Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Header relaks minda
Header Lama

Header relaks minda
Header Baru

Header lama atau baru?  Apa pendapat anda?



Admin...

44 comments - "Header Relaks Minda... Baru atau Lama?"

Dua-dua cantik.

AiSyA LiEzA delete icon 3:25 PTG

header baruu!! nmpk lebih kemass :) :)

baru pun boleh...lama pun boleh... ^_^

Nao Mei delete icon 3:30 PTG

Memang cantik...bermotifkan alam semulajadi memang mendamaikan hati :)

dua2 pun cantikk =)

JunAina delete icon 4:04 PTG

Header baru nampak tak serabut sangat...:)

S.K.A delete icon 4:08 PTG

dua2 pn cun..tp yg baru pn ok gak :)

cantik perubahan :)

hainom OKje delete icon 4:54 PTG

Dua dua pun cantik.... tapi rasanya kalau pakai header yg baru tu badan dia kena tukar kulit... baru match...

Dua dua cantik...yang baru nampak lebih berimaginasi dan menenangkan..

ANIM delete icon 7:41 PTG

Susah nak buat pilihan..
Header lama lebih pada alam, header kedua..lebih pada ketenangan.

Mia Liana delete icon 8:51 PTG

wahhhhh lawa la... cantik. mia pilih yang baru..

MargeGoh delete icon 10:42 PTG

Dua2 pun cantik....yang baru ala2 titanic pun ada :)

Ye ke...Thanks cikgu

Terima kasih aisya, bolehlah kekalkan header ni :)

Payah juge ni...Dua-dua boleh :) Nak letak 2 sekali boleh ke...hehe

Rasanya view alam semulajadi jer yg kena dgn nama blog...Thx cik akak

Bila dua2 ni yg payah ni...Takkan nak letak 2 sekali kot :D

Terima kasih junaina krn beri pendapat anda :)

Tapi masih tak sebaik header Tuan Fais... Agak2 background warna ape yg sesuai?

Terima kasih Acik kerana menyukainya...:)

Kulit yg bagaimane agaknye yg sesuai?
Nak kekalkan simple jer...

Thx Mieza, maknanya...oklah yg baru ni ye

Kalau mengikut pada tema blog...maknanya yg ke2 lebih bersesuaian.
Terima kasih Kak Anim.

Sungguh Mia..terima kasih krn sudi memberi pilihan :)

Thanks MG, baru saya perasan...ye lah!

duniafana delete icon 8:35 PG

baru

KY delete icon 9:03 PG

pada KY dua2 ok dan sedap mata memandang, dan dah kena dengan tema blog BM ni..

Bin Muhammad delete icon 12:12 PTG

Terima kasih diatas pilihan anda :)

Bin Muhammad delete icon 12:13 PTG

Terima kasih diatas pandangan KY.

hainom OKje delete icon 1:13 PTG

Warna dia seakan akan warna header tu tu....
Yang ada sekarang ni macam match ngan header lama yg kebiru biruan
Tak gitu?

both KA suka lah !

Done clik2 nuffng juga yer

Aku Bapak delete icon 3:04 PTG

susun atur header baru lebih tersusun & mudah menarik tangkapan mata..

Mesti ada satu yg paling suka...kannn

Terima kasih KA

Terima kasih diatas pendapat bapak.

Saya akan cuba buat suai padan...terima kasih OKje

PerenLee delete icon 9:14 PG

Pandai awak buat..tolong buatkan saya boleh tak..hehe

Terima kasih...saya guna gambar sedia ada dan edit jer.
Belum terer dan yakin untuk buatkan utk orang lain...maaf ye.

Raudzah Z delete icon 11:39 PTG

Yang baru lagi cantik coz nampak classic...

Terima kasih, pandangan akak amat saya hargai :)

baby comel delete icon 12:31 PG

dua-dua cantik & tenang. tapi yg baru tu terasa lagi dekat kat hati =)

Terima kasih krn sudi memberi pendapat, amat2 saya hargai :)

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap