Pasu bunga juga memainkan peranan yang penting dalam menjadikan pokok bunga anda nampak unik dan menarik. Tidak perlukan pasu yang mahal untuk nampak menarik yang penting bagaimana anda mengubahnya menjadi menarik. Mungkin anda boleh cuba kreativiti dan tips-tips berikut...

Pasu Bunga Menarik Dengan Sentuhan Kreatif
Pasu Bunga Kreatif
Lihat betapa cute pasu-pasu bunga ini...

Pasu Bunga Kreatif
Biarpun pasu murah tapi pokok bunga yang subur dan mekar berwarna warni...itulah kecantikan sebenarnya.   

Pasu Bunga Kreatif
Tong drum pun cantik di jadikan pasu bunga jika kreatif. 

Pasu Bunga Kreatif
Pasu-pasu bunga yang kecil di gantung dan disusun pada dinding tampak begitu menarik. Itulah pentingnya susun atur yang betul dalam menyerlahkan kecantikan.

Pasu Bunga Kreatif
Kulit siput pun cantik dan sesuai di jadikan pasu untuk pokok bunga yang kecil.

Pasu Bunga Kreatif
Mahukan kelainan dan unik pada pasu bunga anda...warnakan sahaja. 

Pasu Bunga Kreatif
Pasu-pasu yang di gubah menjadi bentuk yang menarik..

Inilah hasil daripada kerajinan dan kreativiti...Sesuatu yang biasa akan tampak lebih menarik dan menyerlah. Mungkin anda mempunyai pelbagai idea lagi untuk mencantikkan pasu-pasu anda. Biarpun ianya pasu murah namun kreativiti anda akan menjadikannya tampak menarik dan unik. 


Admin...

5 comments - "Pasu Bunga Menarik Dengan Sentuhan Kreatif"

Anisa Anuar delete icon 11:51 PG

kreatif nyeeeee....=)

Irkab delete icon 12:13 PTG

Menarik... comel pulak pasu tu!

Boleh x nak kongsi pict2 yg cantik ni

Afiq Dean delete icon 7:12 PTG

Nanti bila dah beli pasu nanti boleh hasilkan tanaman yang cantik macam dalam blog ni sila lawati http://smartgarden2me.blogspot.com/2014/11/tanaman-berpasu-exclusive-untuk-yang.html?m=1 saya just nak share idea tq admin

li anamy delete icon 4:24 PTG

Tqvm.. sgt menarik

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap