The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche

The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche

The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche

The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche

The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche


The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche

The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche

The Most Green Car In The World,  Zero Emission Porsche

world environment day

Selamat Menyambut Hari Alam Sekitar Sedunia 2013

Admin...

26 comments - "The Most Green Car In The World, Zero Emission Porsche"

wah.... memang boleh gunalah kereta tu

Unknown delete icon 8:31 PG

Biar betoll

Fais-SKA delete icon 12:54 PTG

ha3..terbaek la dia bt..bia btol ni, sbijik mcm betol punye..kantoi pn tang tayar je la

BinMuhammad delete icon 1:52 PTG

Ya...memang boleh guna. Satu jam sebatu...hehe

BinMuhammad delete icon 1:52 PTG

Memang betol! kenapa? Xpercaye ke...hehe

BinMuhammad delete icon 1:53 PTG

Kalau pakai tayar ori...xterkayuh kot, hehe

Unknown delete icon 2:00 PTG

Haha...kereta kayuh rupanya..

Kalau semua guna macam ini tak adalah kes petrol mahal ke murah..
Nak keluar pegi kerja kenalah 2-3 jam lebih awal:)

BinMuhammad delete icon 2:14 PTG

Mieza boleh order satu utk kemudahan ulang alik ke Pusat Internet 1 Malaysia...:D

BinMuhammad delete icon 2:15 PTG

Yes! Betul tu kakzakie...menyihatkan pulak tu!

PCL delete icon 5:11 PTG

gila kreatif tuu... nampak real sekali pandang haha.

Unknown delete icon 5:49 PTG

jimat2..=)

Kreatif betui...

BinMuhammad delete icon 10:10 PTG

Ya...kalau sekali imbas xperasan pun, cuma xdgr bunyi ekzos...hehe
Thanks PCL

BinMuhammad delete icon 10:14 PTG

Yes! Memang menjimatkan!

BinMuhammad delete icon 10:14 PTG

Ya..memang kreatif :)

Nia delete icon 2:36 PG

kreatif dan boleh jimatkan minyak :)

Awanama delete icon 3:25 PTG

wah ada juga keta mcm ni yer

BinMuhammad delete icon 4:05 PTG

Bukan sekadar jimat...langsung xguna pun :)

BinMuhammad delete icon 4:06 PTG

Kreatif demi menjaga alam sekitar tapi masih lagi mampu bergaya! :)

miss yatie delete icon 9:06 PTG

huhuhuhh....jimat kos lahhh...heee

Betul tu KY, Jimat dan bergaya :)

OKje delete icon 9:29 PG

heeh..kreatif le diaorang ni!

BinMuhammad delete icon 10:58 PG

Ya...memang kreatif sungguh!

Unknown delete icon 11:27 PTG

Salute dekat brother ni....nampak tak masuk akal tapi sebenarnya sangat, sangatlah kreatif.
Siapa kata tak ada duit tak boleh pakai Porche...itu dia Gold Edition lagi ;)

Betul dan amat setuju! Jika kreatif...bukan saja porsche, rolls royce pun boleh!

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap