Wordless Wednesday #38


Gangnam Style VS Kangkang Style

Gangnam Style

VS

Kangkang Style

Gangnam Style VS Kangkang Style


Gangnam Style VS Kangkang StyleGangnam Style VS Kangkang Style


Gangnam Style VS Kangkang Style


Gangnam Style VS Kangkang StyleGangnam Style VS Kangkang Style



p/s: Hari Rabu... Hanya gambar bercerita untuk anda meluahkan kata-kata...
Admin...

27 comments - "Gangnam Style VS Kangkang Style"

Haha! Comel pula tengok burung-burung pun kangkang juga.

lebih baik kangkang stail la kot..aksi bersahaja semulajadi..katak kat atas tu hensem bergaya..pandai dia posing..

tiada kata dapat dilafazkan... antara tamadun manusia dan tamadun 'bukan manusia' :D

ZazaMyMoon delete icon 8:21 PG

hahaha style giler.. jangan terkangkang terkoyak sudehhh :p

Gambar-gambar ceria mampu menaikkan semangat

Nao Mei delete icon 9:12 PG

haha...betul gak tu uncle...memang tak betol dah tarian macam tu..hahaha...kureng sopan

haiwan kangkang ok je...jgn mahluk yg berotak cam kita....burok rupanya

katak tu comel je.. hehe.. tapi kalau manusia buat style macam tu hilang kecomelannya..

:D..

amboii...semuanya berposing seksi ya...

Jie Susanos delete icon 11:44 PG

huhu..haiwan pun pndai..

Sekarang ni scene Gangnam Style ni pun dah slow sikit walaupun belum cukup setahun. Trend-trend di zaman internet ni cepat betul berubah.

KY Atie delete icon 1:13 PTG

kurang sopanlah yg bawah tu heehee

acik idah delete icon 1:25 PTG

Suka katak tu.. cute jer..! :D

hehehe..comel lak katak tu..hehehe..

tajuk sememang gempak. bila tgk gambar. alahaiiii cute !!

apa2 ajelah BM yg ptg pic2 tu mmg menarik.. done nuffnang yer !

hahhahaha burung tu sangat comel

Yumida Huda delete icon 6:33 PTG

hahaha..sama la BM
aah kan sure tarian ni berinspirasikan haiwan ni
nampak menarik tarian tu, viral video masa kini

orang suak ikut trend tapi dah tak tau nak beza yg mana baik yg mana buruk

alahaiiii cute nye...!!

Amanina Mads delete icon 11:42 PTG

hahah.. comel2 je gambar burung tu

Khir Khalid delete icon 12:05 PG

Suka kt katak & tupai tu.. nampak mcm nakal comel je hehee.. Salam Rabu & Salam Muharram BM.. :)

ANIM delete icon 4:40 PG

huhu...alamak, teringat aksi 2 Abdul pun kangkang camtu kat dinding macam spider man. nanti kak cari dalam folder...hihi..

Weyh...... jangan kangkang besau besau.....kang terkepak terus tak boleh katup .....hehe sendiri jugak susah

Amboi, mereka pun nak gangnam juga ke.

Pha Is delete icon 1:48 PTG

binatang pun pakat nk ikut..

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap