Wordless W#20

Anda dahaga??  
Air tembikai yang  'fresh'.... pasti menyegarkan!

air tembikai
Ini bukan fantasi...tapi realiti!

v
v
v
v
v
v
v
v

air tembikai
Anda cubalah sendiri... :)


Admin...

44 comments - "Air Tembikai Segar...Penghilang Dahaga"

Ibu Amirul delete icon 3:03 PTG

Grrrrr....
Tengah2 panas ni bleh plak nampak air tembikai...
Huuuuu.. kalau dapat tu.....
Memang sebiji tu ibu yang punya.....

Giler haus tgk air tembikai. Huhu... sedapnya kalau dpt skang. , (

haha...macam2 diorang ni..lekat paip pulak.. sy pun tgh mencari bekas isi air yang cantik ni.. kalau ada macam ni nak gak beli..

kalu sy terus letak straw...dalam buah, ..npk sangat tak sesabor..nyer !

Haha...amboi sebiji ibu yg punya ye :)
Betullah...panas skrg ni, memang sedap pekena air tembikai

Bunyinya macam benar2 kehausan... :)
Sabar, beli sebiji...buat air dan minum puas2 ye

Inilah namanya kreatif, kalau di hidang pd tetamu pasti terpaku semua orang!

Gelojoh sgt tu pak cik...hehe. Tapi kira sopan juge la nak guna straw dari terus tonggang jer :D

Nao Mei delete icon 5:34 PTG

hahaha..siap berpili lagi tembikai tu..hahaha...pelik tapi benar..hahaha...

hehe..makin mudah n makin canggih..=)

kreatifnya depa, tapi boleh keluar ayaq ka?..hehehe

ohhh original.... ingatkan photoshop... creative :)

tembikai ni segelas time musim panas x cukup...huhu

Kreativiti macam2 caranya...kadang2 kita tidak terfikir pun

Untuk hiasan di meja pengantin sesuai kot, pasti semua orang terpesona

Boleh saje...tapi isi dlm tembikai tu dah dijadikan jus tembikai le :)

Mula2 tgok gmbar yg atas tu memang ingatkan photoshop...tapi kemudian terjumpa pula cara membuatnya, baru tau ianya betul..

Tak cukup segelas...sebijik terus je nick, baru puas :)

Hanif Idrus delete icon 9:51 PTG

Musim panas ini memang best dapat minum air tembakai ..pehhh bestnya..

MargeGoh delete icon 11:31 PTG

Wow memang kreatif; Sedapnya minum macam ni, kalau ada yang membuatnya. Kalau buat sendiri mesti bersepah dapur.

MaMa Rey delete icon 12:24 PG

kreatif betul lah..rajin dia pasang paip kat badan tembikai tu hehe

Betul tu tuan, air tembikai...sejuk pulak tu, Perg! Memang best!

Barulah rasa air tembikai, natural keluar dari buahnya...hehe
Kalau MG yg buat mesti kemas je.. :)

Untuk menikmati keaslian rasa tembikai...hehe.

assalam bang,, kreatif sangat ni,, hehehe kayak nya pingin di cuba ni bang :)
salam knal yea bang :)

Waalaikumsalam,
Salam kenal dan Terima kasih sudi berkunjung ke sini... :)

boni kacak delete icon 4:46 PG

hahahahaha.. sampai mcam tu sekali.hehehehe

kreatif giler lah....terbaik, dok tgk naper pulak tembikai tu ada pili...huhuhu.. kalau hidang kat tetamu mesti tetamu pelik ...

mselim3

KY delete icon 9:08 PG

memang fresh dari ladang heeee...ada je idea kan?

Macam macam ya. Tembikai macam ni pun boleh. Memang terbukti kesegarannya

Bertambah kacak kalau minum air tembikai ni...hehe

Tarikan utk tetamu...pasti mereka teruja!

Idea kreatif tidak pernah kering...ada sahaja idea utk tarikan dan kelainan

Betul tu Fairul...memang terbukti kesegarannya!

mesti dicuba ni... fresh sgt!.. done clik2 nuffngx2 sudah!

hausnya saya... huhu...

Thanks KA... Cuba! jgn xcuba :)

Apa lagi...order le air tembikai fresh! pasti hilang kehausan :)

Mia Liana delete icon 4:17 PTG

eh... biar betul..

Betul lah... Boleh cuba buat. Tapi isi tembikai tu keluarkan dulu dan di jadikan jus, barulah kulitnya di pasang paip. Slmt mencuba...pasti tetamu Mia teruja!

hainom OKje delete icon 11:02 PTG

Adoiii...terus teringin minum tembikai malam-malam ni!

Hehe...Ok jer minum tembikai malam2...

baby comel delete icon 8:45 PTG

Serius betul ni??? pergghh, sedap tu. sgt2 fresh ni

Yes...ianya betul! :D Cubalah...

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap