Wordless Wednessday #64

Top Commenter & Referral 


 Top 20 Commenter (1 ~ 18 March 2014)

Commenter And Referral - Anda Di Hargai!


Top 45 Referral (1 ~ 18 March 2014)
Commenter And Referral - Anda Di Hargai!
Commenter And Referral - Anda Di Hargai!
Commenter And Referral - Anda Di Hargai!

Terima Kasih! Anda semua amat dihargai!


Commenter And Referral - Anda Di Hargai!

Kalau anda masih berminat... 
Peluang dan masa masih terbuka. 
(senarai terakhir akan di screen print pada 2:30pm, 21 Mac 2014)

p/s: Jika nama blogger yang sama ada di kedua-dua senarai, hanya dikira sebagai satu. Jika tidak cukup 25 blog, senarai berikutnya dari top commenter atau referral akan dipilih untuk mencukupi bilangan 25 blog di Bloglist Sahabat untuk jangkamasa paling minimum 2 bulan.
Author by Bin Muhammad

42 comments - "Commenter And Referral - Anda Di Hargai!"

Khir Khalid delete icon 12:23 PG

Alhamdulillah.. ada juga nama saya di situ ye.. Semoga BM terus sukses.. Salam Rabu, semoga ceria selalu.. :)

Wah TAHNIAH semua ...
Rajin2 lerr komen pasnie hehehe ..

wah hebatnya mereka... BM, saya baru habis exam. blog BM terpahat dalam blog khusus untuk bloglist saya. Saya ingat nak buat macam BM jugala. Blog saya ramai silent reader dan spy... huhu...

Wafi Remli delete icon 1:11 PG

Tak sangka saya pun ada dalam top referral, walaupun kat bawah cket...sememangnya blog ini ada dalam bloglist saya: )

ternyata sukar juga untuk berada dalam list tersebut..

Sehingga jumpa lagi dan salam ukhuwah dari PORTAL ILMU

Abe Kie delete icon 5:55 PG

sy plak masukkan semua follower ke dlm bloglist. jika mrka x update melebihi 3 minggu maka sy akan keluarkan blog mrka. Pas sape2 yg nak exchange links pun boleh biarpun x jadi follower. follower sy x ramai jd boleh masukkan semuanya ke dlm bloglist. tp kalau dah beribu2 mcm mia liana tu terpaksa la pilih2 kan?

terimakasih BM..nama akak tersenarai dalam dua2 kategori...

usaha yang bagus BM, Tak dapatlah blog den masuk bloglist BM mcm ni..huhu...

Abe Kie jangan risau...Walaupun tidak dapat tersenarai dalam Bloglist Sahabat, tetapi semua sahabat2 blogger yg rajin bertandang ke Relaks Minda...Blog anda tetap berada di MY BLOGLIST. Saya juga spt Abe Kie... membuka peluang kepada semua blogger untuk mendapatkan baclink melalui Link Exchange.

Cuma kelebihan Bloglist Sahabat, mereka akan terpampang di muka depan page ini maka memudahkan dan membuka peluang besar untuk blog anda menerima trafik dan mereka juga tetap berada di MY BLOGLIST (2 kali backlink)

Lupa pula... MY BLOGLIST & Link Exchange berada di Page Tap (dibawah header)

Assalammualaikum...BM,

Nama mselim3 ada tersenarai dalam komentor dan referral... hehehe tak sangka pulak.. xper .. demi persahabatan... sentiasa sokong BM. Moga BM terus sukses selalu k..

mselim3

Tahniah semua. Saya tetap memberi sokongan. Moga persahabatan kita mesra & berkekalan.

Nao Mei delete icon 8:33 PG

cik akak ada juga...tapi masih ada rezeki kah cik akak untuk kekal sebagai yang setia...hahaha
wah dimana silap ku uncle..hahaha...lama tak singgah..bukan bermakna ku lupa uncle...
lama tak komen bukan bermakna aku sombong...
tapi aku ingin memberi ruang untuk uncle mencari misteri kehilangan cik akak..hahaha
jangan spekulasi MH370 yang menjadi igauan ok uncle..hahaha

Tahniah BM, hebat lah... mama keciciran tapi takpe, mama akan sentiasa support BM!! hoyeh hoyeh..

ain diyana delete icon 8:57 PG

jarang BW sini.. insyaAllah akan selalu singgah sini... :)

hebat, ramai pengunjung

Tahniah BM...Moga makin ramai lagi pengomen tegar.

Terselit namaku di situ. Tahniah buat pengomen tegar,,,hehehe...

terima kasih BM.. semoga BM terus success.. :D

Assalamualaikum BM, wahh bestnya. terselit gak nama sheila kat situ. tak sangka tau. hihiiii selamat pagi, singgah sambil menabung sini ~~~

Wah, terkejut saya, antara senarai refferal tertinggi blogpsot merupakan blog Tetamu Istimewa.

Pasti persaingannya sengit ni.

Hebatnya. Tahniah kepada yang ohsem tuh. Blog ini mmg layak untuk dikenali dan dihargai peminat. Keep it up bro BM.

Blogwalking.....tahniah semua.

klik tabung iklan anda..

klik tabung iklan anda..

RDZ Z delete icon 2:05 PTG

Terima kasih BM...Keep up the good work..

RDZ Z delete icon 2:07 PTG

Nway List top reference tu dari google analytic ke? apasal kita punya cam lain? he..he..

Yes dari Google Analytics - Acquisition - All Traffic (lebih detail semua trafik yg masuk)
Kalau ambil dr data All referrals pun buleh. Sama jer datanya...

BUNDA delete icon 2:33 PTG

Semoga bertambah rezki BM lepas ni...

Tahniah BM dan top komentar untuk blog nie..

Kakzakie delete icon 3:38 PTG

Seandainya tergugur dari senarai sesekali jenguk kakak tau jgn lupa hihi...
Kakak kalau terjumpa N3 BM di list dashboard atau BM dtg ke rumah kakak insya-allah akan singgah ke sini juga..

lama sungguh akak cuti blogging...

KA dah sipi2 sangat tu, xpelah, kalau x tersenarai pun, KA akan tetap singgah2 jenguk sini membaca.. In Shaa Allah, tq BM

Namaku ada tersenarai dalam pengomen tegar..hehehe..

acik idah delete icon 5:41 PTG

Tahniah kepada semua yang tersenarai yerr.. tak luper tuan punya belog juga..! :D

hainom OKje delete icon 9:58 PTG

Nasib blog Zirafah tersenarai....hehe....

Smartan Dad delete icon 10:33 PTG

Congratulations to all bloggers in the list!

Pha Is delete icon 4:56 PG

tak ada dalam senarai referral. mungkin sbb kebanyakan saya datang melawat sini melalui komen, so, referral dari profile google+.. hehehe

Linda delete icon 12:05 PTG

Tahniah BM!

Kathy R'bain delete icon 11:21 PTG

hmm...moga diri ku tersenarai..hehehe..

yana yani delete icon 5:06 PTG

saya pun tak ada dalam senarai...hehe
apapun all the best ye BM
suka berkunjung ke sini
cuma beberapa hari ni agak sibuk, ni tengah catch up yang mana tertinggal =)

andi delete icon 10:00 PTG

makasih ya gan untuk infonya

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap