بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Wordless Wednesday #86
Assalamualaikum dan salam sejahtera. Terima kasih di atas kunjungan anda ke Blog Relaks Minda. Jom! kita main games! Game simple sekadar meluangkan sedikit masa untuk membawa minda anda melupakan seketika apa yang sedang berserabut bermain di fikiran dikala ini...

Jom Relaks Seketika... Jom! Kita Main Games

Bubble spinner | Flash games with Games68.com

Sudah puas! Jangan tension pula...
Payah gak game ni! Berapa high score korang?
 Main-main juga... Solat jangan lupa! ya :)


Terima kasih bersama Relaks Minda

 جَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza’
“Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

Ditulis oleh :

11 comments - "Relaks Seketika... Jom! Kita Main Games "

kakpb delete icon 4:28 PTG

Dah lama tak main game, kdg2 teringin juga tapi bnyk kerja tertinggal nanti...hehe

Mrs. A delete icon 4:37 PTG

hiks..hiks..hiks..asyik pulak main games ni

yana yani delete icon 5:45 PTG

hehe...main jab tadi
senang sangat kalah..hehe

Vee Sandi delete icon 6:02 PTG

bila bosan memang layan ... bila dah layan susah lak nak berhenti .

ANIM delete icon 8:34 PTG

kak anim suka juga layan games kalau sedang menunggu. tak kiralah menunggu dalam bank ke, menunggu anak habis mengaji ke, hihi. kalau kt rumah, tak sempat..

paridah delete icon 9:47 PTG

play game ni asyik..bila d mula lupa semua..

Tak nak terjebak nanti ketagih...lagi pun peninggg... hehe..

kalau tension sangat..main games..release tension skit

Khir Khalid delete icon 3:33 PTG

Wahh.. layan hehee.. :) :)

Kathy R'bain delete icon 10:26 PTG

jarang main games..sebab tak pandai..hehehehe.asyik game over,last² fed up..

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap