بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم

Wordless Wednesday #83

Assalamualaikum dan salam sejahtera. 10 September 2014... Ulang tahun ke 2, Blog Relaks Minda @ relakssminda.blogspot.com bersama anda...

Syukur, Alhamdulillah... Semoga kewujudan blog ini dapat memberi manfaat dan kebaikan, InsyaAllah... Ilmu yang sedikit ini dikongsi bersama...

Kenali Relaks Minda melalu entri Khas ini :


Terima kasih kepada semua sahabat dan tetamu
kerana sentiasa menyokong dan bersama Relaks Minda


 جَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza’
“Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

Ditulis oleh :
_______________________________________________________________________________

23 comments - "2 Tahun Relaks Minda Bersama Anda"

usia 2 tahun masih muda...tp banyak info dan tips boleh didapati kat sini...semoga terus berjaya dan muncul antara blog yg terbaik..

Selamat mnymbut hari lahir buat blog RM, semoga terus berkongsi ilmu yg bermanfaat..:)

Selamat ulangtahun Rileka Minda...juga pada tuan yg empunnya BM...moga terus suksess dgn info2 terkini...:)

Assalammualaikum... BM,

tahniah BM moga blog anda semakin matang memberikan info2 terkini...

mselim3

pls: dah 2 tahun lah...

alhamdulillah..2 thn dah hebat mcm nie..

Tahniah yer BM dan selamat ulang tahun kedua ^_^

paridah delete icon 9:42 PG

assalam..selamat ulang tahun blog..tahniah BM meski meski masih muda usianya ramai sekali viewers yg minatinya kerna banyak info bermenafaat yg boleh dikongsi bersama.

sama pulak dengan hari lahir husben mama ni.. tahniah BM , semoga terus maju dalam dunia blogging!

Kakzakie delete icon 11:01 PG

Tahniah dan selamat ulangtahun buat Relaks Minda
Pastinya punya Admin yg bijak barulah Relaks Minda dikenali ramai.

Tahniah Relaks Minda. Best datang baca cerita disini. :-)

Selamat ulang tahun blog Relak Minda :-) Semoga terus maju di masa hadapan.

baby comel delete icon 2:35 PTG

Alhamdulillah, selamat. Selamat san moga terus melangkah jauh lg. Tahniah Tuan BM. 2tahun
astinya dah cukup lincah meneroka ni =)

Tahniah BM..moga terus sukses di masa hadapan..

Tahniah.....

Selamat maju jaya

Alhamdulillah, tahniah BM, Bangga dengan pencapaian blog Relaks Minda meski berusia setahun jagung..:)Semoga terus menjadi inspirasi kepada rakan blogger dengan berkongsi pelbagai tips dan info blogging.terima kasih..

Vee Sandi delete icon 8:08 PTG

lebih kurang jer ... saya bulan 7 ... tetiba rasa ramai pula yag seangkatan rupanya . Yana Yani pun 2 thn juga .

Alhamdulillah dah dua tahu dah BM ..Tahniah ya ..Walaupon usia blog baru dua tahun tapi bila Lya singgah sini tak terasa cam usia Blog dua tahun ..Rasa cam bertahun2 sudahh sebab bila singgah sini banyak ilmu yang yang Lya dapat ..Banyak cerita2 best ..banyak tips yang terbaik telah BM ketengahkan ..Tq BM ... Tahniah lagi sekali DAH DUA TAHUN DAH ..All The Best& happy blogging ya ...

TAHNIAH ...... Nak nyanyi la nak nyanyi boleh tak hehehe ... tak yah nyanyi la buruk bebenau rasanya ..Sebagai sahabt Lya mendoakan agar BM terus maju maju dan maju lagi ..Sentiasa tingkatkan mutu penulisan dan Lya mendoakan agar Blog Relaks Minda akan terus dikenalai dan menjadi bualan ramai .......... Dah FEMES nanti jgn lupa kite ya hehehe ............

Mieza Jhaa K delete icon 10:01 PTG

sama la kita..2 tahun jgk.. terima kasih kerana sentiasa ingat sy..ehh blog saya..hahah

acik idah delete icon 10:42 PTG

Tahniah Relaks Minda... idah doakan semoga bertambah sukses esok dan hari2 seterusnya... :)

Alhamdulillah... selamat menyambut ulang tahun ke 2 Relaks Minda... semoga terus sukses & semoga silaturrahim berkekalan dgn penuh keberkatan... aamiin. All the best!!

yana yani delete icon 12:24 PG

sebaya blog kita ye
apapun moga BM terus success di masa-masa akan datang
keep it up

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap