Wordless Wednesday #38  -  Idea Kreatif  VS Terlebih Kreatif



Idea Kreatif

Idea Kreatif  VS Terlebih Kreatif





Idea Terlebih Kreatif

Idea Kreatif  VS Terlebih Kreatif



p/s : Setiap hari rabu...hanya gambar bercerita untuk anda memberikan kata-kata...
Admin...

18 comments - "Idea Kreatif VS Terlebih Kreatif"

ZazaMyMoon delete icon 4:17 PTG

gambar yang 1st tu.. terlalu kreatif sampai macam menyusahkan je..
gambar 2nd tu.. yarrrkkk tak sanggupppp.. haha

wah...santek...tapi kalau pic no dua tu rasa tak sanggup jugakkan zaza

hahahahahha no2 tu kalau dsalah tengok salah taksir tu

tu namanya kreatif terlampau..hahaha

Nao Mei delete icon 6:05 PTG

hahaha....macam tak percaya je bila tengok..huhu

idea yg kretif penting.. nak bagi orang snang ingat dgn produk or perkdmatn yang kita buat.. tapi kalau terlebih sangat kretif.. tu yg susah :)

Memang kreatif. Tapi yang kedua tu, oh!!!!

yang atas sekali tu best...

BM..jimat masa n tenaga..sekali tuang..semua cawan masuk..best.. =)

Kathy Rbain delete icon 9:46 PTG

gambar no2 tu kelakar...

Raudzah Z delete icon 10:06 PTG

ok got it BM..kita nak melihat nipun kena kreatif coz one picture can tell many stories..

pha is delete icon 10:54 PTG

okay.. yg last tu memang terlebih kreatif..

Vee delete icon 11:28 PTG

no 2 tu klu membayangkan , mmg x leh nak telan ler jwpnya ...

Gambar pertama tu bunda tak kisah .. gambar kedua tu bunda kisah.. terbayang2..tak sanggup bunda..

hainom OKje delete icon 10:49 PG

Laaa yang atas tu ingatkan kek....hehe.....rupanya nak bagi senang hidup hehe.....
Okje minum toilet bowl mug tu......sikit punya hal!!

adik ensem delete icon 6:57 PTG

Minum air dari jamban memang tak cool

Fais-SKA delete icon 2:47 PG

ha3..kreatif =) style juga gmbar yg last tu

Yg no 2 tu buat kembang tekak je walhal cuma cawan je yg membentuk spt tandas.. psikologi tu.. :)

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap