بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Semoga semua sahabat dan tetamu Relaks Minda dalam keadaan sihat sejahtera dan bahagia hendaknya. Beberapa hari yang agak sibuk dan diganggu pula oleh masalah kesihatan, maklumlah... musim hujan ni, demam selesema amat mudah berjangkit memang memberi ketidak selesaan dalam apa jua tugas yang di lakukan.

Hari ini, sudah tidak mampu lagi... Berehat sahaja di rumah. Inilah peluang untuk menjalankan rutin wajib bagi seorang blogger iaitu misi blogwalking serta membalas kunjungan sahabat-sahabat yang telah meninggalkan komen. Terima kasih kerana masih sudi bertandang ke sini. Amat-amat dihargai.

Kepada yang inginkan saya kunjungi blog anda dan menjalinkan ukhwah, sila tinggalkan link URL blog... InsyaAllah, hari ini merupakan peluang terbaik untuk saya mengunjungi blog anda...

Entri ringkas sahaja hari ini... Nikmatilah juga keindahan alam ciptaan Ilahi ini sebagai santapan mata. Semoga kita semua beroleh ketenangan dan kedamaian di hati dan minda...

keindahan alam ciptaan Ilahi

keindahan alam ciptaan Ilahi

keindahan alam ciptaan Ilahi

keindahan alam ciptaan Ilahi

keindahan alam ciptaan Ilahi


Terima kasih bersama Relaks Minda

 جَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza’
“Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

Ditulis oleh :

33 comments - "Misi Blogwalking - Rutin Seorang Blogger"

semoga cepat sihat..blogwalking saya dah buat sejak belum jadi blogger lagi pada tahun 2009

kucha lana delete icon 9:44 PG

sekarang ni rasa macam tak tenteram je akalu sehari tak blogwalking

Fiza Rahman delete icon 10:02 PG

Smoga cepat sembuh BM. Take your time. Kesihatan kena jaga juga ☺

Kakzakie delete icon 10:18 PG

Alahai kesiannya sedang diuji ye BM. Allah nak bagi rehat seketika dan kakak doakan moga cepat sembuh.

Ija Rased delete icon 10:41 PG

salam singgah

banyakkan rehat semoga segera sembuh, dan teruskan menghasilkan penulisan yang bermanfaat untuk kami semua.

semoga cepat sembuh dan selamat berblogwalking ...

Sally Yatiey delete icon 12:24 PTG

Jom kita blogwalking ;D hee

paridah delete icon 1:53 PTG

assalam dik BM..kurang sht yer..kak doakan moga cpt sembuh berihat n mkn ubat...

setuju... menjadi rutin ;)

semoga cepat sembuh BM.

onlajer delete icon 4:18 PTG

penat juga kekadang nak blogwalking, time tulah harap ehsan dari lebai google je

Yumida Huda delete icon 5:19 PTG

subhanallah..mmg cantik gambar tu BM. alhamdulillah, semalam adapter vsat telah digantikan. sebelum ni line teruk plus hilang connection internet gara2 adapter rosak. lega...tiada kerisauanlagi bila nak buat blogwaling. sebelum ni selalu je rushing takut line internet terpadam. happyyyyyyyy...syukur alhamdulillah

Kalaulah ada dilokasi-lokasi menawan diatas tu sambil blogwalking pasti cepat sembuh kan BM..:)

salam blogging...jangan lupa lawat saya sekiranya ada masa.

Kathy R'bain delete icon 10:33 PTG

Moga segera sihat ye BM..

Khir Khalid delete icon 11:56 PTG

Saya paling tak larat kalau kena selsema.. aduii pedih hidung.. Semoga cepat sembuh ye BM.. Jom kita blogwalking.. :) :)

Biasalah tu BM , blogger juga manusia biasa bukan robot, ada kehidupan realitinya yang sebenar yang lebih penting. Kehidupan realiti dan komitmen terhadap keluarga, kerjaya dan tugas harian juga kepentingan kesihatan yang perlu dijaga.

Blog hanya kerjaya sampingan bagi sesetengah blogger part time.... rakan2 blogger faham tu...semoga cepat sembuh ..

hpmurah2u delete icon 11:36 PG

blogwalking memang best dan banyak faedahnye...

AZENI AHMAD delete icon 1:33 PTG

Wajib buat blogwalking.
Say hai hai kat kawan2 lain kan.
Hehehe.
Redup mata memandang pemandangan.

Yana Yani delete icon 4:39 PTG

hehe...betul sangatlah
BW memang satu benda yang HARUS! =)

Blog tanpa blogwalking umpama memakai baju tanpa seluar. Sesuai ke perumpamaan tu? haha

cara kurangkan stress

Sesuai sgt dengan blog KakiBlog tu...

Sekarang ni, kerajinan anda bw tak terlawan! Keep up bro!

Bin Muhammad delete icon 10:05 PTG

Terima kasih Fiza

Bin Muhammad delete icon 10:07 PTG

Memang rehat sungguh... :)

Bin Muhammad delete icon 10:08 PTG

Semoga lebih bersemangat dan ceria selalu ya!

Ain Ridzuan delete icon 11:42 PTG

Sedang berjinak-jinak dengan blogwalking. Selain menambah kenalan, dapat juga menambah ilmu :)

BM dah sihat ke?

Selamat ber BW ya BM..Jangan lupa singgah blog ciput kita tau hehehe .Lama jugak tak ber BW macam dulu..Kalau dulu line OK mmg selalu la BW sakan ..Sekarang ni kena pilih2 dulu untuk BW sebab line slow tahap siput seduttttttttt

abdukkkk delete icon 1:45 PTG

Assalamu Alaikum saya blogwalking juga di blog yang mantop ini semoga bisa jadi seperti ini juga

Nao Mei delete icon 4:57 PTG

Ye....bw memang kerja part time blogger..hihi..tapi cik akak lama dah tak bw...sebab bz dengan kek lapis sarawak kot..kiki

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap