Ucapan Terima Kasih di Hujung Minggu: Assalamualaikum...dan Salam Sejahtera. Selamat menikmati hujung minggu buat anda semua. Apa aktiviti anda? Jika anda tidak tahu hendak kemana, hari ini bermulanya Pesta Floria 2013 di Putrajaya. 

Mungkin ianya lokasi sesuai untuk anda beriadah menjamu mata menikmati pelbagai bunga-bungan segar yang di pamerkan dan di gubah dengan kreatif dan menarik sekali. 

Buat yang berada di Selatan Tanahair...Jaga kesihatan anda dan kurangkan aktiviti luaran. Semoga musibah jerebu yang melanda akan segera kembali pulih. 

Hari ini saya ingin merakamkan jutaan terima kasih kepada anda yang menjadi follower sama ada melalui Google, NetworkedsBlog, Page Facebook dan G+ Circle. Kesudian anda menjadi sahabat amat-amat saya hargai! Terima kasih...

terima kasih

Hari ini juga Sahabat G+ Circle saya mencapai satu jumlah yang saya tidak sangka-sangkakan. Syukur Alhamdulillah... Kini ianya telah mececah 1,500 orang. Hanya ucapan terima kasih yang mampu saya berikan. Thank You! Thank You!


Jika yang masih belum Folow atau Add.....  kesudian anda untuk menjadi sahabat amat-amat saya alu-alukan dan amat-amat dihargai :)

ramadhan
Semoga kita dapat menikmati Ramadhan kali ini...Insyaallah.

Terima kasih bersama Relaks Minda...dan Selamat berhujung minggu!

p/s: Maaf jika xdapat nak BW...Saya berada di kampung...tenet slow!
Admin...

44 comments - "Ucapan Terima Kasih di Hujung Minggu"

Kakzakie delete icon 10:07 PG

Ramadhan ya ramadhan.. semakin menghampiri kita dah. muhasabah kakak melihat apa yg BM tepek di atas tu.

Kakak tak ada google+ lagi - masih guna lama lagi (org lama katakan).

KY Atie delete icon 11:14 PG

Alhamdulillah....

tak sabar tunguu Ramadhan

sekejap je masa berlalu...tak sabar nak tunggu ramadhan yang mulia...

Nao Mei delete icon 1:17 PTG

Tahniah untuk followers tu..hihi...

Selamat berpuasa..hihi...

Byk tuu. Blog saya xmencecah 1k lg.. klu buat segmen bertambahlah..tp xpeduli pn..kiki

selamat cuti hujung minggu, semoga ceria selalu..pcl xde dlm list sahabat blogger relakssminda ke? :)

tak sabo nak ramadhan :)

pha is delete icon 6:15 PTG

waa.. 1500 tu... tahniah...

S.K.A delete icon 7:18 PTG

in..shaa.Allah :) hrap diberi umur yg pnjg utk rsa kmnisan rmdhan thun ni :) slmat bhujung mggu

Ummi Kami delete icon 9:35 PTG

Pelam harum masak setengah,
Assalamu'alaikum Ummi nak menjengah... :)

BM dah pun jadi sahabat Ummi.... :)

Masak ranum di bumi gambut,
Nona dan keranji rendah di pohon;
Sejambak kuntum Ummi nak tuntut,
Kerana janji sudah bertahun....;)

Ummi Kami delete icon 10:03 PTG

Ummi pantun lagi ye... :D

Kalau ada bertanam nangka,
Senduduk subur dikata lawa;
Gurau senda dalam seloka,
Untuk menghibur mencipta ketawa...

Ummi Kami delete icon 10:08 PTG

Nyonya peramah menyembah pusara;
Nona dan limau bawakan sepeti;
Rupanya rumah bertambah mesra,
Warna hijau pujaan hati... :D

SyAmSuL AnUaR delete icon 10:33 PTG

bnyk gak follow..hebatnya..Pejam celik pejam celik dh nk msk bln Ramadhan..cpt masa b'lalu..

Raudzah Z delete icon 10:47 PTG

Ramadhan datang lagi..Alhamdulillah. And tahniah BM dah 1500 ya..ramai tu..nway nak tanya sikit camne nak print screen google+ tu ya..kita cuba tak jadi..

PerenLee delete icon 11:08 PTG

Fuh dasyat tu..camna awak buat ya?

Tinggal 15 hari lagi, pejam celik je nanti dah puasa...

Lama atau baru xberapa penting, yg penting UV...biar ramai pembaca yg benar2 dtg utk membaca entri...spt Blog kakzakie

Semoga kita masih berpeluang menemui Ramadhan kali ini...

Dah tak lama lagi...sabar ye, insyaallah semoga kita dpt menikmati ramadahan ini

Betul tu...Tahniah utk semua follower! Terima kasih ye

Jgn pedulikan jumlah tu...Saya belum pernah buat apa2 segmen pun. Sertai segmen pun adalah 3 kali, N3 ini adalah penghargaan tanda terima kasih kpd yg sudi follow saya dan blog ini...termasuklah Mieza...:) Pemberi semangat dlm berbelog!

Selamt berhujung minggu juga PCL. List Sahabat Blogger khas menghargai mereka yg rajin komen dan Blog Rujukan. Rajin2lah komen, nanti adalah PCL dlm list...:)

Namun saya tetap menghargai semua yg follow dan memberi komen di Blog ini...Blog anda semua berada di Page My Bloglist (kat bawah header tu)

Betul tu Acik...semoga kita dapat bertemu Ramadhan kali ini...

Terima kasih pha is...Penting ke banyak?

Insyaallah...semoga kita semua di izin Allah utk bertemu dan menikmati Ramadhan tahun ini

Adakah folower banyak menunjukkan kehebatan? atau sekadar Poyo je..hehe

Semoga kita dpt menikmati Ramadhan yg dirindui ini, insyaallah

Lepas print screen, buka program "Paint" dan paste. Edit dgn crop utk bahagian yg kita kehendaki, cut dan paste di New sheet atau di mana2 program yg anda suka.

Terima kasih...semoga kita berjumpa dgn Ramadhan kali ini

Saya tak ada tips atau petua. Saya xbuat kontes/GA/Segmen. Menyertainya pun tak lebih dari lima kali. Yg penting bagi saya adalah entri, penampilan blog, mesra dgn tetamu, perlu rajin BW dan promosi blog. Sesuatu yg lebih bersifat "humanity and feeling"... Tanpa paksaan, mereka akan datang sendiri...

Selebihnya...ikhlas, sabar dan minat. Penerangan saya ini teramat ringkas, jika ingin di terangkan satu-persatu, panjang lebar sgt. Boring awak nanti...nak ke?

MaMa Rey delete icon 1:54 PG

terima kasih juga jadi sudi sahabat BM..

Bin Muhammad delete icon 12:23 PTG

Terima kasih mama, semoga persahabatan kekal terjalin

Bin Muhammad delete icon 12:32 PTG

Ummi adalah sahabat istimewa, sudi berpantun di sini...Terima kasih!

Semerbak harum baunya kasturi,
Berseri indah namun berduri,
Sejambak kumtum sudah kuberi,
Melalui gajah pengganti diri... :)

Bin Muhammad delete icon 12:42 PTG

Silakan Ummi, dgn senang hati...

Pulang dibawa arus sunda,
Hilang seketika tiada ceria,
Riang ketawa bergurau senda,
Hilang duka tercipta bahagia...

Bin Muhammad delete icon 12:54 PTG

Masak gelama hias gaharu,
Pandai puan menyerlah ilmu,
Rumah lama berhias baru,
Andai tertawan datanglah selalu...:)

AiSyA LiEzA delete icon 1:00 PTG

thniah BM atas kjyaan lam dunia blogging ^^ smua terus bjyaa..

x sabar nak rmdhan..harap ada kesmptan :') insyaAllah

Papa Mifz delete icon 6:18 PTG

hebat blog nih..ramai follower yer...tahniah...;)

Berjaya? Belum pun ada apa2 kejayaan...Apa sebenarnya ukuran sebuah blog yg berjaya ye?

Semoga kita dapat menikmati Ramadhan kali ini...insyaallah

Ummi Kami delete icon 8:42 PTG

Terimakasih ya.. :)

Follower xramai...baru lebih dari 200 org...hehe
Apa ukuran kehebatan sesebuah blog ye?...

Thx krn sudi singgah disini :)

Sama2... :D

hainom OKje delete icon 12:44 PTG

Tahniah BM...kadang tu mcm confuse bila nak follow G+...klik friend je ke BM?

hehehe adik mesti suka tgk pic elephant ni,. mesti dia akan kata ada juga gajah gatal yer umi... ni gajah tua ke gajah muda kihkihkih, dah boleh agak apa adik akan kata bila tgk pic ni ! neway tahniah yer !

Klik "Add to circles" Dah selesai....
Thanks OKje

Hehehe...nanti bagitau, betul tak sama spt yg KA agak :)
Thanks KA

Smlm copy tunjuk kat Adik terus je dier kata...eeee gatalnyer elephant ni, cukup umur ke tak dier ni Umi !, sakit perut gelak sambil KA kata ini simbol terima kasih, tanda kasih sayang dan Adik jawab... sayanglah sgt tu Umi, bukannyer dah gatal ke !

Hahahahahahaha....memang kelakarlah adik ni, ketawa saya sorang2 nie! Sakit perut dibuatnyaaa... hahahahahahahaha!

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap