Wordless Wednessday #68

Idea kreatif - Jom! menghafal sifir sambil 'exercise'

wordless wednesday
Smart idea


p/s: Salam Rabu...entri tanpa bicara, hanya gambar bercerita untuk anda meluahkan kata-kata...
Author by Bin Muhammad

32 comments - "Smart Idea Learning..."

wah menarik ni BM... done nuffnang yer

Nao Mei delete icon 3:29 PTG

tutorial menarik nie...kalau anak sedara cik akak tengok memang serius suka....
jangan2 dinding rumah boleh jadi buku gak lepas nie..hihi

Fizi Zaidi delete icon 3:31 PTG

kalau nk pratic menghafal..turun naik, tangga la pas nie..huhu

:: idzwa :: delete icon 3:34 PTG

wahhh bagus ni!

Fiza Rahman delete icon 3:41 PTG

Kretif ☺

Kreatif nya..

sha dhira delete icon 4:34 PTG

good idea.. :D

hari hari bila dah lalu mesti melekat di kepala ni...

Sesuai buat kat tempat awam camni, terutama shopping complex dgn stesen lrt :)

nice idea...

sesuai utk anak-anak kita.

tersangat la bermanafaat...

hainom OKje delete icon 6:08 PTG

Turun naik tangga 20x tak tentu lagi hafal ni haha...

Yumida Huda delete icon 7:33 PTG

wah sambil memanjat tangga sambil baca sifir..mmg idea yg bernas

Bagus, menggunakan ruang secara optimum.

Zawiah delete icon 8:10 PTG

sekolah kena buat nih ... mudah pelajar nak menghafal . terima kasih bantu saya . selepas delete ping gua , settle problem .

acik idah delete icon 9:40 PTG

Satu idea yang menarik, kreatif dan sungguh bermanfaat...

acik idah delete icon 9:41 PTG

Oh yer idah dah isi tabung BM penuh2... :D

paridah delete icon 10:03 PTG

idea bijak melatih anak2 sambil bermain...menabung s always.

Kathy R'bain delete icon 10:35 PTG

ini baru dia..hehehehe..

Wafi Remli delete icon 10:36 PTG

kira-kira sambil naik tangga

salam rabu..zaman knah sek rendah dulu,.xpandai sifir kena berdiri atas bangku..huhu..

Kalau sekolah anak akak, buat kata-kata motivasi, tapi sifir pun bagus gak

Assalamualaikum, wahh bagus ni. macam tangga dekat Ikea ada buat gak. cuma tak letak sifir begini. hehe singgah menabung lenovo ~~~

singgah klik2 nuffnnag yer BM

Khir Khalid delete icon 6:46 PTG

Mmg idea yg sgt menarik & bermanfaat.. sepatutnya boleh juga dilaksanakan di tempat2 tertentu yg bersesuaian di sini.. paling tak pun setiap tangga sekolah boleh mempraktikkan. Mmg sgt bagus.. :)

ANIM delete icon 10:57 PTG

memang idea yang smart...
jenuhlah yang tak menghafal...duduk kat bawah, tak naik2..

yana yani delete icon 3:39 PTG

teringat zaman sekolah pula
dulu sekolah saya pun ada macam ni
bila cikgu tanya, tak dapat jawapan, dia suruh pergi kat tangga =)

Pha Is delete icon 6:21 PG

sambil naik tangga, sambil menghafal ..:)

idea kreatif...

RDZ Z delete icon 11:35 PG

Ada yang jatuh tangga nanti..he..he. Nway kita tak boleh hafal kalau tak fokus...

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap