Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Syukur Alhamdulillah kerana masih lagi bernafas dan dapat mencoretkan coretan yang mungkin buat kali terakhir untuk tahun 2013 ini. Terlebih dahulu saya merakamkan jutaan terima kasih kepada semua sahabat dan pengunjung Relaks Minda. Peluang mengenali rakan-rakan blogger adalah satu peluang yang sangat berharga buat saya. Jalinan ukhwah yang terjalin walaupun tanpa jasad dan rupa tapi ikatannya sangat erat. Sokongan dan kunjungan anda, begitu juga semua silent readers memberi peransang dan semangat untuk saya terus berada di komuniti blogger di alam maya ini.

Senarai Bloglist Relaks Minda 20142014 bakal menjelang tiba hanya beberapa jam lagi. Semoga ianya memberi lembaran baru yang membawa lebih kebaikan dan kecemerlangan buat anda..."Hari ini lebih baik dari semalam dan esok lebih baik dari hari ini." Apa jua azam yang anda sematkan di jiwa, semoga ianya dapat dicapai dan dipermudahkan... Insyaallah.

Senarai Bloglist Relaks Minda 2014

Sebelum anda melihat senarai Bloglist terbaru untuk Relaks Minda, Jutaan terima kasih diatas segala komen dan pandangan anda. Teramat-amat saya hargainya...  Memang sukar untuk memenuhi dan memuaskan hati semua orang. Insyaallah...saya akan perbaiki kekurangan dan cuba yang apa yang terdaya untuk memberi yang terbaik.

Berikut adalah senarai Blog yang akan menghiasi Bloglist Sahabat bermula 1.1.2014

Senarai Bloglist Relaks Minda 2014
Top Komentor Dis 2013
Top 10 komentor Disember 2013 (sehingga 30/12/2013)
1.   Pha Is
2.   Tetamu Istimewa
3.   Khir Khalid
4.   Kathy R'bain
5.   Muhammad Khairuddin Lim
6.   Mizz Aiza
7.   Mieza Jhaa K
8.   Raudzah Z
9.   baby comel
10. hainum OKje

5 Blog Mentor/Pilihan
1.   Denaihati
2.   Kujie2
3.   Inilah ceritaku
4.   Panduan Blogger
5.   Titisan Nurani


Pilihan dari komen entri Pencarian Bloglist Relaks Minda 2014
(Hanya komen yang mengikut syarat yang ditetapkan dipilih iaitu memberi pandangan anda terhadap Blog ini. Keduanya...mestilah blog yang aktif menerbitkan entri. Dengan itu... 18 pengomen memenuhi syarat2 ini. Walaupun asalnya hendak 10 blog sahaja... dengan senang hati saya meletakkan kesemua yang tersenarai dalam Bloglist Sahabat....)
  1. Cik Matahariku
  2. Norhasniza Khalid
  3. EB
  4. Nao Mei
  5. Ummiarissa Mahdi
  6. Izan Mama Mia
  7. Yana Yani
  8. Aku Penghibur
  9. Asmar Arafad
  10. Zawiah
  11. Kak Tie
  12. Muhamad Wafi Remli
  13. Mohd Selim Zainal
  14. Bahrain
  15. yang baik Ishak
  16. Mia Liana
  17. kakiblog
  18. Shaiful Zaidi

8 Blog pula tetap tersenarai di My Bloglist (page dibawah header).
(Terima kasih kerana sudi memberi komen walaupun tidak memenuhi syarat)
  1. Bunda
  2. Kamsiah
  3. Asyifa Mustaffa
  4. Paridah
  5. Kakizan Omar
  6. Aisya Leiza
  7. acik idah
  8. Tarmizi

Dengan ini sebanyak 33 Blog kesemuanya akan berada didalam senarai Bloglist Sahabat. (akan dikemas kini sedikit demi sedikit...Insyaallah selesai sebelum 1.1.2014) Terima kasih semua...Teruskan bersama Relaks Minda.

Happy New Year!
Selamat Menanti Kehadiran Tahun Baru 2014!

p/s: Diharapkan yang tersenarai dapat bermurah hati juga meletakkan Blog Relaks Minda (relakssminda.blogspot.com) di dalam Bloglist anda... Terima kasih

Author by Bin Muhammad

33 comments - "Senarai Bloglist Relaks Minda 2014"

tahniah kepada mereka yang tersenarai...moga blog BM terus success di masa akan datang...

Yeeeeeeeeaaaaaaaaaa.. dapat jgk akhirnyaaa..heheh...terima kasih BM..

terimakasih..kalau ada idea..akka mengomen dgn bernas..kalau idea kosong,tetap mengomen jugak walaupun merapu..:0
semoga 2014..blog BM ni bertambah mantap...dari segi pengisiannya..

ANIM delete icon 10:18 PG

tq BM kerana melerakkan blog kak Anim dalam blog pilihan. bersemangat kak anim tau di tahun baru ni, hee

yana yani delete icon 10:20 PG

saya tersenarai! hehe
rasa macam tak caya pula, satu penghargaan bagi saya
terima kasih ye BM, terima kasih bebanyak =)

BUNDA delete icon 10:39 PG

Assalam...Tahniah kepada semua yang berada dalam carta...

Terima kasih kerana bunda juga tersenarai...

....SELAMAT TAHUN BARU 2014....

terima kasih relax minda...
saya pun dlm pencarian nak cari bloglist baru
dh tentu blog ini akan tersenarai...
mg tahun mendatang blog ini akan terus berjaya menarik ramai pengunjung dgn entry yg deboom...ehe..happy new year...

(..kat kuala kubu/btg kali masih ada org jual durian tak ??... )

Sedang meriah dengan durian! :)

EB delete icon 11:09 PG

bertukar bloglist adalah salah satu cara terbaik untuk mengikat silaturahim sesama blogger..bukan saja boleh berkongsi pendapat melalui komen entri terbaru malah boleh berkongsi trafik...

Happy blogging semua...dan selamat menyambut tahun baru 2014

paridah delete icon 11:43 PG

SELAMAT TAHUN BARU...TERSANGKUT JUGA NAMAKU...WAH BANGGANYA RASA NK NANGISLAH PULAK...TQ BM...

selamat tahun baru 2014...tqvm

semoga persahabatan kita terjalin kukuh...

Mia Liana delete icon 1:58 PTG

wahhh terima kasih ya BM..

Terima kasih kerana menyenaraikan blog saya.

alhamdulillah.. terima kasih kerana BM sudi masukkan blog aiza dalam bloglist BM.. :D

alhamdulillah BM, terima kasih atas penghargaan .. jasamu dikenang... :)

Boleh jenguk mama di sini.. Mamaniza.com

yangbaik delete icon 4:25 PTG

Alhamdulillah. Terima kasih tidak terhingga... masih lagi sudi bersahabat dengan yangbaik...

Raudzah Z delete icon 5:23 PTG

Thanks BM..Moga terus succes k...

terima kasih BM:) Awaklah sahabat saya dunia akhirat...waaa..

Yumida Huda delete icon 5:57 PTG

tahniah buat mereka semua

terima kasih BM,semoga segala info menarik akan dapat kita kongsikan bersama blogger2 yang lain...

Khir Khalid delete icon 8:58 PTG

Alhamdulillah, tersenarai juga saya.. Selamat menyambut tahun baru 2014 BM. Semoga tahun 2014 ini membawa lebih kejayaan serta keberkatan buat saudara... aamiin.. :)

Masya Allah... terima BM.. tak sangka pula tersenarai.. terima kasih sekali lagi.. BM mmg tersenarai kat bloglist akak.. walaupun x diminta.. ;)

baby comel delete icon 9:20 PTG

Alhamdulillah, tak sangka tersebarai walaupun dh hujung2 angat. Terima kasih bebabyj tuan BM,

Kathy R'bain delete icon 11:09 PTG

tahniah semua..selamat tahun baru 2014 BM..

Nao Mei delete icon 11:10 PTG

Cik akak yang dok senyap nie. Tersenarai gak. Makseh uncle yang baik hati .hihihi

tahniah yg terilih..xsempat lak nk join..

Terima kasih BM!

kakiblog delete icon 10:31 PG

terima kasih kerana menyenaraikan Kakiblog..insya Allah KB juga tengah merancang 10 bloglist yang ada menyenaraikan perkara yang sama

Nasib tersenarai....kalau tak, dah terbalik kena tendang hoho.....
TQ BM.....ampun maaf seandainya ada terkasar bahasa dlm bergurau tau!

Ummi Kami delete icon 3:04 PTG

As salam...tahniah kepada semua bloggers yang tersenarai dalam bloglist....ya... ^^

Tahniah buat semua. Ziarah-ziarah selalu. :)

Kak Tie delete icon 5:43 PTG

terimakasih..masih lagi dalam blog ini..owh ye..akak nyer senarai bloglist selalu terpadam sendiri..nape ek?

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap