kasih OKje, seronok kenal dgn anda, sokongan dari OKje amat2 di hargai :)

Erk! Terkedu kejap...berat sungguh permintaan ini, buat masa ni xmampu nak tunai...akan datang, mungkin...Jgn mare ye :)

Bin Muhammad delete icon 11:13 PTG

Tak perlu kejar, teruskan blogging dgn cara dan acuan cikgu sendiri...cuma tingkatkan ilmu blogging.
Terima kasih cikgu kerana menjadi sebahagian dari statistik ini.

Bin Muhammad delete icon 11:15 PTG

Terima kasih kerana sudi singgah di sini, amat2 saya hargai...

Bin Muhammad delete icon 11:16 PTG

Terima kasih JS, sokongan dari anda amat2 saya hargai

tahniah.. semoga menjadi pemangkin semangat.. sy baru 49k. hehehe

hainom OKje delete icon 9:15 PTG

Tak de nak marenya....okjer hehe....Orang kalau tak nak jangan dipaksa, nanti hasilnya tak nampak suci dan tulus!

Cinta Misteri delete icon 10:50 PTG

wahhhh.... CiM dah lama tak jengah jenguk tengok pv. skang mentelaah blog guna endroid jer. malehhh den nak godeh sana sini.

so, tahniah. chaiyokkk chaiyokkkk

Salam BM, tahniah dan tumpang gembira dn rasa bahagia mendengarnya.Pencapaian Blog INI memang dapat memotivasikan CM dan rakan-rakan yang lain, proud of you frend! gud job..:)

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap