Silent Saturday #2


Copies from Blog Relaks Minda

Copies from Blog Relaks Minda
Kandungan Blog Relaks Minda yang di 'copy' dalam tempoh 10 Mac ~ 8 April 2014

Copies from Blog Relaks Minda
Top 15 Atikel yang kandungannya paling banyak di 'copy'

Siapa pun anda, semoga apa sahaja yang di 'copy' dari Blog Relaks Minda ini dapat memberi bermanfaat dan digunakan untuk tujuan yang baik. Terima kasih juga kepada mereka yang sudi memberi backlink.


p/s: Salam dihujung minggu...maaf, kurang dapat blogwalking. hujung minggu yang sedikit busy.. 
Author by Bin Muhammad

49 comments - "Copy URL, Text and Image..."

PakMail delete icon 11:48 PTG

Saya suka nak tahu maklumat mengenai blog saya seperti ini lain-lain perkara berkaitan tetapi tidak pandai nak akses...

Pha Is delete icon 11:52 PTG

waa.. boleh tahan banyak jugak bnda yg di-copy.. x pe, kalau guna untuk bnda baik, kita pun dapat saham jugak. heheh

Selamat berhujung minggu.

mrhanafi delete icon 1:26 PG

niatkan untuk dapat pahala bro..

Wafi Remli delete icon 3:02 PG

Boleh gak ek check benda ni

alhamdulillah...perkongsian info yg baik,menarik minat org lain utk berkongsi sama...teruskan usaha BM..

Eh boleh tahu yer pasal copy2 nie. Hehe :)

InsyaAllah semoga ramai yang dapat berkongsi info yang menarik ini...

Artikel yang bermutu pasti menjadi "rebutan" dan "carian" pengunjung.

Yumida Huda delete icon 10:50 PG

kat url mana nak refer benda ni BM?
baru tahu blh detect berapa jumlah entry/gambar kita di copy. menarik!

RDZ Z delete icon 11:31 PG

Alhamdulillah. banyak saham untuk BM tu. Nway tahniah BM coz AR dah bawah 500 di Malaysia. I am happy for you!!!

Bahrain delete icon 12:06 PTG

Banyak juga yang dicopy tu...kalau diberikan kredit ok juga tu.

Khir Khalid delete icon 12:23 PTG

Semoga ia dpt memanjangkan pahala kebaikan dgn membantu yg lain2.. Alhamdulillah BM selagi tiada yg memperlekehkan utk kepentingan peribadi yg boleh memburukkan kita pulak. In shaa Allah.. semuanya yg baik2 shj tu... Tahniah!.. :)

Khir Khalid delete icon 12:26 PTG

Bab entri ttg catuan air tu.. saya tak copy tp bnyk kali juga tengok.. takut konfius waktu takde air. Niaya je klu tak bersedia hahaa..
3x digi sbg penghargaan... salam ceria selalu.. :D

paridah delete icon 4:01 PTG

selamat berhujung minggu...rasanya pernah sekali copy sedikit drpd blog ni...terima kasih...tp xlupa kredit kpd tuanpunya blog.

Fizi Zaidi delete icon 5:29 PTG

banyak tu bro...selamat berhujung minggu..selesaikan dgn berhemah ye.. :)

Pha Is delete icon 5:45 PTG

singgah menabung sini.

Ada banyak tutorial mudah yang diterbitkan...perlu sedikit kerajinan utk mencari dan belajar.

Betul tu Pha Is... Sekadar melihat kandungan apa yang di copy utk rujukan sendiri.
Terima kasih, :)

Selamat berhujung minggu juge... :)

Ikhlas memberi...
Data sekadar rujukan utk melihat apakah yang sering di copy maka kita tahu atrikel yang bagaimana dapat menarik pembaca.

Ya...memang boleh ;)

Terima kasih MKL

Terima kasih Akak kerana sentiasa support... :)

Boleh saja...cuma xboleh jejak siapa yang copy jer...

Alhamdulillah... harap2 begitulah hendaknya. Terima kasih bunda :)

Seboleh2nya saya cuba mengelak dari menerbitkan artikel yang tidak mendatangkan faedah, walaupun ia mampu menjana trafik yg tinggi.
Terima kasih cikgu... :)

Ianya percuma...perlu register dan masukkan code dalam template.
Kalau berminat register di sini : http://id.tynt.com/

Hendaknya saham yang baiklah...
Ye lah! Tercapai dah nak bawah 500 MY. Thanks RZ...Pencapaian Blog Santai lah yg menjadi sumber inspirasi!

Terpulanglah...kalau bagi kredit, syukur Alhamdulillah dan terima kasih... Jika tidak pun, halal aje...asalkan utk perkara yg baik :)

Bin Muhammad delete icon 10:05 PTG

Saudara Khir,
Anda sudah ada pengalaman bagaimana rasanya sesebuah karya/entri dicopy paste. Perkongsian anda bersifat profesional dan melibatkan kerjaya, jika dicopy tanpa kebenaran dan tidak diberi kredit pasti amat mengecewakan.
Dulu saya pun rasa begitu tapi kandungan blog saya tidak seperti anda. Ianya lebih kepada perkongsian santai, ilmu, pedoman, panduan dan pengalaman maka ianya lebih bermakna jika dikongsi kepada ramai orang. Copy & paste adalah satu cara ianya disebarkan walaupun tanpa dikreditkan...saya tetap gembira :) Inilah sahaja jariah yg dapat saya tinggalkan dan berterusan.

Aku Penghibur delete icon 10:06 PTG

banyak tu ^_^ blog hebat pasti orang datang

Bin Muhammad delete icon 10:07 PTG

Kak Paridah... Saya amat berterima kasih krn sudi meng'copy' dan memanjangkannya... Semoga ianya dapat memberi manfaat.

Bin Muhammad delete icon 10:08 PTG

Selamat berhujung minggu juga Fizi... InsyaAllah dan terima kasih ya!

Bin Muhammad delete icon 10:10 PTG

Masih tidak sehebat blog Acik yang terkenal dan berjaya!
Terima kasih krn terus menyokong saya.

Pha Is delete icon 10:30 PTG

sama-sama.. :)

Kathy R'bain delete icon 12:52 PTG

hebat..tak hairan la blog ini selalu di copy sebab pengisiannya yang cukup baik dan bermanfaat..tahniah buat BM dan blog Relakssminda..

Nao Mei delete icon 6:53 PTG

Ajari cik akak .
Nak tengok juga nie hahaha
Mana tau blog siput sedut cik akak ada orang copy haha

yangbaik delete icon 7:10 PTG

sebagai tanda minat kepada blog ini kan. Cuma satu saja selepas disalin... tak dimaklumkan.... pula. Boleh 'trace' ke siapa yang salin semua tu... ::

Mudah saje cik akak, ianya percuma...perlu register dan masukkan code dalam template.
Kalau berminat register di sini : http://id.tynt.com/

Terima kasih kathy...
Sekadar berkongsi ingatan diri dan memanjangkan apa yang telah dikongsi

Tak maklumkan pun tak apa...tiada apa yg boleh menghalangnya.
Setahu saya, buat masa ni xde lagi perisian percuma yg dapat 'trace' sumber yang copy.

Nurul delete icon 12:09 PTG

Banyak juga yang di'copy' dari blog ni... sesungguhnya semua yang di'copy' memang memberi manfaat buat semua... ^__^

yana yani delete icon 2:11 PTG

tuan empunya blog redha, tak mengapa =)

Alhamdulillah... semoga menambah saham akhirat.. in shaa Allah

ZazaMyMoon delete icon 7:18 PG

Blog Relax Minda sll menjadi bahan knowledge buat aku.. thx BM.

terima kasih kesediaannya

Fiza Rahman delete icon 11:47 PG

Banyak tu org copy. Sharing is caring kan. Klo dpt ilmu yg bagus. Memang wajar untuk dikongsi.

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap