Assalamualaikum... Kepada semua sahabat dan tetamu setia Relaks Minda... Pasti anda perasan hanya entri republish disiarkan. Maafkan saya kerana saya tidak dapat nak up date entri terbaru. Ada masalah dengan modem. Nasib baik ianya masih under warranty. 

Kepada yang meninggalkan komen, saya akan cuba balas secepat mungkin. Untuk BW saya akan usahakan juga secepat mungkin. Rindu pada korang semua.

Sekarang ni dapat on line sekejap di kedai komputer... Sedang merayu untuk dapatkan modem temporary untuk kegunaan sementara sehinggalah modem baru di terima...hehe. Pasti dapat punya!

Terima kasih di atas kunjungan anda semua... Sementara itu teruskan rilek bersama Relaks Minda :D..

relaks minda

Loves you all...
Admin...

39 comments - "Maaf! Siaran Tergendala Sebentar"

Semoga semuanya kembali ok. BTW, sempat lg tu letak gambar yg agak lucu..hehehehehe... :)

MaMa Rey delete icon 1:07 PTG

as-salam BM..
insyaalah pasti dapat punya BM..:)..

santai2 dia kat situ ya..hehehe


wah seronoknya meow2 tu brsantai..=)

takper...chillex dulu nanti semuanya dah occay.... kembali beraksi dan berBW yer... ^_^

Tak perasan pun..hehe.. saya pun biasa jgk reupdate entry lama time bercuti.. terutamanya entry yang masih tiada komen.

xpe faham.. take yr time yer

Hasri Anis delete icon 5:04 PTG

insyaALLAH ^_^
santai je kucing tu.. macam best je..

ANIM delete icon 5:59 PTG

saling faham memahami...insya-Allah, kita tunggu je nanti...

p/s seronok apa kalau dapat bersantai sekali sekala cam meow tu...

my notes delete icon 6:23 PTG

assalamualaikum ... saya pun minggu lepas problem gak . Jap ada entry jap x de . Klu dpt santai cam kucing nih mmg best . Cuma kucing jer dpt wat camni kan !

nasib baik modem ada warranty lg :)

Ummi Kami delete icon 9:46 PTG

Kalaulah kita pun dapat bersantai macam tu..... =D

Ummi Kami delete icon 9:53 PTG

Tenggelam sudu dalam kuah kari,
Salam rindu Ummi dah mari... :D

Takkan dupa berkemenyan hangat,
Dukun terima setalam pisang;
Bukan terlupa bukan tak ingat,
Pantun lama di dalam gersang.

Hanif Idrus delete icon 10:03 PTG

Baik punya rilek..hihihi

Shaiful Zaidi delete icon 10:24 PTG

minta tukar modem baru...

Relax k...btw that meow so cute..

MargeGoh delete icon 10:37 PTG

Suka tengok kucing tu lepak2.
PS: Seorang peminat kucing yang tegar!

Terima kasih Mohd Ridzwan Abdullah

Waalaikumsalam Mama...terima kasih :)

Santai2 bersama Relaks Minda...TQ Kak Nah & Ummi

Terima kasih Farah...Kini sudah kembali

Kalau macam ni boleh buat selalu...hehe
Thx meiza krn selalu support Relaks Minda

Terima kasih KA...:)

Alhamdulilah...boleh berbelog, walaupun sedikit lembab.

Terima kasih Anim

Waalaikumsalam Vee, biasalah...tapi susah hati melihat komen xberbalas lama...kena juga bagitau.

Syukur...masih ada warranty. Lega skit..
TQ Nick!

Biasalah...Blog Relaks Minda hehe
Terima kasih Tuan! Byk yg saya pelajari dari tuan.

Insyaallah...masih under warranty, 99% akan di tukar modem baru. 1% lagi kalau nasib xmenyebelahi. Tunggu lagi 2 minggu. Kedai bagi modem sementara.

Thax Akak...Selalu support Relaks Minda

Suka kucing rupanya... Saya pun suka kucing juga tapi tak le sampai ke tahap tegar.
TQ MG...for supporting Relaks Minda

Berapanpun sudu kuahnya kari,
Saya pun rindu ummi kemari...:)

Lantun gema mantap ligat,
Lenguh terasa mengeluh penat,
Pantun lama tetap diingat,
Sungguh berbisa sungguh menyengat.

KY delete icon 8:42 PG

Allah...relak betul si comel tu..nak ikut santai juga lah...

wah kan main lagi rupa kucing tu bersantai

Marilah bersantai...santai bersama Relak Minda :)

Memang best!..nikmat jika dapat relaks tanpa sebarang gangguan

Ibu Amirul delete icon 11:11 PG

err tu ghimau ke kucing....

Makan nasi perlahan-lahan
Ambil lauk jngan berebut
Santai di relaks minda jadi pilihan
Bila otak mula serabut

hainom OKje delete icon 12:06 PTG

hehe memang betul2 relax datang sini macam kucing tu!

Bin Muhammad delete icon 12:08 PTG

Terima kasih Ibu,
Pantunmu sungguh menawan kalbu...

Habis koyak bila berebut,
Biar berseni menuliskan tanda,
Bila otak mula serabut,
Santai disini menenangkan minda.

Thx Okje... bersantailah bersama Relaks Minda :)

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap