Wordless Wednesday #48


Nikmati teknik fotografi yang menarik ini.

Teknik Fotografi - Refleksi Botol Kaca

Teknik Fotografi - Refleksi Botol Kaca

Teknik Fotografi - Refleksi Botol Kaca

Teknik Fotografi - Refleksi Botol Kaca

Teknik Fotografi - Refleksi Botol Kaca

Teknik Fotografi - Refleksi Botol Kaca

Teknik Fotografi - Refleksi Botol Kaca

Teknik Fotografi - Refleksi Botol Kaca


p/s: setiap hari rabu...hanya entri gambar membawa cerita untuk anda pengunjung setia.
Selamat bercuti di hari Natal... ")

Author by Bin Muhammad

29 comments - "Teknik Fotografi - Refleksi Botol Kaca"

Sangat kreatif. Berfikir di luar kotak ni.

wow... awesome..

kreatif.. nampak cantik di pandangan mata.. :D

cantik...yang part pemandangan uh, cantik :)

kreatif

Terbaik.. sungguh kreatif.. :)

hebat teknik ni..hasilkan gambar yg memukau dan unik

Yumida Huda delete icon 10:28 PG

aaaaaaaaaaaaaaaa cantik2!
subhanallah..mmg awesome gambar tu BM
asal dtg sini je sure terpesona dgn hidangan gambar unik dan kreatif kat blog BM ni
terpesona mata menatapnya
indahNya keindahan alam ciptaan Allah...alhamdulillah
isi tabung nuffnang sini-transitions

paridah delete icon 10:50 PG

cantik, menarik...bijak

Liza Yati delete icon 12:16 PTG

Terlupa hari ni wordless wednesday ya. :) Selamat bercuti BM. CANTIK refleksi drp botol kaca. Memang kreatif.

Sarah Talib delete icon 1:02 PTG

cantik dan kreatif...selamat bercuti

BUNDA delete icon 2:02 PTG

cantik ...menarik...tertarik...memang kreatif.

Assalammualaikum... BM,

Indah sungguh indah... tak terucap dengan kata. Ucapkan lah "Subhanallah"

mselim3

Pha Is delete icon 3:15 PTG

wow.. lepas ni nk try la..

sangat cantik ^_^ pandai dia ambil gambar ...ataupun Photoshop ?

kamera pun kena cantik juga ni...kreatif,betul..

Vee delete icon 6:27 PTG

macam real jer kan . berseni sungguh .

Smart seyh. Dia punya composition memang cun.

cantik gambar...memang ambik sendiri ke atau orng ni edit ye BM..?
sy ni lama dah x pegang camera...syok pula nmpk gamba cmni...:)

kreatif betoi...slmt bercuti

Kathy R'bain delete icon 10:12 PTG

tak terkata..cantik sangat..

Raudzah Z delete icon 10:59 PTG

Amazing technique!!!

kakiblog delete icon 6:59 PG

gambar begini kalau letak jadi wallpaper komputer lebih cantik..sesungguhnya manusia amat kreatif mencipta kelainan dalam fotografi

Cantiknyaa..nak try jgk lah

Cantikkan? Dalam kelas DSLR akakpun ada diajar ambil gambar guna botol dan kaca, tapi taklah advance sangat macam ni

hainom OKje delete icon 6:37 PTG

Mmg cantiklah.....unik!

baby comel delete icon 3:19 PG

Alahai cantiknya kaler2 biru kuning kaler2 senja ni. Serius, rasa cantik sgt gambar2 atas ni

Pha Is delete icon 5:10 PTG

pernah nampak ada kawan guna teknik ni untuk gambar perkahwinan. nmpak maca diorang ada dalam botol.. hehehe

Allahuakbar,,,,,,

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap