Assalamualaikum dan salam sejahtera... Sebagai hadiah istimewa buat anda semua, nikmatilah mutiara kata istimewa bersama keindahan alam buat tatapan dan renungan bersama. Terima kasih diatas sokongan dan kunjungan anda semua terhadap Blog Relaks Minda terutama diatas pencapaian bermakna INI

Hadiah Dari Ku Buat Mu...
Hadiah Ku Buat Mu

Didoakan juga semoga anda semua sihat sejahtera dan sentiasa dirahmati serta diberkati. Semoga jalinan ukhwah dan persahabatan antara kita akan terus terjalin erat dan berkekalan. Ampun dan maaf juga andai ada sebarang kesilapan dan kekhilafan yang mengguris hati.

Nikmatilah sajian santai dan ringkas ini, semoga ianya dapat memberi sedikit ilmu dan renungan bersama dalam menempuh hidup yang penuh dengan dugaan dan cabaran ini. 

Hadiah dari ku buat mu...


Hadiah Dari Ku Buat Mu...
Mutiara kata 1

Hadiah Dari Ku Buat Mu...
Mutiara kata 2

Hadiah Dari Ku Buat Mu...
Mutiara kata 3

Hadiah Dari Ku Buat Mu...
Mutiara kata 4

Hadiah Dari Ku Buat Mu...
Mutiara kata 5

Hadiah Dari Ku Buat Mu...
Mutiara kata 6

Hadiah Dari Ku Buat Mu...
Mutiara kata 7

Hadiah Dari Ku Buat Mu...
Mutiara kata 8

Anda boleh share dan copy & paste setiap mutiara kata ini. Kongsikanlah dimana-mana sahaja yang anda mahukan asalkan ianya berniat untk kebaikan bersama. 

Terima kasih bersama Relaks Minda. Salam Manis :)


Author by Bin Muhammad

33 comments - "Hadiah Dari Ku Buat Mu..."

salam BM..
akak datang menikmati 'hadiah' yg diberi...lukisan alam yg sangat mendamaikan...itu hadiah utk merehatkan mata..

Thanks BM...untuk saya ye..heheh...Semoga terus success..

Nurul delete icon 12:04 PTG

Terima kasih, BM... Nrl selalu dtg sini untuk relaks minda... Memang relaks minda... ^__^

kata2 yang sungguh indah dan bermakna...semoga terus berjaya... ^_^

assalam BM,
kata2 yang indah dan memotivasikan...

QZ92 delete icon 12:37 PTG

quote2 yang indah.
memang sesuai dengan nama blog relaksminda

Kakzakie delete icon 1:07 PTG

Penghargaan yang sangat bermakna sebab kakak dapat menikmati kata-kata mutiara yg penuh pengisian. Terima kasih kembali dari kakak BM..

Raudzah Z delete icon 1:31 PTG

Banyaknya hadiah..Thanks BM!!!

yana yani delete icon 1:46 PTG

saya buat wallpaper, suka sangat especially
yang mutiara kata 6

boleh bagi semangat =)

kakiblog delete icon 2:13 PTG

sama-sama kepada bro BM..semoga hadiah ini memberi manfaat kepada mereka yang memerlukannya nanti..

Terima kasih atas nasihat yang diberikan. Gambar-gambar yang cun macam ni, memang sesuai sangat dibuat sebagai wallpaper desktop.

tq semua cantik2 Bermotivasi & menenangkan !

hainom OKje delete icon 3:36 PTG

Sahabat......untuk selamanya....
Kau dan aku sahabat.... tetiba ternyanyi hehe.....
TQ sahabat.....untung dapat sahabat yg saling mengingati....

Terima kasih atas hadiah ini BM.Sangat indah dan bermakna sekali.

Sangat2 memberi motivasi...!
Alang2 dah BM suh ambik tu kan..sy copy 1 ya.. tq...

Salam BM, terima kasih di atas kata2 di atas..bagus sangat...

Singgah ke mari bersama mutiara kata...lama tak singgah ke mari. Terbaik sangat!

Tq semoga terus berjaya.

Assalamualaikum dan slmt petang..sambil menikmati popia indah sekali bercicahkan sos mutiara indah nie...thanks BM

acik idah delete icon 5:35 PTG

Terima kasih kembali BM... :)

Tahniah, BM atas pencapaian ini. Semoga lebih berjaya pada masa akan datang.

Nao Mei delete icon 7:00 PTG

Alhamdulillah uncle....rezeki uncle tu...
cik akak nak balas dengan ayat bunga-bunga jap...hihi...

Aku datang bergelar pembaca....
Dalam membaca ilmu ku dapat.....
Hendak ku selami ini mu uncle.....
makin ku selami....makin aku berada di awangan....
Lantas aku mengambil langkah yang nyata......
Entri uncle memang memberi kesedaran dalam diri ini...

Yumida Huda delete icon 7:08 PTG

terima kasih BM
kata2 yg sgt memberi motivasi buat diri ini

Assalammualaikum...BM,

terima kasih BM perkongsian mutiara kata yang mengingatkan kekawan yg kekadang terlupa..nice terima kasih bebanyak.

mselim3

Liza Yati delete icon 11:16 PTG

Terima kasih bM. Di saat hati galau, rasa tenang membaca mutiara kata di atas. Saya tetap percaya dgn kata-kata itu..pandangan diri kita sendiri lebih penting utk mengembalikan kembali kekuatan dalaman.

penuh dengan semangat ni...thanks ya.

Ada yang menyentuh hatiku..

Khir Khalid delete icon 2:27 PTG

Alhamdulillah.. semoga ukhwah yg terjalin berkekalan & membantu ke arah kebaikan.. semoga BM terus berjaya.. aamiin.. :)

Wah.. cantiknya!!

sangat menyentuh hati, terima kasih BM, pembakar semangat mama ni... semoga kata-kata ini meresap ke jiwa mama ..

terima kasih kerana mempunyai minat yang sama tentang alam sekitar dan selalu berkongsi perkara yang bermanfaat

gembira rasanya hati menerima hadiah kata-kata yang bermakna itu BM.. terima kasih.. :D

ANIM delete icon 5:02 PTG

kak peminat mutiara kata. walaupun hanya beberapa potongan ayat, boleh menjadi inspirasi dan nasihat buat diri sendiri

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap