بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sahabat... Anda semua tetap dihatiku...

Wordless Wednesday : Reunion Rakan Sekolah SMKJSS 2015 @ Intekma Resort Shah Alam
31 Jan ~ 1 Feb 2015

Sahabat! Anda Semua Tetap Dihatiku - SMKJSS Class Of 92
SMKJSS Class of 92

Sahabat! Anda Semua Tetap Dihatiku - SMKJSS Class Of 92
Walaupun mencecah 40-an... bila berjumpa, dah macam budak sekolah semula!

Semoga ikatan persahabatan ini akan terus berkekalan hingga ke akhir hayat dan bertemu semula di Jannah... InsyaAllah. Ketahuilah sahabat...walaupun berjauhan, anda semua tetap dihatiku... :)


p/s: Sahabat blogger dapat kenal yang mana satu BM?

Terima kasih bersama Relaks Minda

 جَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza’
“Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

Ditulis oleh :

28 comments - "Sahabat! Anda Semua Tetap Dihatiku..."

Tercari-cari wajah BM?... Lupakan sajalah sebab sebenarnya BM tak dapat hadir majlis tu... huhu

tertunggu2 kisah seterusnya dalam episod perjalanan gila dulu..

Oh! Hampir terlupa pasal perjalanan gila tu... Nanti saya cari masa untuk sambung ya...

paridah delete icon 11:13 PG

bertemu rakan2 lama mengundang pelbagai nostalgia pahit manisnya ya..

paling seronok bila buat reunion..dapat berkumpul balik,boleh jadi macam budak sekolah balik kan BM

Reunion memang best, kadang-kadang bukan semua sekolah dapat buat reunion. Nak buat reunion bukan mudah. Bila dah jumpa sahabat-sahabat lama, reunion tu dah jadi macam kenduri kahwin. Punya la meriah.

Jie Susanos delete icon 12:37 PTG

oo dh mencapai 40 an..huh..xde la dlm pic tu sbb BM xpergi..

La...tak pegi rupanya....ermmm... apa pun..jumpa atau tdk...da nma kawan...kita ttp ingt kan mereka kan BM.

ooo... takde rupenye BM kat situ.. happening sokmo nampak gambar2 tu

adarain delete icon 4:01 PTG

Semoga terus kekal dalam ingatan. :D

memang seronok dpr jumpa kawan2 zaman sekolah dulu..mereka ada ketika kita membesar

Khir Khalid delete icon 9:36 PTG

Cuba juga teka2 mana satu BM.. lepas tu scroll bawah sikit terbaca pulak komen yg 1st tu hehee..
Kawan sekolahlah yg paling best.. paling jadi bahan bila masa sekolah hensem tapi bila dah tua perut boroi & kepala dah separuh botak hehee. Disebabkan kawan sejak dari sekolah.. jadi bahan sesama kawan sekolah pun ok je.. :D :D
Semoga persahabatan yg terjalin terus berkekalan hingga ke syurga... aamiin.

Fiza Rahman delete icon 1:07 PTG

Ok...tercari2 jugak. Nasib perasan komen tu...hehehe...

Tapi best lan klo dapat berkumpul ngan kawan2 lama.

setiap thn geng saya buat reunion tapi masih x dpt join ... 92 ? adik saya rupanya ... hiks .

SPM 92... :)

Nostalgia yang dah tak ada pahitnya.. manis2 belake... hehe

Yup! Bila bertemu rakan sekolah... memang jadi budak sekolah le... hehe

Komitmen masing2 dan tempat tinggal menjadi kekangan tapi kalau bertemu... Kecoh!

Life begin at 40... hoho! :)

Apa boleh buat... taik kambing bulat2... huhu!

YA! Gambar sahaja cukup menceritakan segalanya...

InsyaAllah...selagi hayat dikandung badan...

Saat paling manis adalah waktu persekolahan...rakan2lah yg menjadikan segalanya indah :)

Haha... itulah realitinya sekarang ni. Takde rasa kecil hati tapi menjadi satu gurauan yang sangat menyeronokkan... InsyaAllah... doamu amat hargai :)

Heehe... Tu lah...mungkin kali ini xde rezeki, lain kali masih ada...InsyaAllah

kalau ada reunion seperti ini rasanya tak cukup waktu sehari untuk menghabiskan cakap tentang kenangan, masa lalu dan masa saat ini

Kathy R'bain delete icon 10:34 PTG

Hehehehe.. Tercari² jugak..

Yana Yani delete icon 5:10 PTG

bergigih saya cari mana BM ni
rupanya tak pergi, cis...tertipu
dah 40 thn masih berhubung dengan rakan sekelas ye.hebat
mungkin sebab lelaki, suami saya juga begitu
kalau saya, memilih untuk remain silent...hehe

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap