Wordless Wednesday #72

Jom kita lihat... Apakah yang diintai tu? Macam sesuatu yang menarik jer! Macam pelik jer!
Tapi... hati-hati mengintai kerana anda juga sedang diintai!

intai atau skodeng

Alahai comelnyeee... intai apa tu?

intai atau skodengintai atau skodeng


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


intai atau skodeng

Sampai begitu sekali mengintai!
Apalah agaknya yang diintai?

V


V


V


V


V


V


V


V


V


Nak intai juga ke?
Amaran kepada yang lemah jantung!
Jangan scroll ke bawah!


V


V


V


V


V


V


V


V


intai atau skodeng

Ops! Macam terkejut je!
Masih nak teruskan?


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V


V

Eeee.... Besaunyee!!!

spesis katak terbesar di dunia

spesis katak terbesar di duniaspesis katak terbesar di dunia

Katak goliath (Conraua goliath) merupakan spesis katak terbesar di dunia. Paling besar pernah temui adalah sepanjang 33cm dan beratnya 3 kg. Ia kebanyakannya ditemui di Cameroon dan Equatorial Guinea di Afrika. Namun spesis katak ini semakin pupus akibat dari pembangunan dan pencerobohan manusia dihabitatnya disamping ditangkap untuk dijadikan binatang peliharaan ekslusif mahupun makanan esotik. - Wikipedia

Terima kasih bersama Relaks Minda... Cintai hidupan dan alam semuladi!


Kepada kaki skodeng boleh ke link berikut : Skodeng 18 tahun keatas
Ditulis oleh :
Artikel : Intai Apa Tu?

________________________________________________________________________________

18 comments - "Intai Apa Tu?"

emm best kan intai-mengintai ni…kena intai sekali dapat cik tak sambarono…fuhh berselerak meja kerja panjat gegirl.hahaha

Yg dok dlm rumah,mengintai2 kebebasan yg dinikmati kt luar..yg kt luar pulak mengintai kehidupan didalam.

besarnya katak...

blogwalking....

alololo..comelnya kucing dan baby yang mengintai tu

Fiza Rahman delete icon 10:14 PG

Comelnya kucing² nih. Beso betul katak tu.

Ija Rased delete icon 10:35 PG

intai akan kehidupan akan datang..
comel jek kucing tu

ANIM delete icon 10:59 PG

hihi...bila ternampak baby bersama kucing intai pintu..
teringat zaman 2 abdul kecil2...
bila depa ketuk pintu, bagi salam, mak pak masih tak buka pintu bilik..
ternampak kelibat kepala depa terintai2 bawah pintu..hahaha..
lucukan bila tengok gambar intai candid camera ni

suka kan... intai-intai nie.
dah lama buat kerja cam nie?
:D

Akif Imtiyaz delete icon 12:33 PTG

Salam BM..Akak singgah sini ..
hehehe di sini tak pernah jemu untuk menyinggah ..
Sentiasa ada yg buat hati tertarik ..
MENGINTAI katak besorrr upernyerr ..
Hohohoho kita takut katak ...Geli dan takut ..
Yang baby ngan kucing tu hahaha gelak besar tgk ..

hehehe yg atas mmg comel, yang bawah arghhhh... but both KA takut sgt lah BM

Wafi Remli delete icon 3:10 PTG

Dulu tengok gambar katak ni yang dalam hutan je, first time tengok orang pegang

yana yani delete icon 5:48 PTG

beso nyer katak tu, ngeri pula tengok

Kathy R'bain delete icon 10:03 PTG

amboi katak tu besar giler seyh...

Khir Khalid delete icon 3:00 PTG

Huh katak tu... dulu saya ada kenal sorang warga melayu siam. Dia ada cerita ttg makan katak tu.. buat tom yam huh...

katak gergasi..eee

Zawiah delete icon 4:46 PTG

itu katak klu cina jumpa ... heaven katanya . kelakar tgk baby tu join kucing mengintai ... hahahaa

Nurhana delete icon 11:26 PG

Ingatkan putera katak mana yang terlepas... Katak tu boleh guna buat filem putera katak baru sesuai.

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap