Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Entri santai di hujung minggu. Relaks minda sambil menikmati keindahan alam semulajadi yang kebiruan dan kehijauan... Anugerah Allah SWT tanda kebesarannya untuk kita nikmati bersama sambil bersyukur...

Kebiruan Dan Kehijauan Alam

Nikmati keindahan dan kedamaian alam semulajadi. 
Rasakan juga kesegaran dan tenangkan fikiran.
Sambil mata memandang... lafazkan jua dihati...

Kebiruan Dan Kehijauan Alam
Subhanallah

Kebiruan Dan Kehijauan Alam
Alhamdulillah

Kebiruan Dan Kehijauan Alam
Wa Laailahailallah

Kebiruan Dan Kehijauan Alam
Allahuakbar

Kebiruan Dan Kehijauan Alam
Laa haulawala quwwata illabillah

Kebiruan Dan Kehijauan Alam
Subhanallah

Kebiruan Dan Kehijauan Alam
Alhamdulillah

Kebiruan Dan Kehijauan Alam
Wa Laailahailallah

Kebiruan Dan Kehijauan Alam
Allahuakbar

Kebiruan Dan Kehijauan Alam
Laa haulawala quwwata illabillah

Kebiruan Dan Kehijauan Alam

Sesungguhnya tiada yang lebih berkuasa dari mu...Ya Allah.
Maha Pencipta yang mencipta sekalian makhluk dan alam yang indah ini.

Kebiruan Dan Kehijauan Alam

Semoga anda beroleh ketenangan dan kedamaian di hujung minggu.
Nikmat kehijauan dan kebiruan alam semulajadi menjadi tatapan pandangan mata
sambil berzikir untuk santapan hati.

Selamat menikmati hujung minggu yang indah dan bahagia dimana jua anda berada di samping insan-insan tersayang... :)  Cintailah alam semulajadi yang kebiruan dan kehijauan yang indah ini.
Terima kasih bersama Relaks Minda.


Author by Bin Muhammad

22 comments - "Kebiruan Dan Kehijauan Alam Semulajadi"

ieta delete icon 12:25 PG

As salam BM. Menyinggah di sini membuatkan hati sentiasa teringatkan Ilahi.
Pss... macamana BM letak button g+ diheader ya? Terima kasih sudi berkunjung ke blog naif saya :)

subhanallah.. cantiknya! tenang bila tgk gmbar2

Subhanallah.. selamat berhujung minggu BM.. :)

ANIM delete icon 9:20 PG

Rindunya nak p tempat2 hijau ...huhu

Assalamualaikum BM.
Subhanallah cantiknya alam ini.

Teena Tna delete icon 12:19 PTG

Subhanallah, kalau bangun tidur dapat lihat pemandangan ni, rasa sejuk mata memandang

subnaALLAH cantiknya

Khir Khalid delete icon 5:16 PTG

Subhanallah.. suka tengok permandangan laut dgn air yg jernih & pantai yg bersih.. sungguh semulajadi.. Slmt berhujung minggu BM.. :)

Raudzah Z delete icon 6:18 PTG

Salam hujung minggu BM..

Vee delete icon 8:58 PTG

memandang laut beroleh pahala ... mudah kan nak dapat pahala !

Alyn Roslan delete icon 10:06 PTG

Subhanllah...indah sungguh...

cantiknya pemandangan....sejuk rasahati jiwa pun berterapi tenang

bila warna hijau dan warna biru bersatu.. subhanallah mmg cukup2 indah kan !

Pha Is delete icon 9:06 PTG

Allahu akbar..

hainom OKje delete icon 9:10 PTG

Baru lepas tengok laut BM.....mmg sangat tenang .....rasa nak sambung kat PD pulak....tp kat PD tu kena bawak khemah le ...hehe...

Selamat berhujung minggu BM. Satu panorama alam yang sangat indah.

instapfx delete icon 6:13 PG

Fuh!! semua hijau...

Pemandangan yang sangat cantik niBM. Saya baru balik dari Tips of Borneo dan tengok depan mata sendiri kecantikan alam yang Tuhan ciptakan...Subhanallah

baby comel delete icon 10:05 PG

Cantiknya langit, lautan membiru.. subhanallah..

subhanallah.. cantiknya.. :D

sejuk mata memandang...

Mieza Jhaa K delete icon 12:21 PTG

Kalau kat Dungun, sy suka lepak2 tepi pantai sambil menikmati keindahan..tp xboleh lama2..ombak besar skrg ni..takut.

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap