Wordless Wednesday #45


Nyamannya Suasana Alam Di Desa

Ketenangan Dan Kedamaian Di Desa
Desa 1

Ketenangan Dan Kedamaian Di Desa
Desa 2

Ketenangan Dan Kedamaian Di Desa
Desa 3


p/s: Hari Rabu...Artikel bergambar untuk anda meluahkan apa yang tersurat dan tersirat...
Admin...

22 comments - "Ketenangan Dan Kedamaian Di Desa"

tenang bila tgk gambar2 ni..

best lepak bawah pokok tepi sawah...

Kathy R'bain delete icon 10:04 PTG

damai dan menenangkan...

cantik....

Khir Khalid delete icon 12:16 PG

Subhanallah.. ketenangan penuh makna...

Alangkah bertuahnya kalau saya dapat sebijik rumah dikawasan mcm ni...

Fizi Zaidi delete icon 12:59 PG

tenang dan mendamaikan..

mrhanafi delete icon 1:48 PG

ya...cukup tenang dan membahagiakan..

Cukup mendamaikan jiwa.. tetapi kekadang yang tergambar tidak seperti yang tersirat.. agaknya laa.. :)

Rasa feel tenang life kat kampung ni, guna duit pun kadang tak mampu nak beli.

Kakzakie delete icon 10:35 PG

Melihat gambar pun kakak sudah dapat merasakan kedamaiannya BM..

cantik gambar nie ^_^ mendamaikan

tenangnya.. dah lama rupanya aiza tak balik kampung..

Pha Is delete icon 10:24 PTG

cantik gambr2 tu..

Pengalaman 1 & 3 tu ada...hat no 2 tu tak pernah...heheehe...tapi best duk kat kampung...

x0x0 ^___^

ANIM delete icon 7:58 PG

kampung kak dikelilingi pokok sawit:-))

hainom OKje delete icon 8:50 PTG

Eh.....kamben beri beri.....
Anak dara sapalah yg ayu banget tu.....

wanariahamiza delete icon 10:42 PTG

cukup damai gambarnya. :)

Sangat indah dan tenang suasananya.

Hijau itu menenangkan mata,pagi2 lihat rumput hijau pun dah tenang

Wauu..mcm di alam fantasi..

Ayu azmir delete icon 10:41 PG

singgah sini.. salam perkenalan... and follow die jugak... hope selalu dapat datang sini untuk tenangkan fikiran..

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap