بِسْــــــــــــــــــمِ اﷲِالرَّحْمَنِ اارَّحِيم


Assalamualaikum dan salam sejahtera. Blog Relaks Minda @ relakssminda.blogspot.com kini dalam proses baik pulih (maintenance) berikutan terdapat beberapa masalah yang dihadapi oleh pengunjung untuk loading blog ini melalui tablet/smartphone terutama di page 'home'. Oleh itu pertukaran template terpaksa dilakukan walaupun ianya amat sukar dan leceh dilakukan.

Blog Dalam Proses Baik Pulih

InsyaAllah... gangguan tidak akan melibatkan kandungan entri maka anda masih boleh melayari blog ini seperti biasa, cuma mungkin terdapat beberapa setting dan paparan yang kurang sempurna serta berubah-ubah atau tidak berfungsi ketika anda melayari blog ini. Oleh itu jangan pula gusar kerana bukan komputer atau smartphone anda yang rosak ye!

Sebarang kesulitan semasa anda melayari blog Relaks Minda dalam tempoh proses maintenance ini dijalankan, mohon dimaafkan. Ianya bukan dilakukan oleh seseorang yang profesional... hanya lakukan sendiri melalui kaedah cuba jaya. Maklumlah... bukan pakar sangat bab coding ni.

Semoga proses pertukaran template ini berjalan dengan lancar tanpa sebarang masalah dan dipermudahkan segala urusan... amiin.


*******************************************************************

Terima kasih diatas kesabaran anda semasa dalam tempoh baik pulih ini dilakukan. Alhamdulillah... Kini ianya telah selesai... Diharapkan ianya tidak lagi memberi sebarang masalah. 

Harap sudilah kiranya memberi feedback (komen) hasil dari baik pulih ini untuk lebih kepastian. Kerjasama dari anda semua amat-amat dihargai.


Terima kasih bersama Relaks Minda

 جَزَاكُمُ اللهُ خَيْرًا كَثِيْرًا وَجَزَاكُمُ اللهُ اَحْسَنَ الْجَزَاء
Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza’
“Semoga Allah SWT akan membalas dirimu dengan kebaikan yang banyak dan semoga Allah SWT akan membalas dengan balasan yang terbaik.”

Ditulis oleh :
________________________________________________________________________

20 comments - "Proses Baik Pulih Blog Telah Selesai"

bila akak nak masuk sini melalui hp/tab...tak boleh...malware detect...

tp kat pc...ok ja...

Biasanya widget tertentu terlalu berat punca loading lmbt.

paridah delete icon 9:24 PG

assalam semakin bertambah hebat blog BM ya..

Kakzakie delete icon 10:19 PG

Kakak dah biasa online guna pc jadi tak ada masalah keluar/masuk blog relaks minda.

bertambah maju la BM lepas ni :)

Belum pernah pula jumpa malware melalui hp/tab tapi memang sukar nak masuk...ada sesuatu code yg menghalang... Sekarang sudah dapat diatasi, harap2 dah ok le...

Page loading msh lmbt trutamanya klu nak komen. Rasanya emoticon tu tak perlu la BM.

Dah tlg test hehe.. emoticon dan ruangan iklan sgt lmbt. Iklan banner tu knp tak kumpul sekali dlm satu widget?

Fiza Rahman delete icon 3:08 PTG

Alhamdulillah...dah selesai.

Ya! Benar sekali... lambat loading bagi saya masih boleh diterima (selagi ianya tidak terlalu lambat lah), namun langsung xboleh nak loading tu sekarang ni yg paling bermasalah.
Terima kasih SP... amat2 menghargai pandangan anda.

Alhamdulillah ..moga segalanya dipermudahkzn untuk BM..insyaallah akan slalu terjah sini..

Liza Yati delete icon 8:26 PTG

Patut semalam xdpt masuk. Alhamdulillah dah ok hari ni.

Hero Borneo delete icon 11:54 PTG

proses cuba jaya itu ambil masa dan perlukan kesabaran..semoga berjaya!

Hero Borneo delete icon 11:55 PTG

proses cuba jaya itu ambil masa dan perlukan kesabaran..semoga berjaya!

yana yani delete icon 12:40 PG

perasan juga ada yang berubah di sini
apapun all the best ye BM

Bunda ingat bunda sorang ada masaalah begini...nak komen melalui hp tak dapat...tapi melalui pc boleh jer...lepas ni bunda cuba boleh tak..

ye..kalau bw ke blog BM menggunakan smartfon kathy tak boleh drop komen langsung..pdhal hari² baca entri BM..

Sekarang ni dah boleh ke tidak?

Khir Khalid delete icon 8:37 PTG

Sebelum ni saya banyak kali menggunakan lappy & tablet bw sini.. tapi mmg tiada sebarang masalah. Tak pernah guna smartphone lagi utk bw.. Apa pun, semoga segalanya dlm keadaan yg baik.

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap