Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Artikel santai di hujung minggu ini memperlihatkan kepada anda akan artikel-artikel popular dan terbaik 2013 untuk setiap kategori di Relaks Minda. 

Artikel Popular 2013 berdasarkan jumlah view manakala Artikel Pilihan Terbaik 2013 pula bukanlah terbaik sebenarnya (tidak layak diri sendiri menilai kualiti entri sendiri) tapi ianya adalah artikel pilihan kegemaran saya sendiri...


Artikel Popular & Pilihan Terbaik 2013 di Relaks Minda

Oleh kerana terdapat banyak Kategori, maka saya pecahkan topik ini kepada 2 bahagian. Klik Tajuk Kategori untuk melihat semua artikel yang berkaitan. 

Kategori "Binaan"

Artikel Popular dan Pilihan Terbaik 2013
Rumah Idaman Untuk Ketenangan Dan Kebahagiaan

Kategori "Bunga Dan Buah"

Artikel Popular dan Pilihan Terbaik 2013
Hobi Belek Bunga Rumput

Kategori "Creative"

Artikel Popular dan Pilihan Terbaik 2013
Kreativiti Dekorasi Ruang Tamu

Kategori "Cute and Cool"

Artikel Popular dan Pilihan Terbaik 2013
Zaman kanak-kanak generasi X

Kategori "Ilusi"

Artikel Popular dan Pilihan Terbaik 2013
Wajah-wajah Ilusi

Kategori "Informasi"

Artikel Popular dan Pilihan Terbaik 2013
Terkini - Banjir di Kuantan, Pahang semakin buruk

Kategori "Keindahan Alam"

Artikel Popular dan Pilihan Terbaik 2013
Cermin alam untuk cerminan diri

Kategori "Kitar Semula"

Artikel Popular dan Pilihan Terbaik 2013
Kreativiti kitar semula - aktiviti menarik dan berbaloi

Kategori "Komen Entri"

Artikel Popular dan Pilihan Terbaik 2013
Dilema puasa sunat 9 & 10 Muharram

Jika anda belum terjah artikel-artikel ini... Kunjungan anda amat di alu-alukan. Lihat dan nilaikanlah sendiri artikel tersebut sama ada ianya layak menjadi artikel popular dan pilihan terbaik 2013 di Relaks Minda. Apa pula artikel Pilihan Terbaik anda di Relaks Minda?
Anda juga boleh ke Page Kategori di bawah header untuk melihat semua Kategori di Relaks Minda.


Admin...

23 comments - "Artikel Popular & Pilihan Terbaik 2013 - Bahagian 1"

Tahniah...

banyaknya artikel yang menarik2 di sini.Terbaiklah BM, Semoga tahun hadapan akan lebih cemerlang dan banyak kemajuan;)

wahh banyak artikel yang menarik perhatian..tahniah BM

Pha Is delete icon 5:18 PTG

waa.. entri banjir tu baru je, tapi dah lebih 3k pageview. tahniah..

Hebatlah. Ni mesti penangan SEO. Banyaknya pageviews.

Khir Khalid delete icon 9:16 PTG

Artikel2 santai yg menarik & berinfomatif.. tahniah.. Semoga BM terus berjaya.. aamiin.

hebat la BM ni...rasanya semua entri BM menarik,terutama jika di gabung dengan gambar2 yang cantik..

Fizi Zaidi delete icon 9:50 PTG

tahniah bro..yang penting seo itu sendiri..yang mampu menarik pengu njung utk terjah blog kita :)

Raudzah Z delete icon 10:29 PTG

Tahniah BM..dekorasi tu memang tinggi..sure dah master ni...

Assalammualaikum...BM,

wahh byk info kat sini kan,, tp mselim3 dah tgk semua artikel BM, nak tgk klik kat kategori.. terbaik,

mselim3

tahniah BM.. tinggi betul page view setiap artikel itu.. memang hebat..

hebat.......blogwalking.

entri rumah idaman utk ketenangan tu mmg best..

Insyaallah...jika masih di izin Allah

Semakin kerap ungkapan SEO dari cikgu... :)

Kadangkala ianya cuma nasib dan tuah...

Yumida Huda delete icon 6:55 PTG

kelakar pic kategori ilusi tu, buat diri tersenyum sengsorg
isi tabung nuff sini-zakat

kategori kitar semula ngan dekorasi tu byk pv nampak..hehe

Vee delete icon 7:55 PTG

power betul pageview . dah pakar seo nih .

PakcikLie PCL delete icon 11:25 PTG

Isu semasa dan permainan SEO , berjaya menarik pungunjung singgah blog. tahniah.

SEO sini pun relaks juga..tapi berkesan ! Tahniah !

Tq ping di pingblog.net
Kami juga menjemput semua blogger Ping di PingBlog.Net,Skrip agregator terkini dengan ping sangat mudah kerana auto description dan juga auto image.Setiap artikel yang telah di ping akan kami submit sekali lagi pada 'google index'secara auto dan manual untuk memaksa google indeks blog anda sekerap mungkin. Artikel anda akan dipost pada twitter dan 294 fanpage serta group facebook.Kualiti Backlink,dan highkan rank blog anda dengan memasang banner kecil kami !

Rajin betul bro buatkan senarai entri ikut kategori ni. Memudahkan pembaca untuk membaca ikut minat masing-masing :-)

Mieza Jhaa K delete icon 12:58 PTG

Wauu tingginya..setiap entry mencecah ribuan pv..

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap