Wordless Wednesday #40  


Entri Santai Di Hari Rabu...


Macam-macam Hal Dihari Rabu
Ragam

Macam-macam Hal Dihari Rabu
Mencemaskan

Macam-macam Hal Dihari Rabu
Mengelirukan

Macam-macam Hal Dihari Rabu
Kelakar

macam-macam hal dihari rabu
Hai... Cak!!

p/s: hari rabu...hanya gambar berbicara untuk anda bercerita...
Admin...

32 comments - "Macam-macam Hal Dihari Rabu"

Assalammualaikum...BM,

macam2 ada .. penuh dengan ragam kan!...

mselim3

Liza Yati delete icon 3:42 PTG

Gambar mencemaskan itu btl2 scary. Apa jadi dgn pendayung sampan tu ya?

hahaha..semua lawak.... hilang ngantuk tgk...
salam ziarah sini terus follow #364... :)

Mcm2 ragam....kene sndiri pula tafsirkan...

Salam ziarah BM... gambar yang penuh seribu cerita...singgah sini

yana yani delete icon 4:14 PTG

gambar paling last sekali tu tersa kelakar sangat =)

ANIM delete icon 4:17 PTG

no.1 tu biasa buat bila cik abe tengah memandu..haha..

a..ah lah BM...gambar yg lelaki dgn perempuan tu..ingatkan yg duduk tu perempuan tapi tengok badan badan lelaki...hihihi

Khir Khalid delete icon 4:46 PTG

Comel pulak gambar last tu.. mcm bola dah budak tu.. mcm kartun ribena pun ada hahaa.. Salam Rabu BM.. :)

Yumida Huda delete icon 5:31 PTG

ahaha..sume comel2
aah pic yg konpius tu..yumida pun turut konpius..menarik!

suka, duka, lucu dan macam-macam.. gambar terakhir tu menakutkan..

Vee delete icon 6:27 PTG

confirm india tu cakap soundnya didengari jiran tetangga ... heheheee

baby comel delete icon 6:41 PTG

Hehe, garu2 kepala sat tengok :)

Adakah...hihihi

wahh gambar yang memberi perespi yang berbeza :)

asam garam kehidupan..tapi takutnya tengok pic pertama...sungguh xsayang nyawa..

Rosmiza Ali delete icon 8:04 PTG

Macam2 ragam & kerenah manusia.. Hehe..
http://miezashaklee.blogspot.com

hehehhhehe. 1001 kisah di sebalik sekeping gambar..

Singgah lagi....blogwalking.,

menarik betul gambar2 nya

Raudzah Z delete icon 9:51 PTG

Salam 9 Muharam BM..

nyanyisunyi delete icon 10:02 PTG

terhibur tenguk gambar2 menarik ni..

nyanyisunyi delete icon 10:05 PTG

bagus gak sy buat entry pasal link tu kan..rupanya link kamu pun sy tk letak..baru kejap letak..

Sangat menarik gambar ni. Kreatif. Gambar ke 3 tu.

wanariahamiza delete icon 11:44 PTG

Gambar keliru tu mula-mula tengok tak perasan. Dua tiga kali baru terkeliru. hehe.

kakiblog delete icon 11:55 PTG

no.1 paling menarik..mencuit hati kita

p/s:Entri terbaru saya.... 10 Sebab Kenapa Perlu Memiliki Produk Sendiri

Pha Is delete icon 3:30 PTG

haha.. berus gigi tu style...

Sukma Haron delete icon 11:10 PTG

macam-macam dalam picture tu....

Lynn Munir delete icon 1:47 PG

Hahaha...comel.

hainom OKje delete icon 12:53 PTG

Senyum senyum zirafah je tengok gambau semua tu....

gambar yang pertama, keluarga bahagia, gambar ke dua dan keempat teknik fotografi, gambar yang ke tiga dan yg last, boleh jadi photoshop atau teknik fotografi juga

Assalam
Gambar-gambar yang semuanya menambat hati :)

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap