Ilusi Optik Dari "Honda Illusions" - New Honda CRV VideoOptical illusion atau Ilusi Optik memang menarik dan mengujakan. Ianya satu teknik penggunaan dimensi yang dapat mengelirukan pandangan mata anda. Ia bukan mudah untuk di lakukan kerana ianya memerlukan daya imaginasi dan ketepatan dalam sudut dan situasi. 

Sudah lama label ilusi ini tidak di update...tetapi baru-baru ini saya terlihat iklan Honda CRV terbaru ini. Ianya sangat menarik kerana menggunakan teknik optical illusion atau ilusi optik dalam iklannya. Ianya sungguh menarik dan mengagumkan.

Sungguh kreatif dan terserlah idea dan imaginasi team "Honda Illusions" dalam merealisasikan iklan ini. Anda saksikan sendiri video yang menarik ini untuk "New Honda CRV".

New Honda CRV fourth gen.
Honda CRV Fourth Generation



Pasti anda terpegun dengan daya kreativiti yang di tonjolkan oleh team "Honda Illusions" dalam iklan "New Honda CRV Video"...Inilah salah satu contoh terbaik Optical Illusion atau Ilusi Optik!

Bagaimana mereka melakukannya? Anda boleh saksikan pula video INI

Admin...

29 comments - "Optical Illusion by "Honda Illusions" - New Honda CRV Video"

Assalam
Sangat terpedaya :)
Kreatif betul ya.

logik pandangan mata kita selalu tertipu

Wow...mengagumkan..honda CRV mmg kereta idaman sejak dulu.. :))

mmg kreatif la
ilusi yg berjaya menggoda mata..nice
isi tabung nuffnang sini-singapore airlines

Fais-SKA delete icon 7:38 PG

he3 terbaik la iklan ni =) 1 sumber inspirasi yg berjaya..nmpak ada juga guna lukisan 3d..tp tknik pntulan pn ada..

hu!! bila nak dapat satu nie

kreatif dan menarik... :)

acik idah delete icon 9:24 PG

Comeey & kreatif..! :D

ZazaMyMoon delete icon 10:21 PG

fullamakkk mmg gempak giler ar... macam trick art museum icity pun yer jg hehe
apa2 pun Honda is the best!! xoxox
psstt.. BM, terima kasih ucapan besday semalam. ;)

fuhhh.. speechless.. memang hebat.. :D

Assalamualaikum...Maaf lama tak singgah.

Hebatnya iklan CRV baru tu... dulu-dulu saya pernah ajar tentang ilusi optik dlm Sains.

Jie Susanos delete icon 12:09 PTG

oo hbat,,mcm2 teknik ea..

suri delete icon 1:15 PTG

duduk dalam alam mimpi sahaja

wahh sangat hebat..terpegun kejap

Raudzah Z delete icon 1:30 PTG

Amazing...

hebat.......salam blogging.

Kathy Rbain delete icon 3:21 PTG

terbaik...

ANIM delete icon 3:45 PTG

laa..bangunan cam kotak2 tu, cat rupanya..tertipu mata kak..
part dia duduk sambil merenung kereta (pada pandangan mata kita) tu yang paling Tipah Tertipu

hebatnya mereka

Nao Mei delete icon 5:03 PTG

terbaik lah mereka :)

bantu uncle menabung jap..hihi

Bila pula iklan Malaysia akan mencapai tahap ini ya.

Wah! Cukup kreatif dan menarik.

Khir Khalid delete icon 6:50 PTG

Wah.. mmg mengagumkan.. kira salah satu cara silap mata juga tu ye.. kreatif :)

smart dan kretif!! :)

veesandy delete icon 10:38 PTG

berjaya mencari kelainan utk menambat hati pembeli dgn cara yg owesome ...

adik ensem delete icon 11:40 PTG

Mudah-mudahan tercapai impian gua memiliki sebiji kereta nih

mmg menarik.. done clik2 nuffnang yer

pha is delete icon 2:54 PTG

tu la.. best kalau bermain-main dengan optical illusion ni.. rasa mcm kita menipu otak.. hehe..

hainom OKje delete icon 10:54 PG

Memang dahsyatlah.......
Pandai merekakan menipu mata kita.....kreatif sungguh...

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap