Wordless Wednesday #53

Tolong-menolong amalan mulia

Apa Yang Penting?.... Kerjasama!

Apa Yang Penting?.... Kerjasama!

Apa Yang Penting?.... Kerjasama!

Apa Yang Penting?.... Kerjasama!

Apa Yang Penting?.... Kerjasama!

Apa Yang Penting?.... Kerjasama!

Berat sama dipikul... Ringan sama dijinjing...


p/s: Hari Rabu... Entri kurang bicara untuk anda mengungkapkan kata-kata...

Author by Bin Muhammad

24 comments - "Apa Yang Penting?.... Kerjasama!"

ANIM delete icon 3:18 PTG

kerjasama tanpa memerlukan balasan atau ganjaran:-))
itu yang mulia

yana yani delete icon 3:26 PTG

saya kan tiap kali nak suruh anak-anak mengemas sama-sama
saya nyanyi lagu tema wonder pets ni
hehe...kelakau juga kadang-kadang
habis tu camne, nyanyi baru diorang bersemangat =)

kerjasama tanpa mengira status dan keturunan..

Wafi Remli delete icon 3:51 PTG

trending haiwan zaman sekarang...

apa yang penting kerjasama.. bagus betul siput dan katak tu tolong menolong..

BUNDA delete icon 4:41 PTG

Kerjasama dgn yg lain2 dalam gambar tu okay lagi...
Tapi demgan sikodok2 tu yang geli geleman buat nyer..

kerjasama tu yang penting..

Yumida Huda delete icon 5:23 PTG

betul tu..kerjasama.
baru memberi manfaat buat kedua2 pihak

Tolong menolong amalan mulia.

saling bantu membantu xkira warna kulit.. =)

Hye, saya suka bace blog awk, baru2 ni saya baru buat blog hope awk boleh follow dan singgah la blog saya :) http://awksweetgitu.blogspot.com

Ummi Kami delete icon 8:24 PTG

Assalamu'alaikum BM....apa khabar...lama tak bersapa..... ^^

Satu persatu bidara gugur,
Rumpai telaga tersekat-sekat;
Bantu membantu tak kira umur,
Bagai keluarga harmoni masyarakat.

Tolong-Menolong lah kita ke arah kebaikan bukan kejahatan. Buat baik dibalas baik

oh saya geli dengan katak...nak tengok gambar pun geli-geli juga..hehehe...haiwan,takde pun dengkikan..

Raudzah Z delete icon 8:50 PTG

yes...apa yang penting..Kerjasama...!!!!

kerjasama penting dalam semua aspek kehidupan ini...

sha my heart delete icon 11:08 PTG

comel

hainom OKje delete icon 11:24 PTG

Mana gambar zirafah dengan badak air? Tak de gambar mereka bekerjasama ke ?hehe....

Kerjasama, tolong menolong.. kesepakatan membawa berkat..
p/s: katak yg naik atas siput tu kenalah bnyk bersabar.. "bilalah nak sampai ke destinasi ni huhu".. kata katak hahaa.. Salam Khamis BM.. :D

baby comel delete icon 10:04 PG

Alololo, comey nye dia.... ada sape2 nak tolong sponsor kita x??? Hehhe,

acik idah delete icon 12:31 PTG

Rasanya yang paling sweet idah suka yang gambar ke dua tu... :D

Bahrain delete icon 12:55 PTG

Gambar yang sangat sweet. hehe

Kathy R'bain delete icon 10:55 PTG

trade mark wonder pet tu..hehehe..

mutualisme...

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap