Assalamualaikum dan salam sejahtera.

Setiap yang bermula pasti akan berakhir. Yang lama juga akan bertukar baru. Setiap detik pasti akan ada sahaja perubahan yang berlaku, semoga setiap perubahan akan menjadi lebih baik dari sebelumnya, InsyaAllah...

Pengumuman!

Dengan ini saya maklumkan kepada semua sahabat dan tetamu Blog Relaks Minda bahawa relakssminda.blogspot.com akan bertukar template kepada template yang lebih simple dan mesra pembaca. 

Saya juga memohon maaf jika dalam tempoh menukar template ini, akan berlaku sedikit gangguan loading atau beberapa link yang tidak berfungsi sepenuhnya kerana saya melakukannya sendiri secara manual dengan kaedah cuba jaya. Ada pelbagai coding yang terpaksa di ubah mahupun di install semula dan ianya memerlukan sedikit masa.


Blog Hijau Ini  Akan Berakhir Di Sini..
Template blog hijau... kini telah menjadi sejarah


Diharapkan sahabat dan tetamu Relaks Minda akan dapat menerima perubahan ini.

Terima Kasih dan teruskan bersama Relaks Minda :)


p/s: Maaf kerana tidak dapat bw anda...entri pun xsempat nak buat. Pening mengedit template ni :( 
Author by Bin Muhammad

37 comments - "Blog Hijau Ini Akan Berakhir Di Sini..."

yana yani delete icon 1:49 PTG

looking forward for the changes! =)

terkejut kathy....apapun perubahannya,relakssminda tetap dengan pengisian bermanfaatnya..

Penambahbaikan demi keselesaan masa hadapan :-)

terkejut iolss tau BM... uhukss Ash pun terkejut... ok tak apa, Farah support demi penambahbaikan...

Tak sabar nak tunggu kemunculan baharunya nanti.

ZazaMyMoon delete icon 2:15 PTG

sejok mata kak jah memandang..
hijau mesra alam gittue.. :)

Kakzakie delete icon 2:24 PTG

Allah... kakak ingatkan BM dah nak retire tadi. Rupanya nak renovate rumah ye. Kakak tunggu hijau bertukar apalah pulak lepas ini:)

tak sabar tak sabar. e]hem ehem. tajuk buat suspense je. eehehehe

Nurul delete icon 2:44 PTG

Tunggu kemunculannya nanti... Ingat apa yang akan berakhir... ;)

Nao Mei delete icon 2:52 PTG

lepas nak letak warna apa uncle :)

Urkk... nak pitam rasanye! ingatkan nk tutup blog! adesss...adesss..
Ape2 perubahan la BM, demi kebaikan Nurul support aje.. jangan ditutup sudah la.. huhu

Ok takper kita sokong jika ianyerr untuk keselesaan bersama ..Mula2 baca tajuk ingatkan nak tutup blog teruss huhuhu ..............

Tajuk memang suspense..rupanya tukar warna rumah..

Boleh je tukar, asal ada pengertian...

Fiza Rahman delete icon 5:38 PTG

Tanjuk tu buat orang tanjat jer tau. Haishhhh...ni yg rasa nak tukar rumah baru gak ni.

Yumida Huda delete icon 6:26 PTG

excited nk tgk template baru. yumida x reti bab2 tuka template. pakai yg lama je. tajuk kemain gempak, suspens i tau.

Inilah yang dikatakan transformasi.

wahh nk tukar template.. mesti lebih cantik

RDZ Z delete icon 9:38 PTG

Ingatkan nak tukar domain..Nway Good luck BM...I wish to do so, tapi lappy kita ada problem..so plan nak guna template kena simpan dulu sampai dapat new lappy..

p/s: Cari yang simple. Your previous template tu quite heavy..

Wafa Cw delete icon 9:51 PTG

Terkejut baca tajuk entri... baru masuk blogroll tetiba nak berhenti... tapi rupanya bersalin kulit..huhuhuh... tahniah, yang baru ni pon nampak kemas... harapnya semua berjalan dengan lancar... :D

Khir Khalid delete icon 12:07 PG

Suspen saya dgn tajuk tu huhu... alhamdulillah.. semoga lebih bertambah mutu & terus berjaya... aamiin.. :)

wow!..lebih cantik tuan!..tahniah kerana mengalami perubahan yang menarik

Kak Tie delete icon 6:51 PG

ok la ni...blog pun dah tukar baju baru....loading pun cepat

good luck BM.. :D

Moga blog BM terus maju jaya :))

paridah delete icon 2:12 PTG

berwajah baru yg lbh ceria ya...

Pha Is delete icon 2:13 PTG

selamat menukar template... igtkan nk "pencen" terus tadi.. hehehe

Jie Susanos delete icon 5:04 PTG

perghh..nmpk makin cool..

semoga pengakhiran ini membawa kepada sesuatu yang baru dan lebih menarik lagi...

sempat juga buat kerja2 ni yer BM... bagus !

Zawiah delete icon 7:48 PTG

bila bermain koding secara manual mmg lambat tapi kita dapat tambah ilmu . saya punya page pun blm letak link lagi .

Wafi Remli delete icon 12:41 PG

Memang penat betul nak tukar template nh...

Letih dan memerlukan masa nak edit html,kan..

Assalammualaikum...BM,

blog hijau ini membawa seribu kenangan terindah ..

mselim3

Assalammualaikum... BM,

moga template nie membawa perubahan yang lebih baik... good luck friend.

mselim3

Bahrain delete icon 9:26 PTG

Tiada lagi kehijaun bila bertandang ke sini nanti. :)

Yer kini dah bertukar pun...bunda yang terlambat...

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap