Assalamualaikum.... Tepat Jam 1.50 pm. Selasa 28 Mac 2013 telah genab Blog Relaks Minda @ relakssmida.blogspot.com di kunjungi oleh sebanyak 100,000 tetamu (page view)

Blog yang bermula pada 10 September 2012 dan telah bersama anda kira-kira hampir 7 bulan ini masih hijau di arena blog. [klik untuk lebih mengenali latarbelakang blog ini] Sokongan dan kunjungan sahabat dan para tetamu saya ucapkan ribuan TERIMA KASIH yang tidak terhingga dan amat-amat saya HARGAI

100K tetamu relaks minda-Terima Kasih Sahabat dan Para Tetamuku


salam sayang relaks minda-Terima Kasih Sahabat dan Para Tetamuku
Uouls Awesome...Thank You! - Relaks Minda

Syukur Alhamdulillah dan terima kasih... Saya akan cuba untuk terus memberikan anda artikel yang santai dan berinformasi di samping merehatkan minda sambil mengagumi keagungan Ilahi. Andai ada salah dan silap mahupun tersasar...Ampun dan maaf saya pinta. Teguran dan komen anda adalah panduan saya. Sesungguhnya dunia blog ini masih asing buat saya. Diri ini hanyalah insan lemah dan yang buruk itu datangnya dari saya... 

Teruskan bersama Relaks Minda... Andai ada cadangan dan komen untuk penambahbaikan Blog ini mahupun isi kandungannya, ...amat2lah di alu-alukan. (tidak le asyik syok sendiri ajer..hehe)


Admin...

40 comments - "Terima Kasih Sahabat dan Para Tetamuku"

ZazaMyMoon delete icon 2:32 PTG

congrats :)

Wau cepat tu.. Saya dah hampir setahun.. namun xsampai lagi sebanyak tu..sebab tahun ni baru betol2 bersungguh dan setiap masa hadap blog..hehehe

Thanks Zaza, sokongan anda amat saya hargai

Sejak Jan 2013, pengunjung blog ini mula naik mendadak... Saya pun xpasti kenapa, sekarang ni cuba utk maintain update entri. Dengan usaha...insyaallah, anda juga akan berjaya.

tahniah!bukan senang kita nak bagi blog kita dikenali ramai kan...tapi isunya tu yang penting kan...jika menarik pasti ramai pengunjungkan...risikonya sama ada orang suka dengan tidak je kan...

wahhh hebatnye !! tahniah ...

pehh mantapp la.. blog mar xsmpai lagi rasa nya.. huhuhu jauh ketinggalan.. *tepuktanganlaju-laju* tahniaahh :)

tahniah 100K tu bukan senang tau utk temph 7 bulan... teruskan yer ! Will always support u In Shaa Allah n tq juga rajin jgk blog KA.

MargeGoh delete icon 5:18 PTG

Wow!!! Congrats!! Blog awak memang best....banyak kongsi ilmu, tak bosan baca :)
Blog saya macam biskut; sekejap ada lepas tu 'long holiday' ;p.... This year nak active baliklah!

Hidayah delete icon 5:35 PTG

mak aiii....dapat ambik buat kenangan page view tu..
wahh..hebat betul..

Risiko untuk disukai atau sebaliknya, kenalah pandai untuk mencari kehendak pengunjung. Tapi blog ini lebih menumpukan kepada tema yg telah saya tetapkan, tidak bergantung kpd isu semasa.
Tidak mudah pada mulanya...sbb ianya tak mesra SEO tapi saya yakin sbb tidak semua mahukan berita semasa. Kena rajin menyebuk dan mempromosi...

Ini macam ucapan stereotaip jer...hehe, Thanks Acik krn selalu support Relaks Minda. Saya belum lagi hebat, amatur! Hebat lagi Blog Acik yg senor dan teramat femes tu...

Terima kasih Mar, Saya ingatkan Blog ni jauh ketinggalan... Betul ke ni atau saje jer nak kelentong ni...huhu

Terima kasih KA krn sering berkunjung ke sini dan support Relaks Minda. Masih jauh utk ketahap KA...

Thanks MG, Sokongan dan support dari anda amat2 saya hargai. Teruskan berblog, saya akan beri sokongan! Kalau xde idea, U ambil jer N3 dari blog ini dan translate ke English.

Yg ke 100K tu memang saya le...hehe! Berkali juga refresh utk dpt tu...Memang saya tunggu angka tu utk saya buat entri khas ini sbgai tanda terima kasih buat semua tetamu Relaks Minda.
Terima kasih Hidayah.

Fairul Azmi delete icon 6:27 PTG

Sebab google penguin dan panda update. Banyak blog kena tempias dengan kemaskini google.

Hanya blog yang benar2 berorientasikan pengguna sahaja yang akan mendapatkan tempat di carian google. Memang ramai yang terasa kesan update google terbaru ni

Mungkin blog anda ni kerap dikemaskini dan aktif jadi ramailah yang mengunjungi dan naiklah mencanak trafik.

Boleh tuan berkongsi apa resepi yang diamalkan untuk menarik trafik sebanyak tu dalam masa yang singkat?

jemput datang juga ke blog peribadi saya, mana tahu beroleh manfaat bersama. BLOG SAYA YANG HIJAU

hairi02 delete icon 6:28 PTG

Salam,
Tahniah, semoga terus cemerlang dgn entri2 yang menarik!

Hanif Idrus delete icon 7:32 PTG

Cantik no tu...100,000!!!
Cepat juga bro dapat 100,000!!!!
Tahniah!!

MargeGoh delete icon 7:37 PTG

Thanks RelaksMinda; sokongan anda amat dihargai. Nanti saya usahakan.
Klu nak copy n3 yg blh dikongsi semua dialu2kan.

KY delete icon 8:20 PTG

alhamdulillah...apa yg boleh dikata tahniah...semoga lebih bersemangat untuk berblog dan berkongsi cerita

Saya tahu sbb apa...sebab nk relaxkan minda laa...stress berblog kita serang blog ni..haha...

InsyaAllah udah mudahan...

Terima kasih Faizul, saya xde lah resepi apa pun. Selain daripada ping blog, saya mendaftar dgn google dan bing webmaster. Hampir 70% trafik datang cari sini. Dan satu lagi sejak saya tempekkan elexa widget pun memberikan blog ini lebih mesra kepada enjin carian. Selain dari itu...entri kenalah fokus pd tema blog, tidak terlalu mengejar trafik isu semasa yg akan memberi peningkatan secara singkat tp seketika. Itu sahaja yg boleh saya kongsikan. Xdelah apa2 trick atau teknik tertentu. Byk lagi yg saya xtau ttg ilmu blogging ni. Mungkin boleh belajar byk dgn senior2 blogger yg bermurah hati memberi tutorial blogging.
Semoga sedikit ilmu ini dapat dikongsi bersama...

Mungkin juga lah Mieza...Tapi ramainye yang stress! hehe

You are always welcome! Semoga anda berjaya!

Terima kasih diatas sokongan anda...Teruskan bersama Relaks Minda!

Thanks Tuan,
Memang cantik no. tu...berjaya juga print screen! Cepat ke? Tapi masih lagi melukut jer jika dibanding dgn Blog Tuan.

Syukur alhamdulillah, terima kasih KY, skrg ni sering kering idea... Semoga adalah bahan menarik utk anda semua.

tahniah! moga terus maju :)

Bin Muhammad delete icon 10:02 PTG

Terima kasih Sayidah,
Sokongan dan kunjungan anda amat2 saya tunggu2 dan hargai :)

boni kacak delete icon 4:18 PG

tahniah ye.. semoga terus bersemangat untuk berblog selepas ni :)

boni kacak delete icon 5:59 PG

testing testing.. hehehe.

Thanks Bro Boni, kunjungan anda pastinya membawa semangat.

Macam terdengar2 jer bunyinye... 1,2,3 tetetettest, test, test,

Jom join teka teki saya.. hhehe

Tahniah yer...ohsem performance. Keep it up yer! :)

Terima kasih M.Ridzwan, sokongan dari anda amat2 saya hargai.
Teruskan bersama Relaks Minda

Mesti join punyalah...

terima kasih juga diucapkan kerana sudi ke laman Pesona..kita jalinkan ukuhuwa sesama Islam..

Insyaallah... Semoga terjalin silaturrahim di alam maya ini.
Terima kasin kembali...

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap