بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Assalamualaikum dan salam sejahtera. Semoga pertemuan ini tidak berakhir di sini... Walau pelbagai dugaan dan rintangan... Jika niat yang baik, InsyaAllah...pasti akan dibuka jalan untuk melaluinya. Pasti akan ada jambatan untuk keseberang...

"Setiap Yang Bermula Pastikan Berakhir"... Begitu juga dengan kehidupan kita di dunia ini...suatu hari nanti pasti akan berakhir tetapi ianya bukanlah penamat kerana ada kehidupan yang kekal abadi menanti kita di sana...

Setiap Yang Bermula Pastikan Berakhir

Walaupun blog ini diuji berulang kali dengan pelbagai masalah... Namun ianya bukanlah penamat! Akibat dari serangan virus dari malicious code yang disuntik kedalam blog ini, maka Blog Relaks Minda telah disekat dari terus menerbitkan entri terbaru kerana ianya telah menjadi mangsa auto copy rss feed oleh website yang dianggap merbahaya oleh Google.

Akibat dari Malware tersebut, ia telah membawa banyak masalah buat blog ini. Pelbagai tindakan telah dilakukan namun masih gagal dan keputusan yang amat berat dan menyedihkan ini terpaksa jua diputuskan...

Selamat tinggal Relaks Minda @ relakssminda.blogspot.com
Selamat tinggal Relaks Minda @ relakssminda.blogspot.com

Terima kasih kepada sahabat yang telah memberi kata perangsang dan memberi bantuan. Ampun dan maaf kepada semua sahabat dan tetamu yang tidak dapat nak akses ke blog ini sepanjang masalah ini melanda. Secara rasminya... Ini merupakan entri terakhir dari Blog Relaks Minda...

Blog Relaks Minda @ relakssminda.blogspot.com akan tetap boleh dilayari tanpa masalah tetapi tanpa sebarang entri terbaru. Semoga ianya terus memberi manfaat buat mereka yang memerlukan. Sebagai kesinambungan... Blog BinMuhammad @ http://dammahumnib.blogspot.com menjadi platform lanjutan buat entri-entri terbaru...

Teruskan bersama Relaks MindaBlog BinMuhammad


Relaks Minda - "ilmu dikongsi bersama"
 جَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza’
“Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

Terima kasih bersama Relaks Minda dan teruskan bersama Blog BinMuhammad

38 comments - "Artikel Terakhir....Terima Kasih Buat Semua."

Kakzakie delete icon 9:22 PG

Allahuakbar! Sedihlah juga dik. Lama kakak mengikuti RM ini walau ada kalanya terlepas dari membaca. Namun jika ada peluang utk menikmati ilmu dan entri baru dari blog baru jgn lupa inform kakak. Patutlah lama kakak tak terjumpa entri BM.

Selamat berpuasa dik.

sangat2 menyedihkan serta mendukacitakan berita ni..

Fiza Rahman delete icon 2:59 PTG

Alaaiiiii...sedihnya. Blog RM banyak info.

Memang terasa sedih tapi redha ajer lah kak... Pasti ada hikmah disebaliknya. Terima kasih di atas segala sokongan, amat22 menghargainya.

Semoga kesedihan tidak berpanjangan, teruskan bersama Relaks Minda DotCom pula ye...

Terima kasih...teruskan memberi sokongan kpd RMDC pula ye...

Yumida Huda delete icon 9:31 PTG

wah bakal berdomain baru. tp kejam bg mereka yg buat auto copy entry tu kan. org lain yg jd mangsa. blog ni byk kongsi entry bermanfaat, n selalu berada di halaman utama enjin carian. hope dgn blog baru nanti, masalah lama dpt dielakkan

Bin Muhammad delete icon 10:53 PTG

Terima kasih Yumida,
Kini telah terima seadanya... Terlalu banyak kenangan pahit manis bersama blog ini dan ianya kini tinggal kenangan... Teruskan bersama RMDC pula ya!

Yana Yani delete icon 5:28 PTG

alahai...sedihnya cerita BM ni
mujur juga BM tahu apa yang perlu dibuat
kalau jadi pada saya, menangis tak berlagulah jawabnya
sungguh tak patut sape yang buat macam tu,
apapun saya doakan yang terbaik buat BM

blog yang berbeza dan orang yang sama..so temanya tak akan lari jauh..terbaik la bro BM

yangbaik delete icon 10:43 PG

sedih kan... terpaksa meninggalkan blog yang tersayang. Semoga dengan domain baru blog BM akan terus beinformasi.

Khir Khalid delete icon 11:25 PTG

Berhijrah utk sesuatu yg lebih baik.. alhamdulillah.. maaf terlambat sikit menyinggah di bulan puasa ni. In shaa Allah, akan berkunjung spt biasa di laman dan lembaran yg baru.
Jngn sedih2.. salam ceria selalu. Semoga BM terus sukses.. aamiin.. :)

pastinya saya juga akan berkunjung ke sana

jadi dot com ya mbak

Deus Lee delete icon 12:53 PG

Thanks for all the helps along the way. Good Luck!
Tolong support blog I jua ye.. =)
Simple Lifestyle

Allah, sedihnya sebab dah tak boleh digunakan untuk melabuhkan idea2 yang best lagi..Tapi, jangan bersedih ya BM..

cekidot kesana..

yuk mari yuk kunjung ke sana

Fida Z Ein delete icon 2:57 PTG

Baru nak mula komen kat RM ni....sebelum ini saya rajin baca artikel sahaja....

Pha Is delete icon 3:29 PG

ala, sayangnya...

Permatamama delete icon 8:15 PTG

semoga terus sukses

azman delete icon 10:46 PG

sedih pulak baca artikel terakhir ni..hmm

Etuza Etuza delete icon 6:11 PTG

Asalamualaikum BM di RM..sedih membaca, Etuza terasa jg ..ni lah laman sosial ada ja yang memburukkan keadaan dalam blog kita..saya kembali selepas lama menyepi..mood yang hilang seakan datang memujuk utuk terus berblog....mengisi masa lapang.Di lamn ini tak di nafikan banyak imu..hebat sekali

Semoga dipermudahkan segala kegiatan, insya-Allah pasti ada jalan keluar dari setiap kesulitan.

Sangat berkesan sekali kunjunga saya kali ini ke blog Anda :)

Wijaya Raya delete icon 2:24 PTG

Sangat bermanfaat sekali gan baca postingan diatas, makasih banyak ya??

Dewi Aja delete icon 12:49 PG

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Tanpa Nama delete icon 12:00 PTG

Alahai sedihnya..cmne agaknya utk elak perkara2 cenggini dr berlaku lg di masa2 hadapan??

artikelnya keren banget deh

terima kasih banyak informasinya

Norul Huda delete icon 12:25 PTG

Salam ukhuwah. Perkongsian menarik dalam kebanyakan posting.

MaMa Rey delete icon 3:31 PTG

assalam BM..
sy baru nak aktif balik berblog...harap BM akan kembali berblog lagi..terima kasih kerana sll dtg berkunjung ke blog sy selama ini

Luar biasa teman. Salam sukses selalu

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap