Assalamualaikum... Mari! Mari!
Rebutlah hadiah-hadiah istimewa berikut!
 Anda semua layak untuk memilikinya! 

Count The Books Giveaway

Count The Books Giveaway

Count The Books Giveaway

Marilah sertai Giveaway mudah ini.
Buat satu entri ringkas, kira dan teka.
Mungkin salah satu Hadiah Istimewa ini akan menjadi milik anda!


Anda hanya perlu mengira dan meneka 
jumlah buku serta majalah didalam gambar dibawah.

Count The Books Giveaway

Sudah kira? Mahu meneka? 
Sekarang anda perlu ke SINI untuk menghantar jawapan.
Ikutilah segala syarat yang telah ditetapkan.
 Mungkin anda bertuah! Semoga berjaya!

"Count The Books Giveaway" ini di anjurkan oleh Blog Life of Mama Liza
Untuk lebih maklumat...Sila ke lizayati.blogspot.com
Giveaway akan berakhir pada 27 Disember 2013

Entri promosi...
Admin...

15 comments - "Miliki Hadiah Istimewa Ini!!"

Shaiful Zaidi delete icon 10:27 PTG

Good luck!

salam kejayaan.

menarik giveaway itu.. insya-Allah nak join juga.. :D

Vee Zawiah delete icon 10:57 PTG

semoga berjaya ...

Kathy R'bain delete icon 10:57 PTG

selamat berjaya BM..

hainom OKje delete icon 10:59 PTG

Meh le share ada berapa buah buku kat situ....okje malas nak kira hehe...

Liza Yati delete icon 11:48 PTG

Wahh. Tqtq BM. Cuma giveaway kali ni mmg kena buat satu entri la.BM. tak sama macam sblm ni yg BM join tu. Hehehe. Anyway, teeharu sgt dgn pertolongan ini. Appreciate sgt rasa. ;) Jom join reramai.

moga berjaya BM...

Semoga BM berjaya..

singgah lagi....blogwalking.

ni yang rasa nak join nie...bestnya hadiah tu

macam best jer.....

Gud luck BM.....
Insyallah...ada masa sy nak join juga...:-)

Gudluck

ibu rumah tangga pasti kepingin hadiahnya tuh

Coretan anda amat-amat dihargai. Terima kasih bersama 'Relaks Minda - ilmu dikongsi bersama' - “Jazakumullah Khairan Katsiran Wa Jazakumullah Ahsanal Jaza”

 
Copyright © 2015 Relaks Minda - Ilmu Dikongsi Bersama - All Rights Reserved - About Me - Policy - Disclaimer - Sitemap