Assalamua'laikum... Hari Rabu yang indah. Senyum seketika untuk kecerian minda...

Is this Samsung Galaxy Note 7?


Admin...

28 comments - "Wordless W#6 - Galaxy Note 7"

senyum penawar duka....senyum--- tak perlu kata apa-apa...

Betul tu...seyumlah ;)
Thx ummi

hahaahha nie betul betul ber technology nie ...hehhehe besarnye

Haha.... Rasa2 yang last letak je monitor PC kat pipi... Haha... Betul juga kan? Lama2 makin besar... :-)

Semoga ceria di hari Rabu :)
Thx Acik

Dulu...berlawan utk terkecil, skrg...utk terbesar pula!

hahaha yg skang ni p[un x larat nak bawah dah !

Amboi...ni mesti dah pakai Note 2...hehe
Thx KA, sudi singgah

makin lama makin canggih...benda yg tak terpikir pun boleh wujud depan mata...

KY delete icon 12:01 PTG

eeeemmmmm...tersenyum lebar tengok gambar yg ke tiga..yg ke2 tu pun dah tak sanggup dah nak pakai

salam
hahaha...maik lama makin besar..
xpun letak je public phone macm galas bag

my notes delete icon 12:10 PTG

assalamualaikum ... hahahaaa ... pengsan lah nak pegang benda beso tuh

heheh...makin canggih makin besar..huhuh..

mselim3

pls: handphone sms dan call aje...hehehe

Hidayah delete icon 2:15 PTG

hahaha...betul la..makin besar makin besar makin besar agaknye..?

teringat awal awal pakai hp dulu..

kalau ble nak hp yg kecik sekecik keciknya..

baru style...

kalau hp besar malu org tgk..

hahaha...

tak sangka akhirnya skrg org carik yg besar besar pulak..

:)

Memang benar, itulah namanya kemajuan..
Thx Kamsiah

Senyuman manis di hari Rabu...hehe
TQ KY

Waalaikumsalam,
Pelik juge kan...makin lama makin besar pulak...semuanya nak ada dlm tu.

Waalaikumsalam...
Mau juge pengsan, tapi xperlu letak kat telinga kot, gunalah earphone...ye tak?

Ye la tuan...setakat ni guna utk sms dan call jer, xperlu besau2
Terima kasih berkunjung ke sini MSZ

Begitulah resam kehidupan...ibarat roda sentiasa berputar, tidak mustahil akan kembali kpd kecil semula..
TQ Hidayah

Hahaha...bukan setakat senyum ni... lawak ah. Kembali ke zaman dulu balik.. cuma dulu besar dan pnjang..sekarang besar dan nipis..

Mula2 senyum lepas tu ketawa...Semoga hari yg ceria buat Mieza!

ehe..tak mustahil..

ANIM delete icon 4:08 PTG

Tak sangguple pulak nak guna yg last..latest pun latest lah..dah serupa bantal

Betul tu, xde yg mustahil...

Hehe...Boleh terlelap jawab panggilan.

MargeGoh delete icon 12:19 PG

Lucu tengok gambar ni! Thanks for sharing! After a long hectic day; This what I need....hahaahhha

Thx MG...You are always welcome!
Semoga kecerian anda berpanjangan :)

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap