بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Wordless Wednesday #81 - Google Analytics Real Time Overview Report

The most highest active user visit Relaks Minda from Google Analytic Real Time Overview Report
Google Analytics real time overview report 


Entri hari rabu : Hanya gambar untuk anda tafsirkan sendiri... (printscreen : Wednesday, ‎2 ‎July, ‎2014, ‏‎6:43:52 AM)
Ditulis oleh :
_______________________________________________________________________________

24 comments - "Google Analytics Real Time Overview Report"

naomei delete icon 5:31 PTG

Cik akak memang tak faham lagi macam mana nak guna serta tengok uncle..
Kemain lagi buka akaun....

Yana Yani delete icon 5:35 PTG

fullamak 380 orang online! hebat tu

anyway saya pun tak pandai pakai google analytic ni
cer lain kali BM buat tutorial =)

HAMIDIsP delete icon 8:06 PTG

Hebat (buat-buat) faham..hehe

Khir Khalid delete icon 8:08 PTG

Pehh hebat... terbaik BM.. Tahniah & semoga terus sukses!!.. :)

Unknown delete icon 8:25 PG

google analytic ni saya tak berapa pandai,, selalu check kat alexa je

Wah hebatnya... tahniah

Bahrain delete icon 12:12 PTG

Jarang buka google analytic. Tetiba rasa nak bukak analytic.

Unknown delete icon 1:49 PTG

Alhamdulillah...Ramai tu BM..Apa yang dia orang skodeng ya..nak kata rindu awak 200% tak ada kat sini kot..he..he

Hafizul delete icon 2:57 PTG

Huhu..jeles wehhh..boleh tak?

Unknown delete icon 4:19 PTG

Alhamdulillah...usaha bro BM yg bagus selama ni.
Nanti bro BM share la tips yang boleh kami follow yer. Ter-cemburu la pulak tengok. Tapi cemburu yang baik lah...hehehe.

szi delete icon 4:31 PTG

belum mahir guna dan belum mahir baca jugak...

BinMuhammad delete icon 5:16 PTG

Sama jer macam tengok blogger overview tu... Cuma ianya ada lagi banyak informasi

BinMuhammad delete icon 5:18 PTG

InsyaAllah... Saya tak suka buat tutorial sebab ada ramai blogger lain dah buat...tapi tengoklah jika ada kelapangan nanti ye

BinMuhammad delete icon 5:19 PTG

Apa yang hebat dan apa yang faham...? hehe

BinMuhammad delete icon 5:21 PTG

Sebenarnya nak tunjuk pengguna mobile kini dah menguasai trafik...dan sebaliknya ter'printscreen' pulak active visitor tengah mencanak... hehe!

BinMuhammad delete icon 5:23 PTG

Data Alexa tidak tepat melainkan kita melanggan... Google Analytics lebih tepat dan dipercayai datanya....

BinMuhammad delete icon 5:24 PTG

Rajin2 le tengok... nanti bersawang pulak, hehe

BinMuhammad delete icon 5:26 PTG

Agak2nya pada tarikh dan masa tersebut....apakah yg paling dicari dimedia sosial? Itulah entrinya...

BinMuhammad delete icon 5:29 PTG

Boleh je nak Jeles :)... Saya dulu pun cemburu tengok orang lain tapi jadikan cemburu itu satu semangat utk kita memperoleh lebih baik dari apa yg mereka dapat.

BinMuhammad delete icon 6:10 PTG

Tips... ikut jer cara nak dapat trafik tinggi dalam entri di bawah label/tag : info dan panduan blogger. Paling penting SEO!

BinMuhammad delete icon 6:12 PTG

Mudah jer... lebih kurang sama macam tengok blogger overview.

Tanpa Nama delete icon 9:28 PTG

belum prnh try lagi ni...

titan delete icon 7:26 PTG

fuhh..ramainya..

kalau hari-hari gua dapat macam ni..memang habis hosting gua. haha

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap