Wordless W#20

Anda dahaga??  
Air tembikai yang  'fresh'.... pasti menyegarkan!

air tembikai
Ini bukan fantasi...tapi realiti!

v
v
v
v
v
v
v
v

air tembikai
Anda cubalah sendiri... :)


Admin...

44 comments - "Air Tembikai Segar...Penghilang Dahaga"

Mama Amirul delete icon 3:03 PTG

Grrrrr....
Tengah2 panas ni bleh plak nampak air tembikai...
Huuuuu.. kalau dapat tu.....
Memang sebiji tu ibu yang punya.....

Giler haus tgk air tembikai. Huhu... sedapnya kalau dpt skang. , (

Unknown delete icon 3:29 PTG

haha...macam2 diorang ni..lekat paip pulak.. sy pun tgh mencari bekas isi air yang cantik ni.. kalau ada macam ni nak gak beli..

PCL delete icon 4:26 PTG

kalu sy terus letak straw...dalam buah, ..npk sangat tak sesabor..nyer !

BinMuhammad delete icon 4:32 PTG

Haha...amboi sebiji ibu yg punya ye :)
Betullah...panas skrg ni, memang sedap pekena air tembikai

BinMuhammad delete icon 4:33 PTG

Bunyinya macam benar2 kehausan... :)
Sabar, beli sebiji...buat air dan minum puas2 ye

BinMuhammad delete icon 4:35 PTG

Inilah namanya kreatif, kalau di hidang pd tetamu pasti terpaku semua orang!

BinMuhammad delete icon 4:36 PTG

Gelojoh sgt tu pak cik...hehe. Tapi kira sopan juge la nak guna straw dari terus tonggang jer :D

naomei delete icon 5:34 PTG

hahaha..siap berpili lagi tembikai tu..hahaha...pelik tapi benar..hahaha...

Unknown delete icon 5:51 PTG

hehe..makin mudah n makin canggih..=)

kreatifnya depa, tapi boleh keluar ayaq ka?..hehehe

ohhh original.... ingatkan photoshop... creative :)

tembikai ni segelas time musim panas x cukup...huhu

BinMuhammad delete icon 9:01 PTG

Kreativiti macam2 caranya...kadang2 kita tidak terfikir pun

BinMuhammad delete icon 9:02 PTG

Untuk hiasan di meja pengantin sesuai kot, pasti semua orang terpesona

BinMuhammad delete icon 9:03 PTG

Boleh saje...tapi isi dlm tembikai tu dah dijadikan jus tembikai le :)

BinMuhammad delete icon 9:05 PTG

Mula2 tgok gmbar yg atas tu memang ingatkan photoshop...tapi kemudian terjumpa pula cara membuatnya, baru tau ianya betul..

BinMuhammad delete icon 9:06 PTG

Tak cukup segelas...sebijik terus je nick, baru puas :)

THE AUTHOR delete icon 9:51 PTG

Musim panas ini memang best dapat minum air tembakai ..pehhh bestnya..

Unknown delete icon 11:31 PTG

Wow memang kreatif; Sedapnya minum macam ni, kalau ada yang membuatnya. Kalau buat sendiri mesti bersepah dapur.

Unknown delete icon 12:24 PG

kreatif betul lah..rajin dia pasang paip kat badan tembikai tu hehe

BinMuhammad delete icon 12:25 PG

Betul tu tuan, air tembikai...sejuk pulak tu, Perg! Memang best!

BinMuhammad delete icon 12:27 PG

Barulah rasa air tembikai, natural keluar dari buahnya...hehe
Kalau MG yg buat mesti kemas je.. :)

BinMuhammad delete icon 12:28 PG

Untuk menikmati keaslian rasa tembikai...hehe.

assalam bang,, kreatif sangat ni,, hehehe kayak nya pingin di cuba ni bang :)
salam knal yea bang :)

Waalaikumsalam,
Salam kenal dan Terima kasih sudi berkunjung ke sini... :)

boni kacak delete icon 4:46 PG

hahahahaha.. sampai mcam tu sekali.hehehehe

mselim3 delete icon 7:28 PG

kreatif giler lah....terbaik, dok tgk naper pulak tembikai tu ada pili...huhuhu.. kalau hidang kat tetamu mesti tetamu pelik ...

mselim3

miss yatie delete icon 9:08 PG

memang fresh dari ladang heeee...ada je idea kan?

Mazni Azmi delete icon 9:17 PG

Macam macam ya. Tembikai macam ni pun boleh. Memang terbukti kesegarannya

BinMuhammad delete icon 11:12 PG

Bertambah kacak kalau minum air tembikai ni...hehe

BinMuhammad delete icon 11:13 PG

Tarikan utk tetamu...pasti mereka teruja!

BinMuhammad delete icon 11:13 PG

Idea kreatif tidak pernah kering...ada sahaja idea utk tarikan dan kelainan

BinMuhammad delete icon 11:15 PG

Betul tu Fairul...memang terbukti kesegarannya!

Awanama delete icon 12:25 PTG

mesti dicuba ni... fresh sgt!.. done clik2 nuffngx2 sudah!

BinMuhammad delete icon 2:15 PTG

Thanks KA... Cuba! jgn xcuba :)

BinMuhammad delete icon 2:16 PTG

Apa lagi...order le air tembikai fresh! pasti hilang kehausan :)

Mia Liana delete icon 4:17 PTG

eh... biar betul..

BinMuhammad delete icon 4:47 PTG

Betul lah... Boleh cuba buat. Tapi isi tembikai tu keluarkan dulu dan di jadikan jus, barulah kulitnya di pasang paip. Slmt mencuba...pasti tetamu Mia teruja!

OKje delete icon 11:02 PTG

Adoiii...terus teringin minum tembikai malam-malam ni!

Hehe...Ok jer minum tembikai malam2...

Aimacomel delete icon 8:45 PTG

Serius betul ni??? pergghh, sedap tu. sgt2 fresh ni

BinMuhammad delete icon 9:46 PTG

Yes...ianya betul! :D Cubalah...

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap