بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum dan salam sejahtera.
Wordless Wednesday #81 - Google Analytics Real Time Overview Report

The most highest active user visit Relaks Minda from Google Analytic Real Time Overview Report
Google Analytics real time overview report 


Entri hari rabu : Hanya gambar untuk anda tafsirkan sendiri... (printscreen : Wednesday, ‎2 ‎July, ‎2014, ‏‎6:43:52 AM)
Ditulis oleh :
_______________________________________________________________________________

24 comments - "Google Analytics Real Time Overview Report"

Nao Mei delete icon 5:31 PTG

Cik akak memang tak faham lagi macam mana nak guna serta tengok uncle..
Kemain lagi buka akaun....

yana yani delete icon 5:35 PTG

fullamak 380 orang online! hebat tu

anyway saya pun tak pandai pakai google analytic ni
cer lain kali BM buat tutorial =)

Hebat (buat-buat) faham..hehe

Khir Khalid delete icon 8:08 PTG

Pehh hebat... terbaik BM.. Tahniah & semoga terus sukses!!.. :)

nice sharing

google analytic ni saya tak berapa pandai,, selalu check kat alexa je

Wah hebatnya... tahniah

Bahrain delete icon 12:12 PTG

Jarang buka google analytic. Tetiba rasa nak bukak analytic.

Alhamdulillah...Ramai tu BM..Apa yang dia orang skodeng ya..nak kata rindu awak 200% tak ada kat sini kot..he..he

Hafizul delete icon 2:57 PTG

Huhu..jeles wehhh..boleh tak?

Alhamdulillah...usaha bro BM yg bagus selama ni.
Nanti bro BM share la tips yang boleh kami follow yer. Ter-cemburu la pulak tengok. Tapi cemburu yang baik lah...hehehe.

belum mahir guna dan belum mahir baca jugak...

Sama jer macam tengok blogger overview tu... Cuma ianya ada lagi banyak informasi

InsyaAllah... Saya tak suka buat tutorial sebab ada ramai blogger lain dah buat...tapi tengoklah jika ada kelapangan nanti ye

Apa yang hebat dan apa yang faham...? hehe

Sebenarnya nak tunjuk pengguna mobile kini dah menguasai trafik...dan sebaliknya ter'printscreen' pulak active visitor tengah mencanak... hehe!

Data Alexa tidak tepat melainkan kita melanggan... Google Analytics lebih tepat dan dipercayai datanya....

Rajin2 le tengok... nanti bersawang pulak, hehe

Agak2nya pada tarikh dan masa tersebut....apakah yg paling dicari dimedia sosial? Itulah entrinya...

Boleh je nak Jeles :)... Saya dulu pun cemburu tengok orang lain tapi jadikan cemburu itu satu semangat utk kita memperoleh lebih baik dari apa yg mereka dapat.

Tips... ikut jer cara nak dapat trafik tinggi dalam entri di bawah label/tag : info dan panduan blogger. Paling penting SEO!

Mudah jer... lebih kurang sama macam tengok blogger overview.

belum prnh try lagi ni...

titan delete icon 7:26 PTG

fuhh..ramainya..

kalau hari-hari gua dapat macam ni..memang habis hosting gua. haha

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap