Assalamualaikum dan Salam Sejahtera.
Salam di hujung minggu.
Entri ini bukan untuk bermegah, bangga diri atau membuat anda semua cemburu...
tetapi ia sekadar penghargaan buat Nuffnang!

Banyaknya CPUV Nuffnang

CPUV Nuffnang

Kalau anda rasa sukar untuk mendapatkan iklan kempen CPUV ini tapi ketahuilah,
Nuffnang sungguh bermurah hati dengan ku!
Begitu banyak sekali memberi iklan kempen CPUV kepada Blog Relaks Minda. 
Syukur... Murah rezeki kurniaan dari Allah, Alhamdulillah.
Terima Kasih le Nuffnang...

Macam banyak jer... eh... Macam sikit jer...

Banyaknya CPUV Nuffnang 
Jumlah = RM ............. (anda kiralah sendiri)


p/s: Apa pun...sabor je la dengan Nuffnang ni!  Kau ada...?!  huhuhu... 
(....Sekali klik lagi banyak masyuk dari dapat iklan CPUV ni! Jadi... kpd yang tak dapt iklan CPUV ni, janganlah susah hati...)

Admin...

30 comments - "Banyaknya CPUV Nuffnang! Murah Rezeki! "

Teena Tna delete icon 12:42 PG

ALhamdulillah, rezeki masuk. Saya macam susah jer nak dapat CPUV...

Nao Mei delete icon 12:47 PG

Banyak betol yang dah kredit tu ...hihi...
senyum gak cik akak tengok....
lebih xaxis tu..seram tengok :)

Tahniah...

Alhamdulillah.. tahniah BM.. :)

baby comel delete icon 6:20 PG

Alhamdulillah, at least ada gak rezeki dr nuffnang. tadi tanya kan "kau ado?"
hehehe, kita xdelah tuan BM. bersabar jelah teman dgn ujian dr Tuhan.. tahniah tuan BM

Tahniah BM, satu permulaan yang baik..:)

EB delete icon 7:07 PG

terima kasih nuffnang....hehe...apakah maksud xaxis tu yer...

Tahniah....alhamdulillah....bg sy ini bkn psal nak mnunjuk BM, bg sy pembakar smngt sbnrnya...utk bagi orng lain...pun rajin update blog mcm BM, nuff sy ada satu je bln ni....sbb malas update blog....huhuhu...

akak pun berterimakasih pd en nuff..sangat2 baik ati hehe...sentiasa ada 4,5 BE yg running...satu dikreditkan..yg lain pulak ganti...tunggu rm300 dulu baru nak cash out hehe..

paridah delete icon 7:50 PG

syukur alhamdulillah....baru joint nuffnang...nmpk oklah.

Banyaknya, memang murah rezeki.

ANIM delete icon 8:57 PG

panjangnya list:-)) rezeki..rezeki

Tahniah! Alhamdulillah banyak rezeki tu.

salam..blogwalking.

wah.. banyaknya BM.. alhamdulillah, rezeki juga tu.. :D

Shark Kay delete icon 10:02 PG

waaa..
suma dh credit tu BM.
leh shoping ler ujung tahun nie..
hehe..
tahniah.

Sukma Haron delete icon 10:10 PG

wah...banyaknya....

Kakzakie delete icon 11:20 PG

Banyaklah tu sebab sekadar buat N3 dpat duit yg tidak disangka
Kena belanja kakak ni hahaha...

Assalammualaikum... BM,

tahniah k... moga BM sukses selalu..

mselim3

acik idah delete icon 3:04 PTG

Wahhh.. tahniah BM.. masyukkk!!..

Bukan apa.. nuff tu salah satu dari penghargaan la kiranya.. :D

sy susah je nk dpt cpuv ni....kalau dpt pun, kejap je dan cuma ade 1 kliks je

Liza Yati delete icon 3:55 PTG

Berapa RM dah BM cash out nuffnang ya?

Wah ! banyak tu...Alhamdulillah...rezki2..

blogwalking

tahniah BM..terbaik..

Raudzah Z delete icon 10:17 PTG

Wah murah rezeki BM...Tahniah even tak banyak..its just a beginning tu..

Tahniahlah ye BM

Alaaaa..ni buat org jelous ni..padahal sy langsung xpedulikan nuffnang..haha

Razi ten delete icon 9:01 PG

Alhamdulillah, lucky you! xD

alhamdulilah.. byak betul.. rezeki..

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap