Assalamualaikum dan Salam Sejahtera...

Header relaks minda
Header Lama

Header relaks minda
Header Baru

Header lama atau baru?  Apa pendapat anda?



Admin...

44 comments - "Header Relaks Minda... Baru atau Lama?"

Dua-dua cantik.

header baruu!! nmpk lebih kemass :) :)

baru pun boleh...lama pun boleh... ^_^

naomei delete icon 3:30 PTG

Memang cantik...bermotifkan alam semulajadi memang mendamaikan hati :)

Unknown delete icon 4:00 PTG

dua2 pun cantikk =)

JunAina delete icon 4:04 PTG

Header baru nampak tak serabut sangat...:)

Fais-SKA delete icon 4:08 PTG

dua2 pn cun..tp yg baru pn ok gak :)

cantik perubahan :)

OKje delete icon 4:54 PTG

Dua dua pun cantik.... tapi rasanya kalau pakai header yg baru tu badan dia kena tukar kulit... baru match...

Unknown delete icon 6:23 PTG

Dua dua cantik...yang baru nampak lebih berimaginasi dan menenangkan..

ANIM delete icon 7:41 PTG

Susah nak buat pilihan..
Header lama lebih pada alam, header kedua..lebih pada ketenangan.

Mia Liana delete icon 8:51 PTG

wahhhhh lawa la... cantik. mia pilih yang baru..

Unknown delete icon 10:42 PTG

Dua2 pun cantik....yang baru ala2 titanic pun ada :)

BinMuhammad delete icon 12:12 PG

Ye ke...Thanks cikgu

BinMuhammad delete icon 12:13 PG

Terima kasih aisya, bolehlah kekalkan header ni :)

BinMuhammad delete icon 12:14 PG

Payah juge ni...Dua-dua boleh :) Nak letak 2 sekali boleh ke...hehe

BinMuhammad delete icon 12:15 PG

Rasanya view alam semulajadi jer yg kena dgn nama blog...Thx cik akak

BinMuhammad delete icon 12:16 PG

Bila dua2 ni yg payah ni...Takkan nak letak 2 sekali kot :D

BinMuhammad delete icon 12:17 PG

Terima kasih junaina krn beri pendapat anda :)

BinMuhammad delete icon 12:19 PG

Tapi masih tak sebaik header Tuan Fais... Agak2 background warna ape yg sesuai?

BinMuhammad delete icon 12:29 PG

Terima kasih Acik kerana menyukainya...:)

BinMuhammad delete icon 12:31 PG

Kulit yg bagaimane agaknye yg sesuai?
Nak kekalkan simple jer...

BinMuhammad delete icon 12:33 PG

Thx Mieza, maknanya...oklah yg baru ni ye

BinMuhammad delete icon 12:35 PG

Kalau mengikut pada tema blog...maknanya yg ke2 lebih bersesuaian.
Terima kasih Kak Anim.

BinMuhammad delete icon 12:52 PG

Sungguh Mia..terima kasih krn sudi memberi pilihan :)

BinMuhammad delete icon 12:53 PG

Thanks MG, baru saya perasan...ye lah!

beat delete icon 8:35 PG

baru

miss yatie delete icon 9:03 PG

pada KY dua2 ok dan sedap mata memandang, dan dah kena dengan tema blog BM ni..

BinMuhammad delete icon 12:12 PTG

Terima kasih diatas pilihan anda :)

BinMuhammad delete icon 12:13 PTG

Terima kasih diatas pandangan KY.

OKje delete icon 1:13 PTG

Warna dia seakan akan warna header tu tu....
Yang ada sekarang ni macam match ngan header lama yg kebiru biruan
Tak gitu?

Awanama delete icon 2:24 PTG

both KA suka lah !

Awanama delete icon 2:24 PTG

Done clik2 nuffng juga yer

Bapak delete icon 3:04 PTG

susun atur header baru lebih tersusun & mudah menarik tangkapan mata..

BinMuhammad delete icon 3:21 PTG

Mesti ada satu yg paling suka...kannn

BinMuhammad delete icon 3:22 PTG

Terima kasih KA

BinMuhammad delete icon 3:22 PTG

Terima kasih diatas pendapat bapak.

BinMuhammad delete icon 3:24 PTG

Saya akan cuba buat suai padan...terima kasih OKje

PerenLee delete icon 9:14 PG

Pandai awak buat..tolong buatkan saya boleh tak..hehe

BinMuhammad delete icon 11:25 PG

Terima kasih...saya guna gambar sedia ada dan edit jer.
Belum terer dan yakin untuk buatkan utk orang lain...maaf ye.

Unknown delete icon 11:39 PTG

Yang baru lagi cantik coz nampak classic...

BinMuhammad delete icon 12:57 PG

Terima kasih, pandangan akak amat saya hargai :)

Aimacomel delete icon 12:31 PG

dua-dua cantik & tenang. tapi yg baru tu terasa lagi dekat kat hati =)

Terima kasih krn sudi memberi pendapat, amat2 saya hargai :)

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap