The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche

The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche

The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche

The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche

The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche


The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche

The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche

The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche

world environment day

Selamat Menyambut Hari Alam Sekitar Sedunia 2013

Admin...

26 comments - "The Most Green Car In The World, Zero Emission Porsche"

Ibu Amirul delete icon 7:43 PG

wah.... memang boleh gunalah kereta tu

Biar betoll

S.K.A delete icon 12:54 PTG

ha3..terbaek la dia bt..bia btol ni, sbijik mcm betol punye..kantoi pn tang tayar je la

Ya...memang boleh guna. Satu jam sebatu...hehe

Memang betol! kenapa? Xpercaye ke...hehe

Kalau pakai tayar ori...xterkayuh kot, hehe

Haha...kereta kayuh rupanya..

Kakzakie delete icon 2:02 PTG

Kalau semua guna macam ini tak adalah kes petrol mahal ke murah..
Nak keluar pegi kerja kenalah 2-3 jam lebih awal:)

Mieza boleh order satu utk kemudahan ulang alik ke Pusat Internet 1 Malaysia...:D

Yes! Betul tu kakzakie...menyihatkan pulak tu!

gila kreatif tuu... nampak real sekali pandang haha.

jimat2..=)

Kreatif betui...

Bin Muhammad delete icon 10:10 PTG

Ya...kalau sekali imbas xperasan pun, cuma xdgr bunyi ekzos...hehe
Thanks PCL

Bin Muhammad delete icon 10:14 PTG

Yes! Memang menjimatkan!

Bin Muhammad delete icon 10:14 PTG

Ya..memang kreatif :)

Nia delete icon 2:36 PG

kreatif dan boleh jimatkan minyak :)

wah ada juga keta mcm ni yer

Bukan sekadar jimat...langsung xguna pun :)

Kreatif demi menjaga alam sekitar tapi masih lagi mampu bergaya! :)

KY delete icon 9:06 PTG

huhuhuhh....jimat kos lahhh...heee

Betul tu KY, Jimat dan bergaya :)

heeh..kreatif le diaorang ni!

Ya...memang kreatif sungguh!

MargeGoh delete icon 11:27 PTG

Salute dekat brother ni....nampak tak masuk akal tapi sebenarnya sangat, sangatlah kreatif.
Siapa kata tak ada duit tak boleh pakai Porche...itu dia Gold Edition lagi ;)

Betul dan amat setuju! Jika kreatif...bukan saja porsche, rolls royce pun boleh!

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap