Assalamualaikum... Anda belajar buat sendiri, OK  :)

DIY relaks minda - lipatan sapu tangan bentuk arnab

DIY relaks minda - lipatan sapu tangan bentuk arnab

Entri bergambar lebih mudah difahami daripada tulisan berjela-jela... Ye ke?

Admin...

24 comments - "Wordless W#9 - DIY @ Anda Lakukan Sendiri"

Salam..nampak mcm mudah, tapi rumit jugak...hehehe

Unknown delete icon 6:57 PTG

Kena ada orang tunjuk ajar jgk baru pandai.. cantikk

assalamualaikum

hehehe nampak cantik tapi nak buat masyaALLAH ..susah

ANIM delete icon 8:38 PTG

kak ingat nak print out dan bagi kat my 2nd abdul. kerja2 macam ni, memang kegemaran dia

BinMuhammad delete icon 9:10 PTG

Waalaikumsalam,
Betullah...nampak jer senang

BinMuhammad delete icon 9:10 PTG

Kena buat tutorial guna video le pulak...hehe

BinMuhammad delete icon 9:12 PTG

Waalaikumsalam Acik,
Ye ke susah, dah cuba ke belum ni...

BinMuhammad delete icon 9:13 PTG

Silakan...Kalau diaorang berjaya, kite tunjuk sama Acik...hehe

Tanpa Nama delete icon 10:55 PG

mmg menarik ni, tq share yer

BinMuhammad delete icon 11:33 PG

Sama2 KA...Semoga menjadi :)

Unknown delete icon 1:29 PTG

Simple tapi cantik...

BinMuhammad delete icon 1:38 PTG

Thanks...You are always welcome!

Unknown delete icon 3:54 PTG

wahh nampak sungguh stail. last2 berkedut jugak kain tu. huhu

salam kenal :)

Unknown delete icon 4:11 PTG

comel comell..mcm rabbit :D

BinMuhammad delete icon 5:21 PTG

Haha...kena cuba lagi ni!
Salam perkenalan kembali, terima kasih bersama dan mejadi sahabat relaks minda :)

BinMuhammad delete icon 5:21 PTG

Thanks Mar...Kunjungan anda sentiasa dinanti :)

comelnya.. macam playboy punya simbol.. hehe

BinMuhammad delete icon 10:15 PTG

Cubalah...tgok sama ada berjaya atau tidak...hehe

Unknown delete icon 3:54 PTG

menarik...ni

Unknown delete icon 3:55 PTG

ada cara ,ok nanti try buat..tq

BinMuhammad delete icon 4:13 PTG

Kalau menjadi share le, kalau xjadi diam2 jer ye...hehe

BinMuhammad delete icon 4:14 PTG

Jikalau menarik bolehlah cuba...
Terima kasih Etuza

cik Anggur delete icon 2:49 PTG

alahai apasal buat tak jadik2 nie caittt ~ haha

BinMuhammad delete icon 5:00 PTG

Perlukan ketenangan dan kesabaran...Cuba lagi :)

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap