Assalamualaikum dan salam sejahtera...
Terima kasih diatas keprihatinan anda dalam melayari Blog Relaks Minda dalam sehari dua ini. Kini Blog Relaks Minda sudah berwajah baru. Umpama sebuah kelahiran baru... maka gambar baby ini menjadi header terbaru Relaks Minda.

Header Blog Relaks Minda

Masih belum siap sepenuhnya. Tinggal nak touch up sikit-sikit jer lagi, namun ianya sudah memenuhi citarasa saya buat masa ini. Jika anda semua sudi, berilah sedikit feedback atau pandangan tentang template terbaru Blog Relaks Minda ini. Mungkin ada yang saya terlepas pandang namun... ampun maaf terlebih dahulu dipinta sekiranya tidak dapat memenuhi citarasa tinggi anda semua.

Maaf juga kerana tidak kesempatan untuk singgah ke blog-blog sahabat. InsyaAllah...akan saya terjah sedikit demi sedikit bila ada kelapangan.

Terima kasih kerana terus menyokong dan bersama Relaks Minda... :)


Ditulis oleh :
________________________________________________________________________________

35 comments - "Wajah Baru Blog Relaks Minda"

wah.. menariknya, suci je ..

Nurul delete icon 5:06 PTG

Comey je letak gambar baby... background putih.... seperti baru lahir dan suci... ;)

yana yani delete icon 5:12 PTG

putih dan kelabu
okay aje pada saya
tapi header lebih suka sebelum ni punya =)

Yumida Huda delete icon 5:20 PTG

cantik! lebih kemas. lebih kekelabuan. sesekala tukar template pun bagus. kata org..cari aura baru. loading lebih laju. yg sebelum ni pun sm gak, laju. BM pasang geniee erk? nanti share pengalaman dgn bergeniee. hari tu diorg ada hantar email offer join geniee. yumida x faham sgt iklan ni bercorak mcm mana.

Nao Mei delete icon 5:24 PTG

Alhamdulillah siap gak blog uncle kan.

Kemas la design baru ni. Load time dia pun lebih cepat.

wah mmg terbaiklah BM. I like

cantik design blog ini.loading pun laju..

Zawiah delete icon 7:41 PTG

bagi saya , asalkan tuan empunya blog suka , itu dah ok . yg ptg loading laju .

terbaik..loading laju..kemas...cantik header,BM create sendiri yer?cute gambo baby tu..kathy suka..

cantik dan kemas..suka kotak komen macam nie..ajarin dong..

Cantik cantik ..tenang dan mendamaikan ..
Insyaalalh aka terus support BM...

Khir Khalid delete icon 9:55 PTG

Kemas BM.. utamakan blog dulu, bw boleh nnti2 sbb apa pun utk long term kan. Selamat mengemaskini dgn ceria & slmt maju jaya. Salam Jumaat.. :)

Sally Yatiey delete icon 10:12 PTG

Cantikkkkkk ;)

Macam suci je.... Warna pun lembut

RDZ Z delete icon 10:57 PTG

Tak pastilah header tu sesuai ke tidak BM..Sebab theme Blog ni masih "kitar semula" kan. ke dah tukar sekali dengan kelahiran baru ni..dah tak ada niche..he..he. Btw Loading ok..dah laju. Yang lain-lain tu banyak lagi kena improve rasanya..Tapi kita comment bila dah 100% done ya..

p/s: Jangan marah ya, kita komen byk coz suruh komen kan..he..he

Jie Susanos delete icon 11:11 PTG

jie pun kurang stuju dgn header tu..mgkin kena ubah kasi ada layer2 skit..hihi

ZazaMyMoon delete icon 11:19 PTG

aloh aloh aloh sucinya muka budak tu.. mcm muka Kak Jah.. hehehe
mcm ni nampak kemas dan tersusun.. senang mata kak jah yg rabun ni nak mengeja hehehe
apa2 pn all the best to Rileks Minda dan BM
i'll always support u ¤;-)

Tahniah BM dengan perubahan template baru ni. Saya sukakan saiz font template baru ni berbanding yang dulu.semoga Blog RelaksMinda akan terus berjaya..)

ZUKI DIN delete icon 11:56 PTG

sgtlah menakjubkan saya. header yg simple tp menarik. Keep it up!

Saya pun sayang juga kat header lama tu...tapi dah xsesuai dgn susunan dan warna template baru ni...

Tak tau nak ajar macam ne, dah siap setting dalam template ni...maaf ye.

Saya pun xpasti sesuai ke idak, temporary...guna dulu. List aje apa yg perlu...mungkin pendapat anda boleh beri idea untuk penambahbaikan. Thanks RZ...komen jer, xpe...lagi suke

Idea format header tu sebenarnya dapat inspirasi dari blog hasrulhassan.com (HH). Dah lama berkenan dengan header kecik dia tu... :)

Wafi Remli delete icon 12:40 PG

Waa dah bertukar rupa dah relaks minda skang ye... Selamat Maju Jaya!

Mmg sesuai dgn tajuk..rileks ja bila tgk muka baby..rasa tenang..warna pun putih suci..

paridah delete icon 10:45 PG

cantik n kemas..tp masih ada tambahan lagi ya...

Assalammualaikum... BM,

nice template.. kemas dan menarik...

mselim3

Pasti lepas ni akan muncul header baharu kan. Tahniah, BM. Berani buat perubahan.

Bahrain delete icon 9:25 PTG

Wah, putih suci dan murni tema kali ini.

Fiza Rahman delete icon 5:33 PTG

Wah...nampak kemas lah. Buat sendiri ker ni BM? Ker upah org?

Pha Is delete icon 7:27 PTG

dari hijau ke putih kelabu.boleh tahan.. tapi nk teruskan dengan entri alam sekitar ke? sbb yg tu lebih kepada "kehijauan" macam kaler yg lama.. hehehe

wow cantiknya..kemas..saya suka.paling best laju giler loading..menarik2

Best la rumah baru nie... lajuuu jerrr... cantik pun iyerr... kemass... akak sukerr laaa... :D

owh! comel jer gambar baby ni... tapi lagi comel letak gambar tuan blog sendiri...seperti yang ada sekarang...

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap