Wordless Wednesday  #30

hasrulhassan.com

hasrulhassan.com

hasrulhassan.com

hasrulhassan.com

Kecewa nak access ke Blog OhBlogger pagi ni. Sabar lah Bro Hasrul Hassan. 

Admin...

30 comments - "Blog "hasrulhassan.com" Kena Blocked!"

lor..kenapa jadi macam tu..apa pun harap xmengambil masa yg lama untuk kembali pulih

Unknown delete icon 10:03 PG

Laaa..orang pakar pun kena jgk..kalau jadi kat saya tak tahu lah tu..nangis je kot

Mama Amirul delete icon 10:18 PG

pulak dah....
wah dah berwajah baru...
punyalah lama tak singgah sini

Mia Liana delete icon 10:37 PG

alahai kesiannya.. patutlah tak leh buka... huhhuh

semoga pulih kembali

lah patutlah x boleh nak buka... semoga masalah tu dapat diselesaikan dengan kadar segera...

miss yatie delete icon 10:58 PG

kita tunggu InysaAllah HH dapat atasinya nanti

smga kembali normal..insyaAllah :)

Kesiannya dia... kalau kakak kena macam ini memang terus terkedu tak tahu nak buat macam mana.

BinMuhammad delete icon 11:52 PG

Semoga cepatlah kembali pulih

BinMuhammad delete icon 11:52 PG

Kalau kena kat saya pula...Gila sekejap kot, huhu

BinMuhammad delete icon 11:53 PG

Welcome back Ibu... :)

BinMuhammad delete icon 11:54 PG

Berkali2 cuba masuk...hampa. Nasib baik ada FB, barulah tau

BinMuhammad delete icon 11:55 PG

Harap2 begitulah...

BinMuhammad delete icon 11:56 PG

Sama2lah kita doakan..

BinMuhammad delete icon 11:57 PG

Bro HH pakar dlm bidang ni...insyaallah, akan OKlah tu

BinMuhammad delete icon 12:01 PTG

Insyaallah... :)

BinMuhammad delete icon 12:02 PTG

Betul akak...kalau terjadi kat saya pun, mau gila sekejap huhuhu
Tak dapat nak bayangkan....

naomei delete icon 1:29 PTG

rupanya....kalau ada lambang spaner yang sebegitu...kena block rupanya...huhu...
kenapa dengan block tu BM....

ieta delete icon 2:17 PTG

Sy pernah jadi macamtu selepas dpt domain .my percuma dari seorg blogger. Ms tu mmg naif sgt2 psl domain. Gembira giler bila dpt domain percuma dari joint G.A, walhalnya, tanpa joint G.A pun bleh dptkan domain tu. tak sampai sebulan rasanya sy guna domain tu, terus blog sy jadi mcm mr. HH pnya blog tu. Down giler trafik blog sy yg picisan tu. huhu... serik dh nk tukar2 domain... tunggu berWANG la baru beli domain n hosting sendiri....

BinMuhammad delete icon 2:17 PTG

Tak taulah kenapa...harap OK lah, itulah blog sumber rujukan utama.

BinMuhammad delete icon 2:19 PTG

Itu yang takut...kalau terjadi, boleh jadi gilaa...hehe
Tapi HH org expert dlm blogging, mesti ada sebab lain ni...
Thx ieta

Awanama delete icon 3:28 PTG

macam mana boleh jd cam ni yer !.. xpe leh settle ni !

BinMuhammad delete icon 4:04 PTG

Tak tahu...kena dptkan jawapan dari tuan punya...hehe
Insyaallah...HH mesti boleh lah...

OKje delete icon 8:27 PTG

Lama dah tak pegi blog dia since comment box dia guna disqus tu....

BinMuhammad delete icon 9:13 PTG

Sebab OKje xpergilah jadi macam ni...hehe

PerenLee delete icon 11:02 PG

Memang kecewa kalau blog kena block...macam blog wordpress saya dulu...

BinMuhammad delete icon 11:34 PG

Ada pengalaman...kenapa kena block?

Tok Jabit delete icon 2:58 PTG

Ohh kenapa ehh? Tak suka guna comment disqus ke?

Tok Jabit delete icon 2:59 PTG

Alhamdulillah, masalah ini telah dapat diatasi dengan baik.

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap