Wordless Wednesday  #30

hasrulhassan.com

hasrulhassan.com

hasrulhassan.com

hasrulhassan.com

Kecewa nak access ke Blog OhBlogger pagi ni. Sabar lah Bro Hasrul Hassan. 

Admin...

30 comments - "Blog "hasrulhassan.com" Kena Blocked!"

lor..kenapa jadi macam tu..apa pun harap xmengambil masa yg lama untuk kembali pulih

Laaa..orang pakar pun kena jgk..kalau jadi kat saya tak tahu lah tu..nangis je kot

Ibu Amirul delete icon 10:18 PG

pulak dah....
wah dah berwajah baru...
punyalah lama tak singgah sini

Mia Liana delete icon 10:37 PG

alahai kesiannya.. patutlah tak leh buka... huhhuh

semoga pulih kembali

lah patutlah x boleh nak buka... semoga masalah tu dapat diselesaikan dengan kadar segera...

KY Atie delete icon 10:58 PG

kita tunggu InysaAllah HH dapat atasinya nanti

AiSyA LiEzA delete icon 11:03 PG

smga kembali normal..insyaAllah :)

Kakzakie delete icon 11:46 PG

Kesiannya dia... kalau kakak kena macam ini memang terus terkedu tak tahu nak buat macam mana.

Semoga cepatlah kembali pulih

Kalau kena kat saya pula...Gila sekejap kot, huhu

Welcome back Ibu... :)

Berkali2 cuba masuk...hampa. Nasib baik ada FB, barulah tau

Harap2 begitulah...

Sama2lah kita doakan..

Bro HH pakar dlm bidang ni...insyaallah, akan OKlah tu

Bin Muhammad delete icon 12:01 PTG

Insyaallah... :)

Bin Muhammad delete icon 12:02 PTG

Betul akak...kalau terjadi kat saya pun, mau gila sekejap huhuhu
Tak dapat nak bayangkan....

Nao Mei delete icon 1:29 PTG

rupanya....kalau ada lambang spaner yang sebegitu...kena block rupanya...huhu...
kenapa dengan block tu BM....

ieta delete icon 2:17 PTG

Sy pernah jadi macamtu selepas dpt domain .my percuma dari seorg blogger. Ms tu mmg naif sgt2 psl domain. Gembira giler bila dpt domain percuma dari joint G.A, walhalnya, tanpa joint G.A pun bleh dptkan domain tu. tak sampai sebulan rasanya sy guna domain tu, terus blog sy jadi mcm mr. HH pnya blog tu. Down giler trafik blog sy yg picisan tu. huhu... serik dh nk tukar2 domain... tunggu berWANG la baru beli domain n hosting sendiri....

Tak taulah kenapa...harap OK lah, itulah blog sumber rujukan utama.

Itu yang takut...kalau terjadi, boleh jadi gilaa...hehe
Tapi HH org expert dlm blogging, mesti ada sebab lain ni...
Thx ieta

macam mana boleh jd cam ni yer !.. xpe leh settle ni !

Tak tahu...kena dptkan jawapan dari tuan punya...hehe
Insyaallah...HH mesti boleh lah...

hainom OKje delete icon 8:27 PTG

Lama dah tak pegi blog dia since comment box dia guna disqus tu....

Sebab OKje xpergilah jadi macam ni...hehe

PerenLee delete icon 11:02 PG

Memang kecewa kalau blog kena block...macam blog wordpress saya dulu...

Ada pengalaman...kenapa kena block?

Ohh kenapa ehh? Tak suka guna comment disqus ke?

Alhamdulillah, masalah ini telah dapat diatasi dengan baik.

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap