بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Salam manis di hujung minggu buat semua sahabat dan tetamu Relaks Minda. Semoga anda semua bahagia disamping insan-insan tersayang dan beroleh keberkatan.

Pantas sekali masa berlalu, kini kita semua telah berada di bulan November 2014. Sudah hampir kita dipenghujung tahun. Masa tidak akan berhenti dan ianya terus berlalu.

Top 20 Sahabat Paling Mesra - Oktober 2014

Kita undur semula seketika ke bulan Oktober 2014. Lihatlah akan nama-nama yang mewarnai dan menceriakan blog yang kurang dikenali ini. Kehadiran anda semua yang amat dihargai dan dihormati kerana sudi meluangkan masa untuk mencoretkan titipan sebagai ulasan, komen, pendapat, pandangan dan kritikan terhadap artikel-artikel di Relaks Minda.

Top 20 Sahabat Paling Mesra - Oktober 2014

Kerana komitmen dan komen-komen yang dilontarkan telah memberi semangat dan kekuatan untuk blog ini terus menerbitkan entri dan aktif. Seperti biasa, kesemua yang berada di top 20 sahabat paling mesra Oktober 2014 akan berada di dalam BloglistJika masih ada yang belum mengenali, jemputlah beramah mesra dengan mereka ini.

Walaupun nama anda tiada dalam senarai di atas... Setiap komen tetap dihargai...  Terima Kasih semua!

Maaf sekiranya sejak akhir-akhir ini tidak dapat nak menjejak kembali dan membalas komen-komen sahabat semua kerana kekangan masa berikutan dari beberapa masalah yang tidak dapat dielakkan.

Salam ceria dan Selamat berhujung minggu... :)


Terima kasih bersama Relaks Minda

 جَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza’
“Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

Ditulis oleh :

20 comments - "Top 20 Sahabat Paling Mesra - Oktober 2014"

Rosmiza Ali delete icon 10:03 PG

Tahniah kepada semua yang tersenarai!^_^
RosmizaAliDotCom

eh nama kak nah pun turut tersenarai..tima kasih BM..

selamat berhujung minggu BM..

Wah kita ada juga tersenarai dalam list ya..Thanks BM & Tahnis semua...

PakMail delete icon 11:55 PG

Saudara BM,

Isyarah Jalinan Ukhuwah. Harapan semuga berpanjangan......

Tahniah semua..

Assalammualaikum... BM,

sekali nama mselim3 takder lah.. kali nie tercicir ...

mselim3

Etuza Etuza delete icon 4:42 PTG

Asalam BM, wah! tahnia ..rupanya belum layak tersenarai nama Etuza . Selalu klik tapi line slow jenuh menunggu. tak apa try test hehehe,..best tu ada nama ..

Vee Sandi delete icon 5:00 PTG

semoga terus dapat menerbitkan entri2 yg bermanfaat ...

Fidah Shah delete icon 9:11 PTG

Tahniah utk semua
BW sini...salam kenal :)

tahniah semua

alhamdulillah..tersenarai juga..wah template wajah baru...nice..

Fiza Rahman delete icon 11:59 PG

Tahniah buat semua yg tersenarai ☺

hainom OKje delete icon 3:23 PTG

Tahniah buat mereka yg tersenarai.....Eh mak Jilap tak de yek....huhu...nak berkubanglah macam ni...

yangbaik delete icon 5:11 PTG

saya juga yang terlepas... kurang mesra sikit ... kot :P

yangbaik delete icon 5:12 PTG

saya juga bukan robot... hehehe

titan delete icon 7:24 PTG

memang rajin betul 20 orang ni kann..

Alhamdulillah...masih dihargai sebagai yang tertua disini...

Yana Yani delete icon 12:07 PTG

blog yang kurang dikenali? biar betul? Relaks Minda rasanya well known
saya rasa blog ni macam dah lain
apa dah lama sangat ke saya tak ke sini? =)

Tahniah semua ...mak aii jatuh merudum kd no 20 huhuhu..kena rajin singgah lg la pani..

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap