Assalamualaikum... Anda belajar buat sendiri, OK  :)

DIY relaks minda - lipatan sapu tangan bentuk arnab

DIY relaks minda - lipatan sapu tangan bentuk arnab

Entri bergambar lebih mudah difahami daripada tulisan berjela-jela... Ye ke?

Admin...

24 comments - "Wordless W#9 - DIY @ Anda Lakukan Sendiri"

Salam..nampak mcm mudah, tapi rumit jugak...hehehe

Kena ada orang tunjuk ajar jgk baru pandai.. cantikk

assalamualaikum

hehehe nampak cantik tapi nak buat masyaALLAH ..susah

ANIM delete icon 8:38 PTG

kak ingat nak print out dan bagi kat my 2nd abdul. kerja2 macam ni, memang kegemaran dia

Waalaikumsalam,
Betullah...nampak jer senang

Kena buat tutorial guna video le pulak...hehe

Waalaikumsalam Acik,
Ye ke susah, dah cuba ke belum ni...

Silakan...Kalau diaorang berjaya, kite tunjuk sama Acik...hehe

mmg menarik ni, tq share yer

Sama2 KA...Semoga menjadi :)

Simple tapi cantik...

Thanks...You are always welcome!

kopi pasta delete icon 3:54 PTG

wahh nampak sungguh stail. last2 berkedut jugak kain tu. huhu

salam kenal :)

comel comell..mcm rabbit :D

Haha...kena cuba lagi ni!
Salam perkenalan kembali, terima kasih bersama dan mejadi sahabat relaks minda :)

Thanks Mar...Kunjungan anda sentiasa dinanti :)

comelnya.. macam playboy punya simbol.. hehe

Bin Muhammad delete icon 10:15 PTG

Cubalah...tgok sama ada berjaya atau tidak...hehe

menarik...ni

ada cara ,ok nanti try buat..tq

Kalau menjadi share le, kalau xjadi diam2 jer ye...hehe

Jikalau menarik bolehlah cuba...
Terima kasih Etuza

alahai apasal buat tak jadik2 nie caittt ~ haha

Perlukan ketenangan dan kesabaran...Cuba lagi :)

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap