Assalamualaikum dan salam sejahtera. Semoga semua sahabat dan tetamu Relaks Minda dalam keadaan sihat, dipermudahkan segala urusan dan diberkati Allah SWT. Seperti yang telah dijanjikan, sempena hari Jumaat yang mulia ini, berikut diumumkan secara rasmi Blog yang terpilih untuk berada didalam senarai terbaru Bloglist Sahabat. Blog anda akan tersemat disini untuk jangkamasa paling minimum, 2 bulan. Keputusan adalah muktamat.


Sebanyak 16 Blog dipilih dari Top Commenter
1~21 Mac 2014 (sehingga jam 2:30pm)

Sebanyak 4 Blog dipilih dari Top Referral 
1~21 Mac 2014 (sehingga jam 2:30pm)

5 Blog Pilihan Admin :
1. http://zakiepurvit.blogspot.com
2. http://www.hasrulhassan.com
3. http://sharingiscaring-fiza.blogspot.com
4. http://bicaraneem.blogspot.com
5. http://jukdin.blogspot.com

Lengkaplah sudah 25 Blog yang tersenarai di Bloglist Sahabat. Andai anda bermurah hati, senaraikanlah juga Blog relakssminda.blogspot.com didalam bloglist anda. Blog anda akan dimasukkan secara berperingkat, InsyaAllah akan dilengkapkan secepat mungkin.

Kepada mereka yang tidak terpilih berada di Bloglist Sahabat, anda tetap dihargai. Anda tetap tersenarai di MY BLOGLIST (Di Page Tab bawah Header). Andai Blog anda tiada dalam senarai tersebut... sila maklumkan. Maaf... andai tidak dapat memenuhi segala impian anda. InsyaAllah, senarai ini akan dikemaskini semula dengan cara pemilihan yang belum ditentukan lagi dan mungkin peluang anda pula berada di Bloglist Sahabat. 

Sokongan dan kunjungan para sahabat dan tetamu Relaks Minda, amat-amat dihargai. Semoga ikatan ukhwah terus berpanjangan dan terima kasih kerana sudi bersama Relaks Minda.

p/s: Selamat berhujung minggu... :)
Author by Bin Muhammad

24 comments - "Senarai Terbaru Bloglist Sahabat "

Rajin betul BM buat...kalau SA memang la x reti..hehehehe...apapun..tahniah BM

tumpang tnyer..macam mana nk lajukan traffic blog ye..???
*terima kasih =)

Nao Mei delete icon 4:54 PTG

Cik akak ke 2 uncle.
MaCam tak percaya je
Macam percaya je hihi
Makseh uncle .

tahniah.. tetap menyokong.. :D

Khir Khalid delete icon 5:12 PTG

Alhamdulillah.. saya pun ada kat titeww hehee.. T kasih BM.. :)

Saya dah masuk dalam senarai bloglist , blh masuk senarai bloglist ii tak? hehe..( memang gila trafik ni..)
tumbs up...:)

yana yani delete icon 5:20 PTG

hehe...tak mengapa
all the best ye BM dan semua yang tersenarai =)

Tahniah yang berjaya..alhamdulillah..terima kasih BM..

RDZ Z delete icon 6:37 PTG

Thanks BM..& Tahniah to the rest...

ANIM delete icon 6:56 PTG

terharu bila dihargai...terima kasih BM

terimakasih...:)
BM jugak tersenarai kt blog akak sbg pengomen ke 5 paling banyak..

Jie Susanos delete icon 7:14 PTG

tahniah mereka yg terpilih..

tahniah untuk semuanya... mama tetap support BM

alhamdulilah masih lagi ada di bloglist BM

P/s : BM iklan kat tepi tu tak sedap mata nak memandang main cut cut.. Tak bagus :(

tahniah semua..:P

Bin Muhammad delete icon 10:09 PTG

Maaf Acik...saya xtau la pulak, sebab advertiser dah promise utk filter ads sedemikian, rupanya masih ada. Terima kasih inform. Temporary saya disable sehingga masalah di atasi. Maafkan saya sekali lagi.

alhamdulillah..terima kasih BM.. tahniah kepada semua. :D

Zawiah delete icon 10:32 PTG

tahniah kpd yg terpilih ...

Bahrain delete icon 11:31 PTG

Tahniah kepada mereka yang terpilih :)

Assalamualaikum. taniah buat yang terpilih.. bestnya ~~~

tahniah semua...kathy dah lama bloglistkan BM kat blog khas bloglist kathy...

Assalammualaikum...BM,

terima kasih BM.. alhamdulilah terpilih..

mselim3

masuk dalam senarai bloglist sahabat relaksminda memang menjadi impian. tetapi aye memahami blog aye tidak memenuhi syarat... jadi berpuashati masuk dalam senarai bloglist 'atas' tu cukup memberi penghormatan. Terima kasih.

Fiza Rahman delete icon 11:10 PG

Tahniah buat mereka semua. Thanks BM sbb tak sangka blog saya terpilih juga ☺☺

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap