Wordless Wednesday #70


Kenali Pakar SEO Blogspot Malaysia,
Saudara Hasrul Hassan


pakar seo malaysia

Beliau merupakan seorang blogger pakar seo blogspot malaysia yang terunggul. Pengetahuan, pengalaman dan kejayaan beliau diarena blogging tidak dapat disangkal lagi. Seorang blogger sepenuh masa yang berkongsikan perihal dunia blogging, tips, panduan blogging, informasi berfakta di Malaysia serta kehidupan beliau. Keikhlasan beliau memberi ilmu dan maklumat secara percuma umpama seorang guru, mengajar blogger menjadi seorang blogger yang berilmu agar dapat memahami teknik blogging, penulisan dan seterusnya bersaing untuk meningkatkan kualiti dan kejayaan sesebuah blog. KEhadiran beliau amat-amat berharga dan amat dihormati. Terima kasih sifu blogspot... anda sememangnya layak bergelar pakar seo blogspot Malaysia!

pakar seo blogspot malaysia, http://relakssminda.blogspot.com/2014/04/pakar-seo-malaysia.html

Status Blog Pakar SEO Blogspot : hasrulhassan.com

Alexa Traffic Rank (22 April 2014) : 29,436 World, 152 MY
Site Linking : 908
Google Follower : 4,523
Google+ Follower : 4,351
Purata Trafik Sehari : 1.5K ~ 3.0K (Google Analytic)
Post : Lebih 4,000 entri dan lebih 50 daripadanya dilaman utama Enjin Carian Google

Kini anda tahu kenapa beliau adalah Pakar SEO Blogspot Malaysia yang terunggul!

Kenali Pakar Blogspot Ini Lebih Rapat Lagi :



p/s: selalunya aku panggil beliau tuan HH... Kalau anda inginkan ilmu tentang blogspot, rajin2lah mentelaah blog beliau kerana beliau adalah Pakar Blogspot dan antara Pakar SEO Terbaik Malaysia. Aku pun banyak belajar melalui entri2 beliau.

Ditulis oleh :
________________________________________________________________________________

37 comments - "Pakar SEO Blogspot Malaysia"

In shaa Allah... Akan d terjah dlm waktu trdekat utk menimba ilmu.. Terimakasih atas Perkongsian :-)

Beliau mmg sifu.. bnyk inspirasi berblogging terhasil dari beliau... salute!!

rasa kerdil ja bila masuk blg beliau...dek ilmu dan kepakaran yg dimiliknya...

ZazaMyMoon delete icon 7:28 PG

OMG! kalau dpt 2-3 komen masuk kt blog pn dah rasa bangga..
apatah lagi pakar SEO Malaysia.. ok nak follow Tuan HH.. nak belajar lg tentang dunia blogging..

peh! hebat betul...

As-Salam. Email ada silap tu ... tu orang lain .. hehehe... nih yang sebetulnya blogger.hasrulhassan@gmail.com

:) terima kasih banyak2 atas pendedahan ini. Hasrul Hassan bukan pakar mana pun, hanya setakat pandai dan pakar kongsi ilmu orang lain je .... sesiapa pun leh jadi pakar sebab Allah dah beri kelebihan buat semua, potensi itu ada, cuma kena garap dan rajin sedikit.

Sekali lagi terima kasih.

Waalaikumsalam,
Baik tuan HH...sudah diperbetulkan.

Selagi tiada lagi pengiktirafan rasmi... Maka, sesiapa sahaja punya hak untuk menyatakan sesiapa sahaja yang layak. Dan bagi pandangan saya...tuan adalah paling layak diiktiraf sebagai pakar seo blogspot Malaysia!

Benar... sesiapa pun boleh jadi pakar tapi untuk menjadi pakar perlu belajar dari seorang yang pakar spt tuan HH... kan... :)

Terima kasih juga diatas ilmu dan curahan pengalaman anda...minta halal ye.

paridah delete icon 9:57 PG

bagus infonya ni kalau nak belajar apapun kena cari mrk yg berilmu dlm bidangnya..tq

Fiza Rahman delete icon 10:14 PG

Terbaiklah. Memang selalu terjah blog pakar SEO ni. Byk lagi nak kena blajar teknik2 SEO.

Cheq Eem delete icon 10:34 PG

walaupun saya menggunakan SEO WP, tapi saya suka baca isi kandungan blog HH... ilmu menjadi seorang blogger pun dia suka kongsikan...

Blog HH memang terbaik la :)

mesti nk menyinggah blog HH...yg tuan entry nie pun sama hebat...anda semua mmg terbaekkk....:')

Fizi Zaidi delete icon 1:42 PTG

hoyo,..ini kalau fizi dh kembang x kecut2 dh..hehehe

yana yani delete icon 1:46 PTG

ooo inilah dia orangnya
penah dengar tapi tak penah kenal...hehe

Banyak ilmu blog dikongsikan oleh HH..memang terbaik..

2H ni mmg terbaik... salute abis !

all the best BM...

Zawiah delete icon 5:26 PTG

hh ni tpt saya bertanya ... nasib baik dia peramah .

Yumida Huda delete icon 6:56 PTG

aah beliau mmg layak digelar pakar seo
moga kita semua sukses berblog
ilmu yg disampaikannya penuh bermanfaat

Wah, sangat hebat permainan SEO BM. Kedua-duanya punya aura tersendiri.

syabas....tahniah.

ANIM delete icon 8:53 PTG

blog HH ni ada dalam bloglist kak anim..
senang nak buat rujukan, heee
tapi akak tak pernah komen, malu beb...

Akif Imtiyaz delete icon 10:06 PTG

Selalu jugak singgah dan blog HH sentiasa di BLOGLIST Lya ...
Tq BM kongsi entri ni ..
Pakat2 terjah PAKARSEO kita jom jom jom ..

DENI KUTA delete icon 11:34 PTG

Terimakasih sekarang jadi Kenal Pakar Seo Malaysia Salam dari Indonesia " happy blogging"

Pha Is delete icon 8:46 PG

hoho.. HH ni mmg orang pakar SEO.. x dapat nk nafikan lagi..

hainom OKje delete icon 6:12 PTG

Bilalah nak jadi pakar SEO????.....Rasanya tak mungkin.....pakar psiko adalah hehe...

RDZ Z delete icon 1:16 PTG

Tahniah untuk beliau yang tak pernah jemu berkongsi ilmu...

aisyah ambris delete icon 10:30 PTG

dia memang the best... cuma serius sikit.. bhehehehe...

hebat..dan kathy respek dengan beliau..selalu like status beliau kat fb..

Brohantu delete icon 9:28 PTG

Nampaknya Pakar SEO Blogspot Malaysia Hasrul Hassan ni selalu dipuja. Tuan Blog ni pun Pakar SEO Malaysia juga.

jyoti soni delete icon 8:53 PTG

That is good website in blogspot. SEO is a very importtant our website for Build the link.it is also require for web maintenance in google top.I also provide this service plz visit the my site. optimia seo WebOptimiA is a 21st Century's Web Optimization provider company with a pioneer of providing WEB enabled services form last three year.

John delete icon 10:11 PG

Great Article!

pakar seo delete icon 5:50 PTG

mungkin anda ingin tau trik blackhat seo

Pakar Blackhat SEO Indonesia

sclrship delete icon 12:51 PTG

thanks. Its really helpful.

Add URL Malaysia allows you to submit your website for off site SEO submission, add url, submit url, addurl, free url submission, url submission, add link, free website submission, submit site, submit link, add your link.

Terima kasih, banyak belajar dari blog ini. Salam dari Indonesia....

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap