Lawatan Ke Floria
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Sekarang ini sedang hangat berlangsung selama seminggu iaitu Festival Bunga Dan Taman, Floria Putrajaya 2014.

Oleh kerana tarikh penganjuran bermula di hujung minggu terakhir cuti sekolah, maka ramai jugalah yang tidak berpeluang untuk meluangkan masa pergi melawat ke festival tersebut.

Namun begitu anda janganlah terlalu kecewa kerana lawatan seketika disini, anda akan dihidangkan dengan santapan mata di Floria Relaks Minda.

Ianya tidaklah sehebat Floria Putrajaya 2014 yang mempunyai pelbagai taman tema tetapi disini hanya dua tema buat hidangan anda iaitu 'Taman Basikal Kitar Semula' dan 'Bunga-Bunga Unik'. 

Semoga ianya dapat mengubat sedikit kekecewaaan anda. Nikmatilah  keindahan bunga-bunga di Floria Relaks Minda...

Taman Basikal Kitar Semula

Taman Basikal Kitar Semula - Floria Relaks Minda

Taman Basikal Kitar Semula - Floria Relaks Minda

Taman Basikal Kitar Semula - Floria Relaks Minda

Taman Basikal Kitar Semula - Floria Relaks Minda

Taman Basikal Kitar Semula - Floria Relaks Minda

Taman Basikal Kitar Semula - Floria Relaks Minda

Bunga-Bunga Unik

Bunga-bunga unik - Floria Relaks MindaBunga-bunga unik - Floria Relaks Minda


Bunga-bunga unik - Floria Relaks MindaBunga-bunga unik - Floria Relaks Minda


Bunga-bunga unik - Floria Relaks Minda


Bunga-bunga unik - Floria Relaks MindaBunga-bunga unik - Floria Relaks Minda

Semoga persinggahan dan lawatan seketika anda di Floria Relaks Minda dapat merubat sedikit kekecewaan kerana tidak dapat berkunjung ke Floria Putrajaya 2014. InsyaAllah...tahun hadapan akan ada lagi Floria Putrajaya 2015 maka lakukanlah perancangan dan persiapan awal.

Terima kasih bersama Relaks Minda. Santapan mata buat merubat kecewa...


p/s: Saksikan lawatan sebenar saya menikmati keindahan Floria Putrajaya 2014 di link beririkut :
- Festival Bunga Dan Taman Floria Putrajaya
- Suatu Petang di Floria Putrajaya 2014

Ditulis oleh :
________________________________________________________________________________

22 comments - "Lawatan Seketika Di Floria Relaks Minda"

Wah cantik betul bunga-bungaan tu... Tenang je rasa :)

Ija Rased delete icon 9:18 PG

bila pandang aje bunga..hatiku pasti tenang. :)

Rozita delete icon 9:31 PG

cantik!

cantik nyer!

sangat cantik flora di rileks minda nie...tenang rasa jiwa...

Kreatif dan sangat cantik. Kalau dapat buat di rumah kan seronok.

Floria tu betul-betul kat bawah opis saya ni, tapi belum dapat menyinggah..hehe

Cantik..

Yeaaayyyy! X dpt pgi sana pun...duk kat blog BM ni pun da cantik2....hehe....
Ada je idea ye...:)

cantik-cantik

Kakzakie delete icon 11:20 PG

Basikal yg digunakan pun bukan sebarang basikal.
Kalau kakak dpt pun kakak suka.
Bunga pulak memang macam tak pernah ada di M'sia
Terapi mata kalau kakak tengok bunga cantik macam ini BM. Kakak suka:)

Basikal jadi pasu bunga tu dah macam kereta berhias waktu perarakan Hari Kebangsaan je pulak kan. Hehe

Assalammualaikum... BM,

wahh.. best nyer basikal bunga tu... unik bebenar. Kecantikan sebenar.

mselim3

akak suka gambar basikal lama yg atas tu...sbb dulu ayah ada basikal mcm tu..berat bkn main..

paridah delete icon 3:59 PTG

wah cantik sungguh bunga2 di floria relaks mina ini terpesona memandangnya...

ANIM delete icon 8:22 PTG

cantiknya bunga2 yang berwarna warni...
masha Allah, tak pernah nampak dimana2 sebelum ini

Subhanallah sangat cantik.. Awesome

wahh.. suka sangat dengan bunga2 di Floria Relax Minda.. :D bunga merah bentuk Luv tu unik sangat

Pha Is delete icon 6:18 PTG

bila melawat blog BM, x kan keciwa dengan gabar2 yg menenangkan jiwa.. :)

Khir Khalid delete icon 1:09 PTG

Halus jiwa org yg membuatnya... kreatif.

indah dan berseri floria relakss minda..

Fiza Rahman delete icon 3:19 PTG

Cantiknya.

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap